ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل من با l298
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اقا من امروز متوجه شدم که جاي چند تا سيم رو اشتباه زدم تمام سيمارو درست سرهم بندي کردم ولي مشکلم اينجاست که نميدونم گراند رو چطور وصل کنم.

289 يه گراند داره 2 تا سنس . من از 2 تا اداپتور استفاده ميکنم يکي 9 ولت هست که با 7805 رگوله ميکنم و ميکرو رو تغذيه ميکنم و enable ايسي 298 رو از اينجا تامين ميکنم. يه دونه هم اداپتور 16 ولتي دارم که بااون به 298 ولتاژ موتور ميدم. حالا موندم که گراند و 2 تا سنس 298 رو به گراند اداپتور 5 ولتي بزنم يا به گراند اداپتور 16 ولتي.

در ضمن حالا وقتي گراند 298 رو به اداپتور 5 ولتي ميزنم بعد موقع اندازه گيري مولتي متر رو بين پايه خروجي و گراند اداپتور 16 ولتي قرار ميدم که اينطوري تمام خروجي هارو 16 ولت نشون ميده
و اگه مولتي متر رو بين خروجي و گراند اداپتور 5 ولتي قرار ميدم که اينطوري تمام خروجي هارو 0.05 ولت نشون ميده

در ضمن فعلا دوربين ندارم تا عکس بذارم تا 1-2 روز ديگه عکسم ميزارم
در ضمن ايسي رو جدا تست کردم جواب گرفتم وقتي به ميکرو وصل ميکنم اينطوري ميشه .
خروجي هاي ميرو رو هم تست کرم هر 500 ms پايه ها به شکل زير ميشن
اينم شکل خروجي
1100
0110
0011
1001
مهندس هر چی گراند داری به هم وصل کن !!

گرندهای درایور و سنس و گرند همه تغذیه ها به هم وصل می شن !
مهندس حواست باشه اگه بخوای از pwm استفاده کنی enable ها باید به OCR های میکرو وصل بشن و همون طور که مهندس تریپ هم گفت باید تمام گراند ها را به هم وصل کنی.
چشم همه گرانهارو بهمديگه وصل مينکم.

من الان يه بار ديگه مدار رو سرهم بندي کردم اينبار جواب داد(قبل اينکه گراندهارو يکي کنم)

فقط يه مشکل ديگه اونم اينه که با ولتاژ 16 ولت 298 خيلي گرم ميکنه اونقدر که ديگه نميتونم بهش دست بزنم اين در حالي بود که به موتور ها وصل نکرده بودم و فقط با مولتي متر اندازه ميگرفتم اونم تازه 16 نميداد تا 13-14 برون ميداد بعضي وقتها هم 12 ميداد..
اقا من تست کردم وقتي که گراندهارو يکي ميکنم ولتاژ تا 15.5-16 مياد و فيکس هست.

بعد هنگام کار بلافاصله گراند اداپتور 5 ولتي رو قطع کردم 298 شروع به گرم کردن کرد در عرض 2-3 ثانيه داشت دستم رو ميسوزوند. کسي علتش رو ميدونه؟
اگه فقط مشکل داغ کردن داری دوتاش رو با هم موازی کن. اینطوری دیگه داغ کردن ...!!!
اگه بازم دیدی باهاش حال نمیکنی خودت یه درایور بساز.(همون مدار داخلی L298 رو با ترانزیستور آمپر بالا ببند. خیلی توپ میشه)
شما باید تمام گراند ها رو بهم متصل کنید . ولتاژ تغذیه درایو از اداپتور 5 ولت و ولتاژ اصلی اون از اداپتور 16 ولت گرفته میشه .
توی حالت بالا اگه به درایو باری متصل نباشه ، گرمای اون غیر قابل قبول هست و یه جای کار اشکال داره .
اگه درایو در حالت بدون بار گرم نمیشه ، اون رو روی یه هیت سینگ ببند
من تو مدارم 2 تا 298 دارم که 2 تا موتور رو راه ميندازه . چطور موزاي کنم ؟

من تازه کارم . موازي و سري رو فقط تو مقاومت ها و خازن بلدم که تو مدار خوندم چطور اين ايسي ها رو موازي کنم ؟

ولتاژ 16 ولت من به 2 تا vss ايسي 298 ميره. بنطرم موازي مياد. بنظر شما؟
(۲۹-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۲۵:۱۶)Abbaspour نوشته است: [ -> ]من تو مدارم 2 تا 298 دارم که 2 تا موتور رو راه ميندازه . چطور موزاي کنم ؟

هر 298 خودش 2 تا موتور را راه میندازه , شما برای هر موتور از یه 298 جدا استفاده کردین؟؟

مدارت را چه جوری بستی؟
مهندس فکر کنم درایورت رو سوزندی !

چون دو تا vss نداره !

یکیش رو باید 5 ولت بدی !!!!!!!!!!

اینم موازی کردنشون : ( البته این الان انگار چهار تا موازی شده ) ( دو تا 298 )

[تصویر:  w6juya7krm3xd6kyafm.png]
استپ موتور من 4 سيمه هست خوب 298 هم 4 تا خروجي داره .
ما رو بگو از اون موقع فکر کردم موتور DC وصل کردی و داریم در مورد اون فکر می کنیم و نقشه می دیم !!!!

می شه نقشه رو که اجرا کردی دقیق بذاری !!!
صفحه‌ها: 1 2