خوشحال میشم اگه کسی (یا کسانی!) از برق چیزی میدونه در اصفهان بتونیم با هم همکاری کنیم
بیشتر در زمینه الکترونیک کنترلر مشکل داریم نرم افزار و مکانیکش رو تهیه کردیم
فکر میکنم اگه کسی کمی در راه اندازی استپ موتور کار کرده باشه( ویا رباتیک) بتونیم با هم بسازیمش..
(۲۹-آبان-۱۳۸۸, ۱۹:۵۸:۲۹)JamesWatt نوشته است: [ -> ]خوشحال میشم اگه کسی (یا کسانی!) از برق چیزی میدونه در اصفهان بتونیم با هم همکاری کنیم
بیشتر در زمینه الکترونیک کنترلر مشکل داریم نرم افزار و مکانیکش رو تهیه کردیم
فکر میکنم اگه کسی کمی در راه اندازی استپ موتور کار کرده باشه( ویا رباتیک) بتونیم با هم بسازیمش..
برنامه نویسی میکرو و کنترلر - کامپیوتر برای کنترل استپر میتونم کمکت کنم.
(۲۹-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۱۵:۵۳)joker نوشته است: [ -> ]برنامه نویسی میکرو و کنترلر - کامپیوتر برای کنترل استپر میتونم کمکت کنم.
ممنون
پیغام خصوصی دادم
(۲۹-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۵۷:۳۶)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]پول هم میدین ؟
چرا که نه
(۲۹-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۰۲:۳۴)koorosh.k نوشته است: [ -> ]کی می خواید شروع کنید؟
هر چه زودتر شروع کنیم بهتر
...................................................
بچه ها هر چی میدونید اشکالی نداره بیایید دانسته هامون رو میریزیم رو هم
کارهای ما بیشتر تحقیقاتیه و حتی اگه هفته ای چند ساعت هم بتونیم همکاری کنیم خوبه...ما دوتا کارگاه تو اصفهان داریم شاهپور جدید و روبروی دانشگاه صنعتی ..
منتظر تون هستم
پیغام خصوصی اشتباهی به gfت نداده باشی :) چیزی برای من نیومده :)
نقل قول: چه ها هر چی میدونید اشکالی نداره بیایید دانسته هامون رو میریزیم رو هم
کارهای ما بیشتر تحقیقاتیه و حتی اگه هفته ای چند ساعت هم بتونیم همکاری کنیم خوبه
خوبه :)
(۳۰-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۲۶:۳۶)joker نوشته است: [ -> ]پیغام خصوصی اشتباهی به gfت نداده باشی :) چیزی برای من نیومده :)
چیچی اف؟! فرمودید..؟!:دی
مشکل از اینجا بود برات ایمیل دادم
سلام دوستان
شركت ما هم تو زمينه ساخت دستگاه CNC هست . نرم افزارشو بنده نوشتم . طراحي مكانيك و الكترونيك و كنترل و ... اون هم دست داداش هاي خودم هست
4 نفري تونستيم يه تيم قوي تشكيل داديم ميدونيد كه اگر يه برنامه نويس كامپيوتري و يه الكترونيكي و يه طراح مكانيك و يكي هم رشته ي كنترل و ابزار دقيق باشه ديگه ميشه همه چيو تركوند ...
به هر حال ما در خدمتيم و اگر مشكلي داشتيد ميتونيد بپرسيد.
موفق باشيد.
(۰۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۶:۳۴:۰۸)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
شركت ما هم تو زمينه ساخت دستگاه CNC هست . نرم افزارشو بنده نوشتم . طراحي مكانيك و الكترونيك و كنترل و ... اون هم دست داداش هاي خودم هست
4 نفري تونستيم يه تيم قوي تشكيل داديم ميدونيد كه اگر يه برنامه نويس كامپيوتري و يه الكترونيكي و يه طراح مكانيك و يكي هم رشته ي كنترل و ابزار دقيق باشه ديگه ميشه همه چيو تركوند ...
به هر حال ما در خدمتيم و اگر مشكلي داشتيد ميتونيد بپرسيد.
موفق باشيد.
خیلی عالیه اتفاقا من میخام یه برنامه برای کنترل سی ان سی بنویسم که بتونه ورودی انکودر و لوازم کالیبره و..داشته باشه
ما قسمت مکانیکی دستگاه را تموم کردیم و تازه میخاهیم قسمت کنترلشو شروع کنیم ولی هنوز کسی راپیدا نکردیم! مثل اینکه باید خودمون یکاریش بکنیم
بچه ها کسی دیگه نیست ؟
حجی یه کارای شده س .... :) منتها بعضی وقتها پرشهای بیجا داشت که یه کم مشکل آت ایجاد کرده ماتحت بررسیه :)
پیوست : البته اختراع چرخ از اول شد ، نه کار با برنامه های آماده .
(۲۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۴۶:۰۵)joker نوشته است: [ -> ]حجی یه کارای شده س .... :) منتها بعضی وقتها پرشهای بیجا داشت که یه کم مشکل آت ایجاد کرده ماتحت بررسیه :)
پیوست : البته اختراع چرخ از اول شد ، نه کار با برنامه های آماده .
عالیه حجی ..:دی
اگه موافقی روی این برنامه کار کنیم اگه ورودی انکودر و تجهیزات دیگه و گیره محشر ..
سورس برنامه را داشته باشیم یه چیز دیگس