ايران ويج

نسخه‌ی کامل: PERL RSS Cheker
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
امان از بی برنامه ای
این برنامه که به زبان perl نوشته شده میتونه اخرین مطالب یک سایت رو چک کنه
که اکثرا RSS هستند که الان روی http://forum.iranled.com/ تنظیم شده
ببخشید اگه جای پست رو درست انتخاب نکردم
دوستان دلفی کار می تونن تبدیلش کنند ؟
دیگه چرا اسم نویسندشو حذف میکنی ؟؟

کد php:
#################
# Name: sploits_looker
# Beschreibung: Milw0rm New Exploits Checker
# Coder: Perforin
# Sites: dark-codez.org / perforins-software.dl.am
#################
use LWP::UserAgent;

print 
qq "
   ++++++++++++++++++
   | Sploits_looker |
   ++++++++++++++++++
   |   by Perforin  |
   ++++++++++++++++++
   |   Dark-Codez   |
   |                |
   |    The dark    |
   | side of coding |
   ++++++++++++++++++
"

بهتره قبل از اینکه پست بدی یه سرچ بزنی دوست من این کد ببین از کجا اومده مشکل کد باز بودن اینه البته یه نمونه هستش البته کدی هم نیست که بخوای ... . مورد بعدی هم اینه که تاریخ پست اولین نگارنده و سایتی که گذاشتی رو چک کن . چه زیاده برنامه های پرلی که دادیم و خوردن . یه مدت exe کردیم گیر دادن که .... البته این کد ماله من نیست توی یکی از کانالهای خصوصی بچه ها داشتن یه zone-h adder مینوشتن که اونم جور نیومد (بماند چرا) این کد بود و بعد من مصرف دیگه کردم البته یه کم زیاد و کم کردم اگه هم ببینی فقط سریع نوشتم
منبع اولیه کد هم اینجاست http://evilzone.org
بازم میگم خیلی سطحش پائینه همینو اگه بیکار شم گسترشش میدم برای SPAM کردن vBulletin اونوقت میزارمش توی سایت
توضیحات راجب پست شما داده شده این انجمن و کاربران اون هیچ مسئولیتی در قبال اینکه شما مطلب رو درک نمیکنید ندارد به همین خاطر پست شما حذف شد و در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید نمود
این هم یه rss reader که با زبان دلفی نوشته شده و روی rss iranled تنظیم شده و rss رو تو یه memo نشون میده
lord_viper جان یه بار دیگه چک کن لطفا یه بار دیگه خروجی نمیده
مشکل از این هست که چون کد رو سریع نوشتم و اشتباها کل کد رو تو بلاک begin,end مربوط به if قرار دادم
کافیه شما begin , end مربوط به if رو حذف کنین
عزیز یه نگاه بکن یه مشکلی هست با این حل نشد
این هم کل برنامه (source & exe)
با دیال اپ 10 بار تست کردم
(فقط بخش اصلی کد باید داخل یه thread قرار بگیره تا برنامه موفع اجرای عملیات حالت hang به خودش نگیره)

[تصویر:  15249891.jpg]
ممنون عزیز مثل همیشه عالی بود این nod هم کارایی میکنه ها ویروس شناختش ولی موندم چرا ؟
یه توضیح میدی راجبش
[تصویر:  99491955.jpg]
(۲۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۹:۴۸)IISecurity.C نوشته است: [ -> ]ممنون عزیز مثل همیشه عالی بود این nod هم کارایی میکنه ها ویروس شناختش ولی موندم چرا ؟
یه توضیح میدی راجبش
[تصویر:  99491955.jpg]

فکر کنم همون ویروسه باشه که joker گفته اینجا
صفحه‌ها: 1 2