ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مادربرد PC و پروگرمر mega8
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
با کمک دوستان خیلی از مشکلاتم حل شد. یک mega8 پروگرم کردم البته با پروگرمر پورت پرینتر که خیلی ساده با 4 سیم به ترتیب زیر:
6->SCK
7-> MOSI
9->RESET
10-> MSIO
وصل کردم. هم چیز خوب پیش میرفت تا اینکه مادربرد کامپوترم مجبور شدم عوش کنم و یک مدل Gigabyte 64 بیتی گرفتم. دیشب میخواستم برنامه هامو اصلاح و پروگرم کنم. به سیمهای پروگرمر LED وصل کرده بودم که دیدم با نور زیادی روشن و خامو میشن. ولتاژشون حدود 5 ولت بود. با 4 تا mega8 امتحان کردم اما هیچ فایدهای نداشت.
1- ایا میکروهام همه سوختن؟
2-چه بلایی سر پروگرمرم اومده؟
3-آیا به 64 بیتی بودن مادربرد ربتی داره
ویندوزم XP یه پیرنتر مثل LQ1060 هم صوری نصب کردم

لطفا بدادم برسید.
فکر میکنم باید نرم افزارو نصبش کنید و تو نرم افزار قسمت نوع پروگرمرو تنظیمش کنید.
قبلاً من هم یه stk200/300 داشتم که کلی باهش مگا8 پروگرم کرده بودم ولی بعد یه مدت تو مگا 8 ها eror میداد ولی مگا32 و 16 رو براحتی میشد باهاش پروگرم کرد.
شما با یه مگا 16 امتحان کنید اگه اون مشکلی نداشته باشه مگا 8 هاتون هم سالمه و با یه پروگرمر خوب دیگه میشه پروگرمشون کرد.ولی این پروگرمر بعید میبینم بتونه مگا87هارو دوباره پروگرم کنه.
(۰۵-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۰:۱۱)ilgar نوشته است: [ -> ]فکر میکنم باید نرم افزارو نصبش کنید و تو نرم افزار قسمت نوع پروگرمرو تنظیمش کنید.
مو به مو تمام مراحل قبلی رو طی کردم از نصب گرفته تا Seting اما بی فایده بود
قبلاً من هم یه stk200/300 داشتم که کلی باهش مگا8 پروگرم کرده بودم ولی بعد یه مدت تو مگا 8 ها eror میداد ولی مگا32 و 16 رو براحتی میشد باهاش پروگرم کرد.
امیدی به سالم بودن میکروها هست؟
شما با یه مگا 16 امتحان کنید اگه اون مشکلی نداشته باشه مگا 8 هاتون هم سالمه و با یه پروگرمر خوب دیگه میشه پروگرمشون کرد.ولی این پروگرمر بعید میبینم بتونه مگا87هارو دوباره پروگرم کنه.
یه پروگرامر بی دردسر معرفی میکنی که الان خودسما هم دارید باهاش کار میکنید
ممنون میشم
پروگرمر usb گزینه خوبیه !

تو سایت چندین نمونه هست !
(۰۵-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۳۰:۱۴)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]پروگرمر usb گزینه خوبیه !

اما بلاخره من نفهمیدم قید mega هاروبزنم یا نه؟

تو سایت چندین نمونه هست !
نقل قول: اما بلاخره من نفهمیدم قید mega هاروبزنم یا نه؟

من که با مگا 8 چنین مشکلی نداشتم !
ایلگار جان مشکلتون رو چه جوری حل کردین ؟

راستی شما نقل و قول قرار ندی خوبتره !Shy
نه مگا 8 ها رو تا وقتی که به یه پروگرمر خوب دسترسی پیدا بکنین نگرشون دارین. به احتمال زیاد سالمن و با پروگرمرهای دیگه پروگرم میشن
usb asp بسازید که به راحتی پرگرمرش کنید اگه بگردین هست خیلی الیه ..
(۰۷-آذر-۱۳۸۸, ۰۲:۱۵:۴۲)maxn@morteza نوشته است: [ -> ]usb asp بسازید که به راحتی پرگرمرش کنید اگه بگردین هست خیلی الیه ..

میتونم ازتون خواهش کنم یه پروگرمر پدرمادر دار که خودتون ازش راضی باشید رو با شماتیکش معرفی کنید؟
راستش نمیخوام برم یه پرگرمر بخرم البته نه برای پولش بلکه میخوام یه چیزایم خودم بفهمم.
بازم ممنون
(۰۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۲:۵۳)ilgar نوشته است: [ -> ]نه مگا 8 ها رو تا وقتی که به یه پروگرمر خوب دسترسی پیدا بکنین نگرشون دارین. به احتمال زیاد سالمن و با پروگرمرهای دیگه پروگرم میشن

شما همیشه منو شرمنده کردید. شما هم اگه میشه یه پروگرم خوب برام معرفی کنید. در ضمن من آخرشم نفهمیدم چرا این اتفاق افتاد. آیا سرعت مادربرد به این چیزا ربطی داره یا نه؟
شما یه سری هم به بایوس مادر برد جدیدی بزن اونجا توی تنظیمات بایوس پورت پرینتر رو پیدا کن و مدش رو روی EPP قرار بده فکر کنم مشکلت حل بشه
(۰۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۲:۵۳)saeidjan نوشته است: [ -> ]شما همیشه منو شرمنده کردید.

خدا نكنه ، براي چي!!!؟

(۰۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۲:۵۳)saeidjan نوشته است: [ -> ]شما هم اگه میشه یه پروگرم خوب برام معرفی کنید
من انقدر پروگرمر به دردنخور درست کردم که آخرش حساب کردم دیدم اگه این پولایی رو که حروم کردم میدادم میتونستم یه پروگرمر خوب بگیرم!
آخرش رفتم یه TNM گرفتم و الاًن مدتیه با اون کار میکنم.
البته دوستان تو انجمن پروگرمرهای خوبی ساختن که بهتر میتونن راهنمایی کنن

(۰۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۲:۵۳)saeidjan نوشته است: [ -> ]من آخرشم نفهمیدم چرا این اتفاق افتادآیا سرعت مادربرد به این چیزا ربطی داره یا نه؟

والا منم نفهمیدم. اون کاری که آقا هادی گفتن انجام بدین ببینین حل میشه؟
اگه جواب داد به ما هم بگین. چون من اون پروگرمرمو جم کردم و نمیتونم آزمایش کنم.
صفحه‌ها: 1 2