من یه بار بیست سی تا پروگرمر 200/300 زده بودم
تو یکی از کامپیوتر ها که جواب نداد رفتم تنظیمات بایاس و پورت پارالل رو دست کاری کردم ( فکر کنم اونی که اقا هادی گفت باشه ) و درست شد
شمام شاید پورت پاراللتون تنظیم نیست
اون پروگرمر اقای مرتضی رو که تو سایت هستش رو بساز
ایلگار جان ناسلامتی شما مدیری ! بلد نیستی نقل و قول بزاری !!!!
شرمنده! درست شد.
تو عصر تکنولوژی نانو شما هم به چه چیزایی توجه میکنین ها!
(۰۷-آذر-۱۳۸۸, ۱۰:۴۷:۱۵)ha_60 نوشته است: [ -> ]شما یه سری هم به بایوس مادر برد جدیدی بزن اونجا توی تنظیمات بایوس پورت پرینتر رو پیدا کن و مدش رو روی EPP قرار بده فکر کنم مشکلت حل بشه
متشکر هادی جان اما این کارا رو کردم و بیشتر موضوع برام جالب شده.
یادم 10 12 سال پیش داشتم با novel 4 یه سرور نصب میکردم خلاصه بگم با کلی بدبختی یه تجربه بدست اوردم که تو هیچ کتابی نیست
اون این بود که کارت شبه اون زمان که یادم نمیاد با مانیتور LG اون موقع و nove 4 کار نمیکنن. خیلی عجیب بود. ولی اینجوری بود. میخوام بدونم اینم همون تجربس یا نه؟
من فایل آقای یکنفر رو هم DL کردم و مو به مو انجام دادم همرو ولی بازم نشد.
و آقای یکنفر هم که اصلا هیچ پاسخی به این تاپیک نداد. شاید خیلی سطح پایین به نظر میرسه.
اما کلا از همه شما عزیزان و سروران گرامی مخصوصا اونایکی ملا لغتی نیستن خدایی سپاسگزارم
نقل قول: اون این بود که کارت شبه اون زمان که یادم نمیاد با مانیتور LG اون موقع و nove 4 کار نمیکنن. خیلی عجیب بود. ولی اینجوری بود. میخوام بدونم اینم همون تجربس یا نه؟
نفهمدیم چی می گی
ولی پرت پرینتر استاندارد های متفاوتی داره اون اوایل یه استاندارد ساده طراحی کرده بودن با پرت های ثابت مثلا پایه های ۲ - ۹ همه خروجی بودن بعد با پیشرفت سیستم ها استاندارد ها رو تغییر دادن مثلا تو استاندارد های جدید تر می شه اون پایه ها ور ورودی هم تعریف کرد البته دقیق این استاندارد های رو نمی دونم ولی اونی که شما باهاش کار داری همون استاندارد اولیست که ممکنه چون خیلی قدیمی شده یه مادربرد تسمیم بگیره پیشفرض رو به یه استاندارد جدید تر عوض کنه
(۰۷-آذر-۱۳۸۸, ۱۸:۱۸:۴۰)ilgar نوشته است: [ -> ] (۰۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۲:۵۳)saeidjan نوشته است: [ -> ]شما همیشه منو شرمنده کردید.
خدا نكنه ، براي چي!!!؟
(۰۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۲:۵۳)saeidjan نوشته است: [ -> ]شما هم اگه میشه یه پروگرم خوب برام معرفی کنید
من انقدر پروگرمر به دردنخور درست کردم که آخرش حساب کردم دیدم اگه این پولایی رو که حروم کردم میدادم میتونستم یه پروگرمر خوب بگیرم!
آخرش رفتم یه TNM گرفتم و الاًن مدتیه با اون کار میکنم.
البته دوستان تو انجمن پروگرمرهای خوبی ساختن که بهتر میتونن راهنمایی کنن
(۰۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۲:۵۳)saeidjan نوشته است: [ -> ]من آخرشم نفهمیدم چرا این اتفاق افتادآیا سرعت مادربرد به این چیزا ربطی داره یا نه؟
والا منم نفهمیدم. اون کاری که آقا هادی گفتن انجام بدین ببینین حل میشه؟
اگه جواب داد به ما هم بگین. چون من اون پروگرمرمو جم کردم و نمیتونم آزمایش کنم.
خیلی ممنون اما میشه بگی این TNM چیه. یه راهنمایی کوچولو