ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از ترانزیستور بجای رله
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به مهندسین و دوستان عزیز
دوستان من قصد دارم رله مدارم را حذف کنم به دلیل نویزی که برای میکروم ایجاد میکنم من از ترانزیستور BC640 PNP برای این کار استفاده کردم و حالا می خوام خوروجی اونو به یک ترازیستور دیگری بدم که ولتاژ 12 ر ا برایم قطع و وصل کنه در ضمن ترانزیستوری که برای این قسمت در نظر گرفتم BD241 NPN هستش .
از شما خواهش میکنم به چه شکلی باید این کار رو انجام دهم .
با تشکر
مدارتون رو بزارین

در ضمن برای ترانزیستور مثبت باید از ولتاژ منفی استفاده کنین یا ولتاژ 12 و 5 ولت داشته باشین !
1) میتونین تو تغذیه رله خازن بذارین تا مشکل نویز حل بشه
2)استفاده از ترانزیستور به جای رله صحیح نیست. چون هم پیوند های داخلی ترانزیستور و هم احیاناً اگه از مقاومتی تو امیتر یا کلکتور استفاده بکنین کلی افت ولتاژ ایجاد میشه و در ضمن میزان افت ولتاژ هم متغییر و وابسته به جریان خواهد بود
3)بسته به اینکه چه سیگنالی رو بخواین قطع و وصلش کنین، میتونین از تریستور، تریاک یا دایاک استفاده کنین که هر کدوم مدار راه اندازی خاص خودشو میخواد
اپتوکوپلر هم گزینه خوبیه !!!

دیود هرز گرد واسه رله فراموش نشه !
با سلامی دوباره خدمت شما دوستان؟
اینم لینک مدارم در ضمن اگه میشه نحوه استفاده از اپتوکوپلر و ترایاک را نیز بگویید؟؟
دانلود
مهندس مدارت اشتباه هستش که !

اینو ببین : http://rapidshare.com/files/314186203/toggle.rar.html
مهندس وقتی که میخوام فایلشو باز کنم Error میده مثکه فایل هاش ناقص است
بی زحمت دو باره آپلودش کنید
شما پروتیوستون ورژن چنده؟
اگه میشه عکسشو آپلود کنید
مهندس بی زحمت اگه میشه یک توضیح کامل در مورد اپتو کوپلر بدید و همچنین یک نمونه آن که مربوط به همین ولتاژ کاری من هستش توضیح بدید
با تشکر
[تصویر:  1259737174.png]
مهندس بازم نشد
راه دیگه ای نیست ؟
یادمه یه بار رله ای داشتم که با سرعت زیادی قطع و وصل میشد. وقتی با هویه ترانزیستورشو گرم میکردم درست میشد. ترانزیستورشو عوض کردم حل شد.
معمولاً bc547 واسه رله جواب میده.