ايران ويج

نسخه‌ی کامل: write-protected
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان
مي خواستم ببينم Nod32 ورژن 4 چه جوري رو پوشه هاشو Lock ‌ميكنه !؟!؟!؟‌ديديد وقتي ميخوايد فايل توش بريزيد اين ارور رو ميده :
کد:
---------------------------
Error Copying File or Folder
Cannot copy ecmd: Access is denied.

Make sure the disk is not full or write-protected
and that the file is not currently in use.
OK  
مي خواستم ببينم چه جوري ميشه فولدر ها رو lock كرد آيا برنامه و يا روشي هست؟

ممنون
راستي تو Sharing and Security ميشه دسترسي رو Deny كرد اما Nod32 اينكارو نكرده !!
آقا من nod32 ver 4 دارم ، ولی دسترسی به همه فولدرهاش هست و مشکلی نداره !
(۰۷-آذر-۱۳۸۸, ۰۲:۳۵:۱۲)joker نوشته است: [ -> ]آقا من nod32 ver 4 دارم ، ولی دسترسی به همه فولدرهاش هست و مشکلی نداره !

ُسلام
چون گزينه Enable Self-Defense غير فعال هست . (F5 بزنيد بريد تو تنظيمات نود)
اگر فعال باشه پوشه ها Protect ميشه !‌بعد از اينكه تيك رو گذاشتيد Restart كنيد

خدانگهدار
(۰۷-آذر-۱۳۸۸, ۰۲:۵۴:۵۳)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]
(۰۷-آذر-۱۳۸۸, ۰۲:۳۵:۱۲)joker نوشته است: [ -> ]آقا من nod32 ver 4 دارم ، ولی دسترسی به همه فولدرهاش هست و مشکلی نداره !

ُسلام
چون گزينه Enable Self-Defense غير فعال هست . (F5 بزنيد بريد تو تنظيمات نود)
اگر فعال باشه پوشه ها Protect ميشه !‌بعد از اينكه تيك رو گذاشتيد Restart كنيد

خدانگهدار

والا اینم فعاله :)

fatمن 32 هست ، مال شما ntfs هست ؟

پیوست » روش کار :
نرم افزارها در رینگ 0 و رینگ 2 میتونن توابع ReadFile - WriteFile را هوک کنند و اجازه فعالیت در زمانی که با پروسه ای غیر از خودشون _ اینجا آنتی ویروس هست_ و پارامتری مثل آدرس فولدر آنتی ویروس را ندهند.
سلام

ببخشید پریدم وسط بحث ...
این " رینگ 0 و رینگ 2 " یعنی چی ؟؟
سلام
واسه من NTFS هست . من مي خواستم يه فولدر رو Lock كنم كه حتي اگر هارد رو بردن رو يه سيستم ديگه بازم Protect باشه !!! يعني وابسته به سيستم عامل نباشه !!! حالا اگر ميتونيد راهنمايي كنيد . ممنون
(۰۷-آذر-۱۳۸۸, ۰۹:۲۸:۲۶)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]سلام
واسه من NTFS هست . من مي خواستم يه فولدر رو Lock كنم كه حتي اگر هارد رو بردن رو يه سيستم ديگه بازم Protect باشه !!! يعني وابسته به سيستم عامل نباشه !!! حالا اگر ميتونيد راهنمايي كنيد . ممنون

برای این مورد فقط راه حل فیزیکی قابل استفاده است ، یعنی اطلاعات اون فولد به صورت رمز شده باشند . ( چون حتی میشه سیستم را سی دی لایو لود کرد :)
روش ارزون همون زیپ کردن فولدر هست با پسورد
نرم افزارهایی امنیتی که این کارشما را با دقت انجام بدهند ( یعنی اطلاعات محرمانه روی هارد شما فقط برای شما در دسترس باشند بدون سروکله زدن با مسائل رمز و به علاوه اینکه در هر حالتی حتی سرقت فیزیکی فایلها ،هک شدن و غیره برای دیگران غیرقابل استفاده باشند معمولا گرون قیمت هستند ( بالای 2 هزاردلار)
نقل قول: این " رینگ 0 و رینگ 2 " یعنی چی ؟؟
توابع api در 4سطح دسترسی اجرا میشن ، رینگ 0 همون سطح سیستم عامل هست ( بالاترین دسترسی ) و رینگ 3 اجرا در سطح اپراتور سیستم
سلام
حالا چه نتيجه اي ميتونيم از اين حرفا بگيريم ؟ من فقط ميخوام از اون فولدر Read كنم !!! همين !؟!؟!؟!؟ هنوز به نتيجه ي خاصي نرسيدم !!؟!؟

از بقيه دوستان هم مي خوام دستي برسونن 006
اگر با بستن کرنل نود دسترسی به فولدر لاک شده میسر بشه میتونید بفهمید که به صورت real time Or Ondemand کار میکنه و اینم که با برنامه نویسی شدنیه و کار خاصی نداره ( منظورم اصل کار بود جزیات برنامه نویسیشو باید تو نت بگردین )
(۰۷-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۲:۳۲)Scorpion نوشته است: [ -> ]اگر با بستن کرنل نود دسترسی به فولدر لاک شده میسر بشه میتونید بفهمید که به صورت real time Or Ondemand کار میکنه و اینم که با برنامه نویسی شدنیه و کار خاصی نداره ( منظورم اصل کار بود جزیات برنامه نویسیشو باید تو نت بگردین )
سلام
مشكل من همين جزئيات هست 008
میتونین با استفاده از توابع api این کارو انجام بدین تنظیم کنین که مثلا فقط Administrator بتونه اون پوشه رو modify و write کنه
صفحه‌ها: 1 2