ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بوی بد قطعات الکترونیکی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من هرچی دستگاه با قطعات الکترونیکی میبسازم و داخل جعبه پلاستیکی قرار میدم بعد یه مدت کار، اگه جعبه رو باز کنم یه بوی خیلی بدی از داخل جعبه میاد در حالی که هیچ یک از دستگاههای حاضری تو بازار همچین مشکلی ندارن. هیچ یک از قطعات هم داغ نمیکنن. به نظر شما علت چی میتونه باشه؟
معمولا از قطعات چینی و خازن ها و ترانس هاست !

خازن ها یکم نشتی دارن و داغ می کنن و بوی جالبی می دن !
ترانس ها داغ می کنن و بوی شارلاک سوخته می دن !

بقیه قطعات هم چنین فرمی دارن !!!
چرا دستگاههای آماده (کارخونه ای) همچین مشکلی ندارن؟
درضمن، همه ظرفیت قطعات من بالا هستن و هیچکدوم داغ نمیکنن!
مهندس یکی از اون مدارهایی که درست کردی رو بفرست روش تحقیقات کنیم ببینیم بوش از کجاست !

خود جعبه هایی که می گیری چجورین !
نکنه از این مواد دسته دوم و کهنه هستش !!!! ( اگه یکم مدارتون هم داغ کن که بوی پلاستیکشون بلند می شه )
یه بار از این جعبه های خارجی ( گیرون ) بگیرین و با اونم تست کنین !

مهندس تو مدارهات ادکلن و عطر بزن تا خوشبو باشن !
می خوای عطر حرم رو برات بفرستم که مردم بهش دخیل هم ببندن !
نه بابا جعبه ها صنعتين. جنسشون بیشتر میشه گفت فایبر گلاسن.
تازه از انواع جعبه ها تا حالا استفاده کردم فلزی، پلاستیکی ، MDF و ضد آب. تو ضد آبا چون منفذی ندارن بو شدید تره(طبیعیه)
راستش تو همه دستگاهام اين مشكلو دارم نميدونم كدومو بفرستم!

ولی خودم احساس میکنم تو هرکدوم نیمه هادی بیشتره ، بوش هم بیشتر میشه.
میگم من فیبرامو معمولی میدم بزنن. نمیدونم لاک سبز و ... ندارن. از اونا نباشه؟

نه بابا تو مدارمون دخیل میبندن میزنن آی سیامونو از ته میکنن
شما فیبر یا قطعات رو اگر متونی از جای دیگری تهیا کن ببین بازم همینه
شایدم بوی لحیم و روغنشه که وقتی گرم میشه در میاد
کلا همیه اینهارو دوباره ار یجا دیگه واسه تست بگیر امتحان کن
بوی قطعات معمولا مشخص به راحتی می شه بوی فیبر یا شالاک رو تشخیص داد
ولی بعضی از خازن های الکتورلیت بوی خیلی بدی می دن که معمولا هم قابل تشخیص نیستن خازن هات رو از جای دیگه تهیه کن
سلام

ایلگار جون آخرش با این بوی مدار چیکار کردی؟؟

فهمیدی مشکل از کجا بود؟؟

----------------------------------------------------------------
هیچ پدری مالی بهتر از ادب نیک , به فرزند خود نداده است
من قبلا فکر میکردم فقط مربوط به فیبر ه وتلویزیون لامپی نو 26 اینچ تحت لیسانس با برند وطنی تا چندهفته بو می داد خوبه سرطان نگرفتیم نمی دونستم مربوط به قطعات کجائیه... من فکر کنم باید دوستان اگر کارو سفارش زیاد دارند اطاق کوچک دنجی داشته باشند با چیزی شبیه هود یا هواکش توی پنجره مثل آزمایشگاهها،و دستگاههای تصفیه هوا اگر گرانه ولی برای سلامتی افراد داخل خونه عالیست (اگر کارو سفارش کم دارید ) و هر نوع گاز وبویی را جذب می کنه....
البته بویی که ایلگار جون میگفتن مربوط به داخل مدار بودش ... اما حالا که بحثه رفع بوی هویه و ... هستش منم چند تا عکس میذارم:

یه سری اتاقکهایی هستند که مجهز به فن هستند ...خودتون هم میتونین به یه آلومینیوم ساز سفارشش بدین و یا خودتون درست کنین :

[تصویر:  xks3mg2fe4wven0jqqs0.jpg]

[تصویر:  pmzfgojvz1dph55uxj4.jpg]

[تصویر:  jqug47fjtdbckgxaikx0.jpg]

یه سری هستند که عمل هویه کاری روی هودهای مخصوص انجام میشه:

[تصویر:  3fp4kwz2f11u4hwcgir.jpg]

مدلهای دیگه ای هم وجود داره:

[تصویر:  hl23lp51abz3sdgpvd0.jpg]

[تصویر:  9js9bwg7xn6ovw0xf6.jpg]

[تصویر:  1xmkgdg2x9812opvizye.jpg]

من خودم مدارهامو در اتاقم میسازم اما عمل هویه کاریشون رو داخل اتاق انجام نمیدم , بهتره بدونین که دودی که از هویه کاری ایجاد میشه علاوه بر اینکه خطرناکه (مخصوصا سرب) باعث آلرژی هم میشه , بهمین خاطر من جهت انجام هویه کاری و جوشکاری یه جای کوچیکی درست کردم و یه هواکش نسبتا بزرگی براش وصل کردم که اصلا نمیذاره آدم دود رو احساس کنه:

[تصویر:  ks7wxhewllk5lmwn3fp.jpg]

حداقل کاری که شما میتونین جهت رفع دود خطرناک هویه انجام بدین اینه که در فضای باز و یا کنار پنجره باز اینکار رو انجام بدین

----------------------------------------
اشتباه های ما بهترین معلم ماست
آقارسول من با دیدن همین چند عکس مخصوصا هواکش های پرتابل وساده چقدر ایده گرفتم وشما هم چقدر کمک کردی برای اینکه دوستانی که مرتب پروژه دارند اول بفکر سلامتیشان باشند بعد کار... خدانگهدارت باد