ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازی موتور ها با L298
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
بنده یه سئوالی در مورد آیسی L298 داشتم. اول اینکه داغ شدن این آیسی در هنگام کار یک امر طبیعی است یا ممکنه قطعه مورد داشته باشه . چون وقتی موتور هارو به درایورم وصل می کنم ناجور داغ می کنه به حدی که می تونه دست رو بسوزونه.
در مورد اتصالاتش هم باید بگم که برای تغذیه خود آیسی از یک تغذیه مجزای 5 ولت و برای تغذیه موتورها از یک تغذیه 9 ولت با جریان 250 میلی آمپر استفاده می کنم. یعنی پایه های 8 و 9 درایور رو به تغذیه 5 ولت و پایه های 1 و 15 رو به منفی تغذیه 9 ولت و پایه 4 رو هم به مثبت تغذیه 9 ولت وصل کردم.
پایه های input درایور رو به میکرو و پایه های output رو هم که به موتورها وصل کردم و پایه های enable درایور رو هم برای استفاده از خاصیت pwm به میکرو وصل کردم که در حال حاضر مقدار این پایه ها 1 یا همون 5 ولت هستش.
با این اوصاف درایورم خیلی داغ می کنه و یک از کانال های درایور حالت چپ گرد و راست گرد رو نداره یعنی موتورم در هر صورت در یک جهت می چرخه.
لطف می کنید راهنماییم کنید ببینم مشکل از چیه؟
سلام
دوست عزیز توی فروم تاپیک های هست که درباره l298 بحث کردیم:

http://forum.iranled.com/showthread.php?...088&page=1
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=14179

قطعات تا یه حدی داغ میشن اما اگه باعث سوزوندن دست میشه حتما یه جای کار مشکل داره
برای چپ گرد و راستگرد هم ممکنه مدار یا برنامه ایراد داشته باشه اگه همه اینا درست بود یه دور ic را به تنهایی تست کن ببین تمام پایه ها درست خروجی میدن یا ic مشکل پیدا کرده
سلام در مورد استپ موتور هر چی دارید به میل من می فرستید ؟ من در موردش زیاد نمی دونم پایه ای باشه بهتر

با تشکر
(۲۵-آذر-۱۳۸۸, ۱۸:۴۹:۴۹)arshia670034 نوشته است: [ -> ]سلام در مورد استپ موتور هر چی دارید به میل من می فرستید ؟ من در موردش زیاد نمی دونم پایه ای باشه بهتر

با تشکر

سلام
يه سرچ بزني مشكلت حل مي شه
همه gnd ها رو بهم وصل کردي؟ اگه گراند 298 با گراند ميکرو به هم وصل نباشند 298 گرم ميکنه
سلامHappy
موتورات چند ولت ؟
موتور چند rpm؟
نقشه مداري كه بستي مي توني بزاري قسمت درايور موتورتو؟
موتورت چقدر جریان می کشه ؟
اینکه درایور بیش از حد داغ میکنه نشون میده که داره بیش از حد امپر میدهد
به احتمال 90 درصد اتصالی دارید یا موتور ها امپر کشی بالایی دارند که باید از یک درایور دیگر استفاده کنید اما اگر موتور ها امپر زیاد نمیکشند همون اتصالی را دارید!
SOKET-10PIN-مخابراتي چیست؟
LM317وIN4001 چیست؟
سلام دوست عزیز
سوکت 10 پایه مخابراتی وسیله برای ارتباط مدار با بیرون به وسیله سیم
[تصویر:  2mmsocket10pin_MED.jpg]
LM317 یک رگولاتور ولتاژ بین 1.2 تا 30 ولت که جریان 1.5 امپر را پشتیبانی می کنه
[تصویر:  00906301.jpg]
[تصویر:  lm317.jpg]
[تصویر:  LM317T.jpg]
1N4001 یک دیود ساده که بیشتر جهت یکسو سازی مورد استفاده قرار میگیرد و تا 4 آمپر جریان را پشتیبانی میکنه
[تصویر:  1n4001.jpg]

در ضمن لطفا سوال های مربوط به تاپیک را اینجا مطرح کنید