ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طرز کار پرینترهای جوهرافشان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
خوب هستيد
جوكر جان اين رنگ ها روي هد با هم مخلوط نميشن بلكه روي كاغذ با هم تركيب ميشن. ! يعني هر سه رنگه ( به نسبتي مشخص) روي كاغذ هم زمان ريخته ميشه و همانجا با هم تركيب ميشه

به اميد د يدار
(۱۱-آذر-۱۳۸۸, ۰۰:۴۱:۴۸)saeedsmk نوشته است: [ -> ]سلام
خوب هستيد
جوكر جان اين رنگ ها روي هد با هم مخلوط نميشن بلكه روي كاغذ با هم تركيب ميشن. ! يعني هر سه رنگه ( به نسبتي مشخص) روي كاغذ هم زمان ريخته ميشه و همانجا با هم تركيب ميشه
به اميد د يدار
امروز یه ذره بین قوی قرض گرفتم :)
دقیقا همین بود که بچه ها میگفتن ... یعنی یک ماتریس تشکیل میشه و لکه های رنگ روی اون ریخته میشن و اینقدر این نقاط به هم نزدیکن که چشم ما قدرت تفکیک نداره ( فقط با ذره بین دیده میشه این قضیه ) و این خطای دیده که ما به صورت رنگ ترکیبی میبینیم.... البته ذره بینم قویتر نبود ولی فکر میکنم ترکیب رنگها در روی کاغذ هم در حد موئینه کاغذ انجام میشه .

حالا نتیجتن عزا گرفتم این پلاتر 3رنگمو چیکار کنم که دقت چاپ بره بالا...

این کارتریجهای جوهر افشان روشون یک صفحه مسی و تعدادی پین جهت اتصال به شاسی پرینتر دارن ....
که احتمالا طق گفته modj.ir همین قضیه " پیزو هستن" و از طریق سیگنالهای الکتریکی نازلهای این کارتریجها باز و جوهرافشانی انجام میشه
خب با این تفاصیل :
رفرنسی برای کنترل دارند این کارتریجها که بتونیم توی کامپیوتر براشون برنامه بنویسیم که از همین کارتیجهای جوهر افشان Inkjet بتونم استفاده کنم ؟
خودم گشتم ولی چیزی نتونستم پیداکنم :(

رفرنسی برای کنترل پینها که پیدا نکردم ولی دوستان لینک زیر را داشته باشند
http://www.askoki.co.uk/encyclo/printertech
جالب بود چندین طرز عملکرد مختلف پرینت را توش به زبان ساده ای توضیح داده :)
(۰۹-آذر-۱۳۸۸, ۱۵:۰۳:۲۹)Scorpion نوشته است: [ -> ]ببینید پیکسلهای نوری با اونی که رو کاغذ هست فرق میکنه ما تو نور 3 تا رنگ RGB داریم
اما رو جوهر صورتی - آبی - زرد داریم و میدونید ترکیب RGB با شدت ماکسیمم 255 میشه سفید
در حالی که ارکیب این 3 جوهر سفید نمیده ! پس کلا بحث پیکسل نورانی تو جاپ اصلا ربطی نداره و حتی طرز کارشون اینها رو باهم قاطی نکنید

سلام شما میدونین چرا در چاپگرهای رنگ پاش به جای مدل RGB از مدل CMYK برای رنگ استفاده ميشود؟
صفحه‌ها: 1 2