۱۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۷:۵۰:۲۰
نقل قول: خوب من چنیدین روش هم به جز این گفتم با سوادووووتو نميخای دست از اين بچه بازيهات ورداری؟
حالا اگر دوست داری برنامه خوشکلتو بزار برنامه کوچلو 2 میلیونیت تا واست پخ پخش بکنم :-))
نقل قول: خوب من چنیدین روش هم به جز این گفتم با سوادووووتو نميخای دست از اين بچه بازيهات ورداری؟
حالا اگر دوست داری برنامه خوشکلتو بزار برنامه کوچلو 2 میلیونیت تا واست پخ پخش بکنم :-))
(۱۱-آذر-۱۳۸۸, ۲۳:۱۹:۵۰)joker نوشته است: [ -> ]آخه برنامه های امنیتی را که نمیان فرت بدن دست بچه ، یهو میزنه میشکنه آبرو ریزی میشه :)))))
درسته خیلی میگی بشکن بشکنی ولی شوما اول یه تست ساده عملی باید بدی :))
فایل ضمیمه با دلفی نوشته شده . یک Text توش نوشته شده ، شما فقط بتون متنشو عوض کن ، بعدش من ضمن اینکه قول میدم دیگه سربه سرت نزارم :) اون نرم افزارهای امنیتی را هم رو جف گولیا چشم برات میفرستم....
البته با توجه به سوابق اجرائی خفنی که داری نباید این تغییر متن کار سختی باشه ;)) همین امشب ظرف 3 سوت بشکن بشکن و ...... اینجا ضمیمش کن
خلاصه ما منتظریم :)
پیوست » برای راحتی کار متن به صورت استرینگ و بدون رمز شدن نوشته شده .
استفاده از همه ابزارهای کرک هم مجازه :)
پیوست : در ضمن اینجا یک فروم عمومیه ، اگه بحثی بشه انگار یه نفر با همه داره صحبت میکنه ، وقتی میگن خصوصی که از پرایویت مسیج باشه :)
(۱۱-آذر-۱۳۸۸, ۲۳:۱۹:۵۰)joker نوشته است: [ -> ]آخه برنامه های امنیتی را که نمیان فرت بدن دست بچه ، یهو میزنه میشکنه آبرو ریزی میشه :)))))
درسته خیلی میگی بشکن بشکنی ولی شوما اول یه تست ساده عملی باید بدی :))
فایل ضمیمه با دلفی نوشته شده . یک Text توش نوشته شده ، شما فقط بتون متنشو عوض کن ، بعدش من ضمن اینکه قول میدم دیگه سربه سرت نزارم :) اون نرم افزارهای امنیتی را هم رو جف گولیا چشم برات میفرستم....
البته با توجه به سوابق اجرائی خفنی که داری نباید این تغییر متن کار سختی باشه ;)) همین امشب ظرف 3 سوت بشکن بشکن و ...... اینجا ضمیمش کن
خلاصه ما منتظریم :)
پیوست » برای راحتی کار متن به صورت استرینگ و بدون رمز شدن نوشته شده .استفاده از همه ابزارهای کرک هم مجازه :)
البته یادم رفت بگم به جاش از یه پکر هم استفاده کردم... :-))
البته میتونی UNPACKER پکر منو بگیری بعد بری سراغ STRINGHA :-))
یاد چت روم پاتوق افتادم :-))
پیوست : در ضمن اینجا یک فروم عمومیه ، اگه بحثی بشه انگار یه نفر با همه داره صحبت میکنه ، وقتی میگن خصوصی که از پرایویت مسیج باشه :)
(۱۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۸:۴۹:۴۳)joker نوشته است: [ -> ]vb یا delphi باشه مگه فرقی میکنه برات ؟ شما فایل را دیس اسمبل کن و آنالیز کن و کرک کن :)سلام
دلفی تازه دیس اسمبلش که راحت تره...
پکرش یک پکر قدیمیه .... به سنه2005 ، ولی خب کسی که نتونه از این پکر قدیمی رد بشه چطور میخواد یک نرم افزار امنیتی با پروتکتور اختصاصی را رد کنه و بشکن بشکن راه بندازه ؟
اگه خوب نگاه کنی اکثرا تحت عنوان Generic - Packed - new - hurestic اینو به عنوان ویروس ناشناخته اند/
ویروسیابهایی که تکنولوژی VM ندارند و نمیتونن فایلهای پک شده را آنالیز کنند اکثر مواقع وقتی یک فایل پک شده به تورشون میخوره از این چرت و پرتها زیادتحویل میدن
در ضمن این پکر به سادگی با انواع یونیورسال آنپکر ها آنپک میشود.
در هر صورت دوستان حرفه ای که توانایی آنالیز فایلها را دارند میتونن صحت سلامت فایل ثابت کنند :)
پیوست :
به طور کلی دوستانی که به هر فایلی در اینترنت شک دارند و توانایی آنالیز فایلها را ندارند به صورت کلی میتوانند برای رفع نگرانی از ماشینهای مجازی مثل vmware - XPc استفاده کنند.
(۱۲-آذر-۱۳۸۸, ۲۰:۱۰:۵۱)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
امین این بچه بازیارو تموم کن. حد خودت رو بدون. این 100 بار.
جوکر از کاربران قدیمیه شبگرده و همه به سوادش ایمان دارن. سعی کن از دانش این افراد استفاده کنی و در کنارشون خودتو بکشی بالا. نه این که باهاشون درگیر شی و ... .
با این کارها فقط خودت رو کوچیک میکنی.