ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروتکل TCP/IP
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
چند وقتی هست که میخوام با میکرو با پروتکل شبکه ارتباط داشته باشم کسی راهی سراغ داره؟
کسی نبود؟ Sad
به نظر من بهتره اون پروتکل شبکه که میگین از بچه های سخت افزار یاد بگیرین و بذارین اینجا تا بعد مشکل AVR شو حل میکنیم.
http://www.mil.ufl.edu/~chrisarnold/comp...index.html
یه سری کتاب خونه کامل هست همه چیز داره از جمله tcp/ip برای avr هم هست
من نتونستم کمپایل کنم کمپایل شد خبر بده
اگه عجله نکنین یه پروژه توپ برا TCP/IP میزارم.
نهایتاً تا اواسط هفته.
آقا خود AVR که مستقیم نمیتونه tcp/ip را درایو کنه ، مگه نباید یک ic جانبی مثل Realtekی چیزی که عینش روی کارت شبکه ها هست کنارش باشه>؟

پیوست :
تو این ایران لد همه میره 24- تا 72 ساعت بعد بیان یه چیزی بزارن ، یکسال میگذره را نمیزارن ، شما که کار به کلمه هفته و اواسط هفته کشیده :)
نیاز به سخت افزار که داره البته اگه به خوای اصولی کار کنی
ولی بعضی وقت ها یه ادم بی کار پیدا می شه خود سخت افزار رو هم با میکرو شبیه سازی می کنه در مورد usb که دیدم ولی tcp/ip رو نمی دونم
تو همون کتابخونه ای که من گذاشتم چند مدل درایور ای سی ها رو گذاشته بود خیلی کامله تقریبا همه چیز داره
کد php:
Device Drivers
          o Realtek RTL8019AS Ethernet Driver 
(10mb)

o ASIX AX88796L Ethernet Driver (10/100mb)

o Crystal CS8900 Ethernet Driver (10mb)

o PrismII 802.11b WLAN Driver

Network Protocols
          o ARP
          o IP
          o ICMP
          o UDP
          o DHCP

Network Stack 
(۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۹:۲۳:۴۸)iman-63 نوشته است: [ -> ]اگه عجله نکنین یه پروژه توپ برا TCP/IP میزارم.
نهایتاً تا اواسط هفته.

ایول پس زود تر ( البته پشیمون نشی ها !!! )

نقل قول: آقا خود AVR که مستقیم نمیتونه tcp/ip را درایو کنه ، مگه نباید یک ic جانبی مثل Realtekی چیزی که عینش روی کارت شبکه ها هست کنارش باشه>؟

اینو میدونم یکی از بهترین این ایسی ها, ایسی ENC28J60 هست
فعلا bye
نقل قول: تو این ایران لد همه میره 24- تا 72 ساعت بعد بیان یه چیزی بزارن ، یکسال میگذره را نمیزارن ، شما که کار به کلمه هفته و اواسط هفته کشیده
نقل قول: ایول پس زود تر ( البته پشیمون نشی ها !!! )

خیالتون تخت. بگم میذارم، میذارم دیگه.
تا آخر همین هفته شاید هم زودتر.
با سلام دوستان
كسي اطلاعاتي در رابطه با ماژول iim7000a داره؟
قيمتش و اينكه از كجا ميشه پيدا كرد؟؟
ممنون
صفحه‌ها: 1 2