۱۰-آذر-۱۳۸۸, ۰۰:۴۵:۳۱
صفحهها: 1 2
۱۰-آذر-۱۳۸۸, ۰۱:۰۹:۲۸
۱۴-آذر-۱۳۸۸, ۲۳:۰۱:۰۷
خیلی ممنون از راهنماییت ولی من میخوام برنامه تو خودش لوگین کنه و اد لیستو به دست بیاره
۱۵-آذر-۱۳۸۸, ۰۲:۵۶:۰۰
خوب پس اين:
با اين کامپوننت راحت ميشه ادد ليست رو به دست آورد
با اين کامپوننت راحت ميشه ادد ليست رو به دست آورد
کد:
http://files.myopera.com/m0jix/program/ymsg.ocx_example.rar
۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۱۵:۳۲:۳۴
ممنونم . خیلی به کار اومد فقط یک سوال دارم . اول اینکه سورس این کامپننت رو کسی نداره؟ بعد این برنامه توسط این کامپننت لوگین می کنه و پکت ارسال می کنه . آیا میشه در برنامه دیگری از این استفاده کرد که توسط خود کامپننت لوگین نشده باشه و بتونه پکت ارسال کنه ممنون میشم جواب بدین
۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۱۹:۳۷:۴۲
(۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۱۵:۳۲:۳۴)snoopboy نوشته است: [ -> ]ممنونم . خیلی به کار اومد فقط یک سوال دارم . اول اینکه سورس این کامپننت رو کسی نداره؟نه
نقل قول: آیا میشه در برنامه دیگری از این استفاده کرد که توسط خود کامپننت لوگین نشده باشه و بتونه پکت ارسال کنه ممنون میشم جواب بدین
نه حتماً بايد با کامپوننت لاگين شده باشه
چه پکتهايی لازم داری؟
۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۲۳:۳۰:۰۰
من خودم پکتهای ایگنور کردن و حذف از لیست ایگنور رو دارم . حالا می خوام با استفاده از این برنامه همراه با اینکه اد لیست رو میگیره بتونم لیست ایگنور رو بگیرم و کسیو بهش اضافه کنم یا کسیو کم کنم. با استفاده از این کامپننت میشه . اگه نمیشه چظوری بهش اضافه کنم؟
۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۱:۰۸:۱۷
اين کامپوننت قابليت گرفتن ايگنور ليست رو نداره اما ميشه از رويداد YDATA تمام پکت هايی که دريافت ميشه رو گرفت
اين کد رو تو رويداد YDATA بذار
اين تابع رو برای گرفتن ايگنور ليست نوشتم
پکتهايی که تو کامپوننت قرار ندارند با اين تابع فرستاده ميشن
"
اين کد رو تو رويداد YDATA بذار
کد:
Select Case Types
Case 241 ' gereftane lista
Call AddIGList(DATA)
End Select
اين تابع رو برای گرفتن ايگنور ليست نوشتم
کد:
Sub AddIGList(ByVal DATA As String)
Dim lDATA As String, Shoro As String, Item As String
Shoro = "À€320À€7À€" ' avale har id to ignore list ba in megdhar shoro mishe
List1.Clear
lDATA = DATA
Do While InStr(lDATA, Shoro)
If InStr(lDATA, Shoro) > 0 Then
Item = Split(Split(lDATA, Shoro)(1), "À€")(0) ' joda sazie id
List1.AddItem Item
lDATA = Right(lDATA, Len(lDATA) - InStr(lDATA, Shoro)) 'data az meghadr ghabli ke joda shod kam mishe
End If
DoEvents
Loop
End Sub
پکتهايی که تو کامپوننت قرار ندارند با اين تابع فرستاده ميشن
کد:
YMSG1.SendPacket "type header", "packet
۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۳:۲۶:۱۷
ممنون . واقعا عالی هست . یه سوال من هیدرو تو یه ماژول تعریف کردم . باید حتما اینجا هم تعریف کنم؟ بعد تو برنامه توسط آموزشهایی که داده شده . رفتم ولی بازم نشد که به رو برم و اعضای روم رو بگیرم . اگه میشه آموزش آون هم بگذارید. همچنین آموزش اد کردن رو . اونم از طریق آموزشها نشد . اگه میشه بگید چطوری این کامپوننت رو تو ریسورس قرار بدم که کنار برنامه نباشه . ممنون
الان این هیدر منه .
اینم پکت اضافه کزدن به ایگنور لیست هست
چطوری باید معرفیش کنم به برنامه ؟
الان این هیدر منه .
کد:
Private Function YMSGPacket(YMSGPacketData As String, YMSGStatus As String, YMSGKey As String, YMSGCommand As Long) As String
YMSGPacket = Name & Chr(Int(Ver / 256)) & Chr(Int(Ver Mod 256)) & String(2, 0) & Chr(Int(Len(YMSGPacketData) / 256)) & Chr(Int(Len(YMSGPacketData) Mod 256)) & Chr(Int(YMSGCommand / 256)) & Chr(Int(YMSGCommand Mod 256)) & Mid(YMSGStatus, 1, 4) & Mid(YMSGKey, 1, 4) & YMSGPacketData
End Function
کد:
Public Function AddIgnore(YID As String, Target As String) As String
AddIgnore = YMSGPacket("1À€" & YID & "À€13À€1À€302À€319À€300À€319À€7À€" & Target & "À€301À€319À€303À€319À€", String(4, 0), YID, 133)
End Function
۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۴:۰۱:۴۳
اين جور که بوش مياد ميخوای اسپمر مينويسی?
هدر به صورت ديفالت تعريف شده، تنها بايد شماره هکس نوع پکت وارد بشه به ماژول و توابع ديگه نيازی نيست
اول بايد تابع ورود به روم رو اجرا کنی
بعد از رويداد CaptchaLink لينک تصوير کپچا رو ميگير و خودت بايد شماره تصوير رو به سرور بفرستی
اگه درست بفرستی آيدی وارد روم ميشه و...
مقدار های غير ضروری رو ميتونی خالی بذاری
(۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۳:۲۶:۱۷)snoopboy نوشته است: [ -> ]ممنون . واقعا عالی هست . یه سوال من هیدرو تو یه ماژول تعریف کردم . باید حتما اینجا هم تعریف کنم؟ بعد تو برنامه توسط آموزشهایی که داده شده . رفتم ولی بازم نشد که به رو برم و اعضای روم رو بگیرم . اگه میشه آموزش آون هم بگذارید. همچنین آموزش اد کردن رو . اونم از طریق آموزشها نشد . ممنون بازم
هدر به صورت ديفالت تعريف شده، تنها بايد شماره هکس نوع پکت وارد بشه به ماژول و توابع ديگه نيازی نيست
اول بايد تابع ورود به روم رو اجرا کنی
کد:
YMSG1.PckJoindRoom "Asia Global Chat:139"
بعد از رويداد CaptchaLink لينک تصوير کپچا رو ميگير و خودت بايد شماره تصوير رو به سرور بفرستی
اگه درست بفرستی آيدی وارد روم ميشه و...
کد:
YMSG1.PckAddBuddy "ID girande", "name goroh", "Esm", "famil", "peygham"
۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۴:۲۳:۵۶
ببخشید جناب CrazyFull من با سوکت بلدم به سرور کپچا بفرستم و تو این هم به همون صورت هست؟ لینک Captcha رو با پروت 80 زدم . ولی فرستادن با این سرور رو نمیتون انجام بدم . چظوری فراخوانی کنم به Picture Box و از تو Text Box کد رو بفرستم به سرور در ضمن کد Captcha هم این هست .اگه میشه نحوه ریسورس کردن این کامپننت هم بگید که چطوری در ریسورس قرارش بدم
این هم برای Data
سوال بعدی من یه لیست ایدی به برنامه معرفی کردم حالا می خواستم سند تو ال کنم ولی نمی فرسته به لیست . به ایدی تکی میفرسته به لیست نمی فرسته این کدم هست
کد:
"captcha.chat.yahoo.com", 80
کد:
On Error Resume Next
Dim Data As String
Socket.GetData Data
If InStr(Data, "captchat/close?") Then
Caption = "Captcha OK"
Unload Me
ElseIf InStr(Data, "?tryagain=") Then
Caption = "Bad Code"
End If
سوال بعدی من یه لیست ایدی به برنامه معرفی کردم حالا می خواستم سند تو ال کنم ولی نمی فرسته به لیست . به ایدی تکی میفرسته به لیست نمی فرسته این کدم هست
کد:
Dim i As Integer
For i = 0 To List1.ListCount
YMSG1.PckSendMsg List1.List(i), Text5
Next i
صفحهها: 1 2