ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمایی برای ساخت یک سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من می خواهم یک سایت بسازم مثل همین سایت که شما دارید این سایت را برای عنوانی گل وگیاه و... بسازم
حالا از شما می خوام کمک کنید از ابتدا تا پیشرفته توضیح دهید برای ساخت یک سایت باید چه کارهایی انجام دهم وبا کم ترین هزینه انجام گیرد

این فضای رایگان جریانش چیه تو گوگل اتفاقی سرچ کردم یکی زده بود 1گیگ فضای رایگان وووو
می تونید جریان اینهارا بگید

هر کدام به نظر شما خوب است بگید

باسپاس
رسانه
می گن پنیر مفتی تو تله موش گیر می یاد
اینم آموزش
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=11922
اگه کسی بخواد سایت عادی بزنه (یعنی فروم نباشه) اون باید چیکار کنه؟؟؟؟؟

بازم باید از مای بی بی استفادی کرد؟؟؟؟؟؟؟

این هاست و دومین را باید از کجا خرید؟؟؟؟؟؟

از کجا معلوم که کدوم خوبه و کدوم بد؟؟؟؟؟؟؟
(۱۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۵۱:۰۰)mahdi20 نوشته است: [ -> ]اگه کسی بخواد سایت عادی بزنه (یعنی فروم نباشه) اون باید چیکار کنه؟؟؟؟؟

یک عدد مدیریت محتوا باید نصب کنید رو هاست ؛
نه ؛
از سایت هایی که هاست میفروشن ؛
باید تحقیق کنید ؛
نقل قول: یک عدد مدیریت محتوا باید نصب کنید رو هاست ؛

مدیریت محتوا دیگه چیه؟
(۱۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۰۸:۰۸)mahdi20 نوشته است: [ -> ]
نقل قول: یک عدد مدیریت محتوا باید نصب کنید رو هاست ؛

مدیریت محتوا دیگه چیه؟

http://forum.iranled.com/showthread.php?...#pid103217
(۱۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۵۱:۰۰)mahdi20 نوشته است: [ -> ]1- اگه کسی بخواد سایت عادی بزنه (یعنی فروم نباشه) اون باید چیکار کنه؟؟؟؟؟
2- این هاست و دومین را باید از کجا خرید؟؟؟؟؟؟
3- از کجا معلوم که کدوم خوبه و کدوم بد؟؟؟؟؟؟؟
سلام معین جان
میبینم رفتی تو کار سایت Biggrin
1- برای داشتن یه سایت یا انجمن اول باید یه اسم خوب انتخاب کنی و بری تو سایت هایی که دومین ثبت میکنن و دومینت (همون اسمی که انتخاب کردی ) رو ثبت کنی که بسته به پسوندش قیمت های مختلفی داره (معمولا .com ها گرونترن)
بعد که دومینت انتخاب شد و ثبت شد اونوقت باید فضا تهیه کنی که بهش میگن هاست(host)که بازم بسته به حجم هاستت و پهنای باندی که میگیری قیمت هاش متفاوته (من برای 300 مگ فضا و 10 گیگ پهنای باندماهانه برای یکسال حدودا 25 هزار تومن میدم )
2- از یکسری شرکتها که این کارهارو انجام میدن و معمولا هم همشون سایت دارن برو تو گوگل جون سرچ کن.
3- من از هیچکدوم از این شرکتهای ایرانی (البته بیشتر از 3 یا 4 تاشون کارنکردم ) راضی نیستم .یعنی اعتباری به کارشون نیست یهو دیدی فردا جمع کردن رفتن و هاستت با همه اطلاعاتت رفت هوا .
خارجی ها هم که با ایرانی بودن ما گیر دارن یعنی اگه بفهمن ایرانی هستیم معمولا اذیت میکنن.
مشکل حل نشد بیا اینجا
(۱۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۵۱:۰۰)mahdi20 نوشته است: [ -> ]اگه کسی بخواد سایت عادی بزنه (یعنی فروم نباشه) اون باید چیکار کنه؟؟؟؟؟
برای سایت عادی باید cms نصب کنی که تقریبا هیچ کودومشون خوب نیستن مثل جوملا دروپال و ...
هاست و دومین رو هم از هاست و دومین فروشی ها فقط چند تا چیز رو نگاه کن یکی اینکه طرف نمایندگی یا خودش سرور داره چه سایت های از اون خرید کردن و کسایی که خرید کردن راضین یا نه و یکی اینکه یه قیمت ۷۰۰۰ تومان برای یک سال عددی نیست که حاظر باشه تلفنت رو هم جواب بده
بری دامین هم از یه جا بگیر که بعد یک سال دامین رو بهت بر گردونه چون تقریبا دستت جایی بند نیست
امضای منم می تونی بخونی Biggrin
استاد بزرگ نوشته است:(من برای 300 مگ فضا و 10 گیگ پهنای باندماهانه برای یکسال حدودا 25 هزار تومن میدم )

امیر جون، میشه آدرسش رو بدی؟

آقا هادی نوشته است:برای سایت عادی باید cms نصب کنی که تقریبا هیچ کودومشون خوب نیستن مثل جوملا دروپال و ...
cms چی هست؟؟؟؟؟ چرا خوب نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینا خوب نیستن، پس باید چیکار کرد؟؟؟؟

مدیر ایرانویج نوشته است:یکی اینکه یه قیمت ۷۰۰۰ تومان برای یک سال عددی نیست که حاظر باشه تلفنت رو هم جواب بده

متوجه منظورتون نشدم.
یعنی 7000 تومان بریا یک سال به طرف بدم، بخاطر اینکه تلفنم رو جواب بده؟؟؟؟؟

همشهریم نوشته است:بری دامین هم از یه جا بگیر که بعد یک سال دامین رو بهت بر گردونه چون تقریبا دستت جایی بند نیست

یعنی بعد از یک سال که قرار داد تموم شد، شرکت فروشنده دومین وظیفه داره دومین منو آزاد کنه؟؟؟؟؟؟
کسی هم هست که این کارو نکنه؟؟؟؟؟

هادی جون نوشته است:امضای منم می تونی بخونی

امضای شما رو خوندم، ولی این طور که فهمیدم، یه دونه نمیفروشین. باید 10 به بالا سفارش بدم.
سلام
معین جان میدم یکی که اونور آبه (المان ) برام میگیره .خواستی میگم برای شما هم تهیه کنه ;)
سلام آقا هادی
میگم نمیشه یه ذره با بچه های سایت راه بیایین و تکی هم راه بندازین.اینطوری که یه ذره سخته
امضا رو درست کردم بهتر شد؟ یدونه هم می فروشیم اونایی که می بینی مال نمایندگی هست برای بچه های سایت تخفیف هم ممکنه Biggrin
دامین رو بله بعضی از شرکت ها مثلا فرابرد شبکه (خیلی رو اعصاب بودن که اسم آوردم) برای دامین ege.ir دامین رو به نمایشگاه طلا و جواهر استان اصفهان پس نداد و برای دامین hypermit.com هزینه ثبت یه دامین رو گرفت تا دامین رو پس بده البته باهاشون که صحبت می کردم برای تمام دامین ها این کارو می کنن یعنی اجازه ترانسفر رو نمی دن و برای این کار هزینه ثبت یک ساله دامین رو می گیرن که هیج جایی از دنیا رسم نیست (یا من ندیدم)
۷۰۰۰ تومان رو هم گفتم کسایی که ۵۰۰ مگابایت فضا رو می ده ۷۰۰۰ هزار تومان برای یک سال مطمئن باشید که چیز به درد بخوری ب شما نمی ده
cms هم سیستم های مدیریت محتوی است می تونی همه رو ببینی یکی رو انتخاب کنی
www.opensourcecms.com
صفحه‌ها: 1 2