سلام
من واسم یه سوالی پیش اومده گفتم بپرسم تا جواب بگیرم
مگه نمیگیم که حافظه ی Ram با قطع جریان برق اطلاعاتش پاک میشه؟پس چرا این موضوع واسه ی Ram گوشی ها صدق نمی کنه؟اگه گوشی خاموش بشه انگار برق
قطع شده غیر از اینه؟اگه Ram رو در بیاریم بازم همین موضوع پیش میاد ولی چرا
اطلاعاتش پاک نمیشه؟
مهندس اون ram نیست !
flash memory هستش که به صورت عامیانه رم می گن بهش !!!!!
ممنون علی جان من امروز بخاطر این سوال منفی گرفتم واسه همین کنجکاو شدم پس اینم از صدقه سر زبان عام هستش
ram مخفف حافظه با قابلیت دسترسی تصادفی است در واقع هر دو رو شامل می شه هم فلش مموری های گوشی رو هم ram کامپیوتر رو یعنی یه اشتباه عامیانه نیست
اینها دو مدل رم مختلف هستند یکی با قابلیت ماندگاری و یکی هم بدون این قابلیت
نقل قول: یکی با قابلیت ماندگاری و یکی هم بدون این قابلیت
چه چیزی این قابلیت ها رو تو این 2 مدل متمایز میکنه؟
چرا فرق میکنن؟
اگه فرق میکنن چرا به یک اسم میخوننشون؟
(۱۵-آذر-۱۳۸۸, ۱۸:۲۴:۳۰)Tender نوشته است: [ -> ]نقل قول: یکی با قابلیت ماندگاری و یکی هم بدون این قابلیت
چه چیزی این قابلیت ها رو تو این 2 مدل متمایز میکنه؟
چرا فرق میکنن؟
اگه منظورتون اینه که چه فرقی دارن. ساختارشون فرق میکنه. فلش مموری ها فک کنم یه ساختار کریستالی دارن. و RAM کامپیوتر هم اگه اشتباه نکنم خازنی بود؟
(۱۵-آذر-۱۳۸۸, ۱۸:۲۴:۳۰)Tender نوشته است: [ -> ]اگه فرق میکنن چرا به یک اسم میخوننشون؟
(۱۱-آذر-۱۳۸۸, ۰۹:۵۸:۴۶)ha_60 نوشته است: [ -> ]ram مخفف حافظه با قابلیت دسترسی تصادفی است در واقع هر دو رو شامل می شه هم فلش مموری های گوشی رو هم ram کامپیوتر رو یعنی یه اشتباه عامیانه نیست
فکر می کنم رم موبایل در واقع از نوع EEPROM هست ، و قابلیت خوندن و نوشتن رو داره و با قطع برق هم از بین نمی ره!
(۳۰-فروردین-۱۳۹۲, ۰۱:۴۱:۲۰)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]فکر می کنم رم موبایل در واقع از نوع EEPROM هست ، و قابلیت خوندن و نوشتن رو داره و با قطع برق هم از بین نمی ره!
نکته ها:
1- بحث مال 4 سال پیشه
2- EEPROM که اصلاً رم نیست. رامه (ROM) - کلاً نوعش فرق داره
3- RAM -> Random Access Memory ---------- ROM -> Read Only Memory
نقل قول: نکته ها:
1- بحث مال 4 سال پیشه
گرچه جواب من به نظر شما اشتباه هست ، اما این مهم نیست که بحث مال چه موقعی هست ، مهم اینه که یه نفر که توی گوگل سرچ کرد ، میاد اینجا و به جوابش میرسه!! و کاری هم نداره که بحث مال کی بوده!