سلام چرا من هاردم رو که پیچ میکنم سر جاش صدای ریستارت شدن میده و قاطی میکنه و کامپیوترم رستارت میشه ولی وقتی میارمش بیرون درست کار میکنه
اگه مشکل تهویشه که من یه فن جدا واسش گذاشتم و درهای کامپیوتر هم برداشتم . کلا زیاد داغ نمیکنه فک نکنم مشکل تهویش باشه . بد سکتوری گیری هم شده .
در کل وقتی میزارمش بیرون از کیس هیچ مشکلی نداره . کسی میتونه یه دلیل علمی بیاره ؟!
پیچ هارد را زیاد سفت نکن، درست میشه.
منظورم از پیچ هارد، همون پیچ هاییه که باهاش هارد را به کیس می بندی
(۱۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۱۴:۴۶)saeed450 نوشته است: [ -> ]سلام چرا من هاردم رو که پیچ میکنم سر جاش صدای ریستارت شدن میده و قاطی میکنه و کامپیوترم رستارت میشه ولی وقتی میارمش بیرون درست کار میکنه
اگه مشکل تهویشه که من یه فن جدا واسش گذاشتم و درهای کامپیوتر هم برداشتم . کلا زیاد داغ نمیکنه فک نکنم مشکل تهویش باشه . بد سکتوری گیری هم شده .
در کل وقتی میزارمش بیرون از کیس هیچ مشکلی نداره . کسی میتونه یه دلیل علمی بیاره ؟!
کیست قدیمی شده ، روی هاردت نرم افزار جدید نصب کردی ، از پیرمردها خوشش نمیاد قاط میزنه :)))
یه جوری هارد را وصل کن که اتصال بدنه اش به بدنه کیس نباشه ، ( گراند ) ببین مشکلت اگه اینجوری حل شد .... دیگه علتشم معلومه :)
نقل قول: MyBB SQL Error
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.
SQL Error:
1203 - User eleroboc_iranled already has more than 'max_user_connections' active connections
Query:
[READ] Unable to connect to MySQL server
فکر کنم امشب یکی داره سر به سر سرور میزاره ها :)
(۱۲-آذر-۱۳۸۸, ۰۰:۵۰:۳۷)joker نوشته است: [ -> ]یه جوری هارد را وصل کن که اتصال بدنه اش به بدنه کیس نباشه ، ( گراند ) ببین مشکلت اگه اینجوری حل شد .... دیگه علتشم معلومه :)
نه فك نكنم مشكل اتصال بدنه باشه چون الان بصورت عمودي گذاشتمش داخل كيس و وصله به بدنه
معين جون مطمئني مربوط به سفت كردن پيچ ها ميشه چون زياد هم سفتش نميكنم
سلام
یه بار هاردتو سرجاش بذار و با چیزی غیر از پیچ فیکسش کن.اگه مشکلت رفع شد مطمئنا عیب از پیچ هاست.البته با سعی و خطا و یکم وقت می تونی متوجه بشی کدوم پیچ مشکل ایجاد میکنه .اونوقت اون یدونه رو که مشکل میسازه نصف شب طوری که کسی نبینه ببر بنداز بیرون ;) بعدش سریع برگرد خونه که سرما نخوری
آقا حموم رفتی ؟ ممکنه بعضی اشکالات مسخره تو دنیای کامپیوتری ها مربوط به غسل جنابت باشه ها
اگه از اون مدل هاردهایی باشه که در مقابل ضربه اتوماتیک شات دان میکنه که هدش خراب نشه ممکن کلا قسمت شتاب سنجش قاط زده باشه و توی زاویه افقی خل بشه...
بچه ی شهر نوشته است:معين جون مطمئني مربوط به سفت كردن پيچ ها ميشه چون زياد هم سفتش نميكنم
من هارد نوی نو را بستم، پیچش را سفت کردم، هارد روشن نمی شد.
به محض اینکه پیچ ها را باز کردم، روشن شد.
این چیزی که من گفتم از روی تجربه قبلی بود. دلیل علمی واسش ندارم
با این تفاسیر تا از نزدیک هاردت و نحوه اتصال اون به کیس رو نبینیم نمی شه نظر دقیق داد اما مطمئنا مشکلت از
بستن یا نبستن هارد نیست بلکه افقی و عمودی بودن اون تاثیر گذار هست، پس بد نیست کابلت رو هم عوض کنی
و استحکام اتصال برق هارد دیسک رو هم چک کنی، اگه اینطوری حل نشد احتمال داره محور اصلی دیسکها از حالت
تراز اولیه خودش خارج شده باشه برای تست این موضوع وقتی سیستم روشن هست هارد رو دست بگیر و به
حالت های مختلف بچرخون ببین صداش چطوریه و آیا کرش می کنه یا نه.
البته اگه باز هم مشکلت بر طرف نشد بهتره دیگه از این هارد استفاده نکنی چون حتی وقتی هم که خارج از کیس
باهاش کار می کنی ذخیره اطلاعات در اون همراه با ریسک هست.