ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در اجرای بازی!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان
من بازی Zero Hour جنرال رو نصب کردم و پچ Reborn V4.0 Rise To Power رو هم نصب کردم قبل از نصب هیچ مشکلی نبود ولی از موقع نصب این پچ یه کادر میاد که نوشته:
you have encountered a serious error. serious errors can be caused by many things including vieuses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. please visit the forums at www.generals.ea.com for suggested courses of action or consult your manual for technical support contact information.
نمیدونم مشکل چیه تا قبلا که اجرا میشد وقتی که پچ رو پاک میکنم باز هم این ارور رو میده ولی ورژن 1 یعنی همون جنرال اجرا میشه براحتی ولی این زیرو هور که قبلا به راحتی اجرا میشد با نصب این پچ این جوری شده حالا کسی از دوستان هست که بتونه یه کمکی یه راهنمایی بکنه؟Question
راستی اگه جدیدترین پچ زیرو هور رو داره لطفا لینکشو بذاره اینجا دمتون گرم!Cool
یعنی کسی نمیدونه مشکل چیه؟Sad
چطوری حل میشه؟؟؟Sad
من ریبورن 6 رو هم نصب کردم باز هم این پیغام رو میده!!!
یعنی هیچ راه حلی نداره؟؟؟؟؟؟
برو ورژن سه ش رو بازی کن Biggrin
(۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۲۰:۳۸:۱۳)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]برو ورژن سه ش رو بازی کن Biggrin

داداش من این ورژنشو دوست دارم نه 3 شو!!!!!Whistle
حالا شما نمیدونی مشکل چیه؟؟؟Amaze
تو فرومهای دیگه هم مطرح کردم مشکل خیلیای دیگه هم بوده ولی نمیدونم چطوری حل میشه کسی واسش جوابی نداره!!!!Confused
خواهشا یه نفر کمک کنه خیلی دلم میخواد ببینم بازی چه تغییراتی کرده الان یه هفتس از اینترنت دانشگاه با بدبختی دارم پچهای جدید و جور واجور میگیرم ببینم چی میشه ولی این ارور نمیذاره که!!!!Biggrin
روی یکش هم پچ نصب کردم همین ارور رو داد ولی با کپی پیست یه کرک همه چیز حل شد و رفت تو بازی ولی این ورژن 2 با کرک هم درست نشد نمیدونم مشکل چیه؟؟؟؟؟Amaze
دیوووونم کرده!!!Laugh
این ارور رو میده!
[attachment=4255]
مطمئن نیستم اما ویروس یاب رو غیرفعال کن شاید بیاد

اگه نشد بگو تا فکر دیگه ای کنیم

نظرم بخاطر این قسمته:

کد php:
serious errors can be caused by many things including vieuses 
(۱۵-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۰۳:۲۶)Tender نوشته است: [ -> ]مطمئن نیستم اما ویروس یاب رو غیرفعال کن شاید بیاد

اگه نشد بگو تا فکر دیگه ای کنیم

نظرم بخاطر این قسمته:

کد php:
serious errors can be caused by many things including vieuses 
نه به اون نیست اصلا گیر نمیده ویروس یاب غیر فعال هم کردم حل نشد ویروس یابی کامل هم کردم مشکلی نبود اصلا فکر نکنم به ویروس مربوط باشه ولی نمیدونم چرا تو پیغام نوشته ویروس منظورش چیه آخه؟؟؟
یعنی واقعا کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه؟؟؟؟؟؟Sad
داخل اون متن میگه که این ارور میتونه به دلایل زیادی باشه یکیشون امکان وجود ویروسه شاید از هرچیزی باشه که حتی فکرشم نکنی مثلا شاید لازم باشه تاریخ سیستم رو به عقب بکشی یا هرچیزه دیگه ای
لطفا یه نفر از دوستان یه کرک خوب و معتبر از این بازی رو اینجا بذاره شاید حل شد چون یکش که حل شد شاید دو هم حل بشه!Biggrin
صفحه‌ها: 1 2