سلام:
من می خواهم با دلفی 7 یک دفترچه تلفن بنویسم، و از بانک SQL می خواهم استفاده کنم.
سئوالی که من دارم این است، که من دیتابیس این برنامه را آپلود کردم باشم، حالا چه شکلی می توانم با دلفی 7 به این دیتابیس که آپلود کردم متصل شود.
مثال یعنی به ADO می شود یا نه و اگر نمی شود من باشد چه شکلی به بانکی که آپلود کردم متصل شوم.
ممنون میشم اگر کسی لطف کند و راهنمایی کند.
متشکرم.
شما راه درازی در پیش داری
اول باید تنظیمات دیتابیس سرور رو ردیف کنی یعنی 1 یک کاربری با دسترسی owner برای بانکت درست کنی و کاربر sa رو براش غیر فعال کنی(برای امنیت بیشتر)sqlserver رو تنظیم کنی که بتونه با user و pass خود sql server هم بهش کانکت شد بعد از اون باید تنظیمات شبکشو فعال کنی یعنی remote connection رو فعال کنی و چون رو internet هست دریافت رو رو tcp/ip تنظیم کنی پرت رو هم از 1433 عوض کن رو یه پورت دیگه(برای امنیت بیشتر)در اخر پورت رو به firewall اضافه کن تا اون پرت listen بشه
حالا از رو سیستم خودت 1 بار Server رو پینگ کن اگه شکلی نبود و سرور رو دیدی یک adoquery بنداز رو فورمت و تو کانکشن استرینگ تو قسمت سرور ip+port رو بده مثلا 128.127.10.152,999 بعد حالت شناسایی رو روی sqlserver بزار و user pass رووارد کن درقسمت database اسم دیتابیستو بزار و test رو بزن که اتصال موفقیت امیز رو میده و بقیه کارها مثل روال local هست
ممنون از لطفی که کردی.
فقط میشه یکمی بیشتر توضیح بدی
ممنون میشم
(۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۰۳:۱۶:۱۹)The.Ghost نوشته است: [ -> ]ممنون از لطفی که کردی.
ممنون میشم
راستی یک هاست مجانی برای آپلود کردن می تونی لطفا معرفی کنی
ممنون
(۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۰۳:۱۶:۱۹)The.Ghost نوشته است: [ -> ]ممنون از لطفی که کردی.
ممنون میشم
راستی یک هاست مجانی برای آپلود کردن می تونی لطفا معرفی کنی
ممنون
برای sqlserver شما باید از یک هاست ویندوزی استفاده کنید و databse تونو میدین به مسئول سرور تا attach کنه بعد از اون اونها user&pass مربوط به sqlserver + ip,port مربوط برای ایجاد connectionstring رو به شما میدن و شما با این اطلاعات connection string تونو میسازین و بقیش دیگه تفاوتی با حالت لوکال نداره
سرور خاصی سراغ ندارم ولی اکثر هاستهای مجانی قابل اعتماد نیستند