ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ترانس 24 ولتي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من از کجا ميتونم ولتاژ موتور رو بدست بيارم آخه روش هيچي ننوشته فکر کنم 24 ولت براش زياده .
اين موتور من 8 سيمه هستش.
موتورت پله ایه نه موتور DC.

با یو ال ان درایوش کن
خوب منم ميدونم موتورم پلهاي هست .

در ضمن من از استادم پرسيدم گفت که او خروجي که تو ميبيني انتگرال موج هست و شايد اون ولتاژي که در خروجي هست خيلي زيادتر از 24 ولت هست . گفت که يه رگولاتور ولتاژ بزار و يه خازن و مقاومت تا جريان کاملا مستقيم بشه بعد امتحان کن. فردا هم شايد با اسيلسکوپ امتحان کردم .
بالاخره بعد از مدتي مشکل مدارم حل شد.آمپر زيادي هم که موتور ميکشيد فهميدم از کجا بود تسمه ها خيلي سفت بودن بنابر اين موتور خيلي زور ميزدالان موتورهام الان 0.8 ميلي امپر جريان ميکشن فقط الان يه مشکل ديگه دارم اي سي 7824 که براي رگوله کردن استفاده ميکنم در عرض 3 ثانيه وحشتناک کرم ميکنه من به صورت زير رگوله کردم

يک ايسي پول ديود KBL406G يه خازن 50 ولت 2200 ميکرو فاراد و يه 7824 براي رگوله کردن.

مقدار ولتاژ ورودي به 7824 برابر 33 ولت يا 35 ، مقدار خروجي از 7827 برابر 24 ولت مشکل اينج است که 7824 خيلي گرم ميکنه. راه حلي هست؟
از محافظ ترانزیستوری استفاده بکنید. چون جریان بالاست یا ترانزیستور خیلی قوی باشه و یا هیت سینک بزنین

در باره محافظ ترانزیستور قبلاً بحث شده. اشتباه نگنم اسمش گرم شدن رگولاتور بود
اینو ایلگار جون می گه : http://forum.iranled.com/showthread.php?...6#pid60506
صفحه‌ها: 1 2