۱۵-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۰۷:۴۹
برای ساخت اهم متر من تلاشم رو کردم اما یک مشکل هست.
اگر مشکل نداشتم که درخواست نمیدادم
مشکل من:
فرض کنید برای 3 رنج میخواهم بسازم و auto range باشد:
پس به 3 منبع جریان ثابت نیاز دارم
حال باید مقاومت ورودی را وصل کنم چون 3 منبع دارم باید این منابع تک به تک فعال شوند که با فعال کردن تک به تک پین های مثلا پورت B این کار صورت میگیرد.
این مرحله search بود.
فرض کنید اولین جریانی که رد میشود ولتاژ 2 سر مقاومت 10 شود پس چون بالای 5 ولت است باید منبع جریان بعدی فعال شود فرض کنید ولتاژ 2 سر مقاومت 4 شود که با توجه به روند به راحتی مقاومت محاسبه میشود اما مشکل اینجاست:
در همون اول که ولتاژ 2 سر مقاومت 10 شد که ADC میسوزد!
حالا یکی بیاد و بگه که دیود زنر 5 ولت بزارم که ADC نسوزد اما اگر دیود زنر 5 ولت بزارم که دیگه میکرو تشخیص نمیده که ولتاژ 10 است فکر میکند 5 است که همه چیز بهم میریزد.
شما چی کار میکنید؟ :(
اگر مشکل نداشتم که درخواست نمیدادم
مشکل من:
فرض کنید برای 3 رنج میخواهم بسازم و auto range باشد:
پس به 3 منبع جریان ثابت نیاز دارم
حال باید مقاومت ورودی را وصل کنم چون 3 منبع دارم باید این منابع تک به تک فعال شوند که با فعال کردن تک به تک پین های مثلا پورت B این کار صورت میگیرد.
این مرحله search بود.
فرض کنید اولین جریانی که رد میشود ولتاژ 2 سر مقاومت 10 شود پس چون بالای 5 ولت است باید منبع جریان بعدی فعال شود فرض کنید ولتاژ 2 سر مقاومت 4 شود که با توجه به روند به راحتی مقاومت محاسبه میشود اما مشکل اینجاست:
در همون اول که ولتاژ 2 سر مقاومت 10 شد که ADC میسوزد!
حالا یکی بیاد و بگه که دیود زنر 5 ولت بزارم که ADC نسوزد اما اگر دیود زنر 5 ولت بزارم که دیگه میکرو تشخیص نمیده که ولتاژ 10 است فکر میکند 5 است که همه چیز بهم میریزد.
شما چی کار میکنید؟ :(