۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۲۳:۱۴:۱۴
۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۰:۲۳:۵۱
(۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۲۳:۱۴:۱۴)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]نه فلش پلیر دارم. ولی به خاطر یه چیزایی تنظیم کردم فایل swf تنهایی اگه آدرس بهش دادم دنلود کنه.سلام ارش جان (ببخشید من یه دانش آموز دارم ارش اسماعیلی نمیدونم چرا همش شما رو هم ارش صدا میکنم )
در کل زیاد UserFriendly نیست .
یوزر فریندلی از این بیشتر چطوری میشه؟من این تاپیک رو زدم که عیب و ایراداش رو بدونم و رفع کنم .بعدشم شما تنظیماتت رو عوض کردی خودتو بذار جای دانش آموزای من .اونها که از این کارها نکردن که .
ولی بازم همه انتقادات و پیشنهادات رو با جان و دل پذیرا هستم تا این آزمونهام کامل بشن.
راستش دیگه نمی خوام با کاغذ امتحان بگیرم
۱۹-آذر-۱۳۸۸, ۲۲:۴۴:۴۹
سلام
چون پست اولم ویرایش نشد این پست رو زدم
یه تغییری تو آزمونها دادم آخه دانش آموزا دارن امتحان میدن
به این آدرس بردمش
شماره ورود 123456
رمز 221
چون پست اولم ویرایش نشد این پست رو زدم
یه تغییری تو آزمونها دادم آخه دانش آموزا دارن امتحان میدن
به این آدرس بردمش
شماره ورود 123456
رمز 221
۲۰-آذر-۱۳۸۸, ۰۲:۳۷:۰۹
سلام
اینهمه زحمت فقط یک نفر امتحان؟؟ نتیجشو ببینین.قبول هم شده .نترسین بیایین امتحان بدین .هم سیستم آزمون رو ببینین هم خودتون رو بسنجین .
یادم رفت بگم حامد جان خیلی هم سریع امتحانش رو تموم کرده .مدت امتحان و زمانی که حامد روش وقت گذاشته رو ببینین تو عکس دوم
اینهمه زحمت فقط یک نفر امتحان؟؟ نتیجشو ببینین.قبول هم شده .نترسین بیایین امتحان بدین .هم سیستم آزمون رو ببینین هم خودتون رو بسنجین .
یادم رفت بگم حامد جان خیلی هم سریع امتحانش رو تموم کرده .مدت امتحان و زمانی که حامد روش وقت گذاشته رو ببینین تو عکس دوم
۲۰-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۰:۵۰
میگم اگه میشه نتیجه ajili2 رو بگید.
راستی. چرا برای نتیجه اینهمه چیز میفرستی. پدرم در اومد تا همشو بخونم
۲۰-آذر-۱۳۸۸, ۱۵:۲۶:۵۱
(۲۰-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۰:۵۰)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]میگم اگه میشه نتیجه ajili2 رو بگید.سلام
راستش هنوز نتونستم کاملش کنم .خوب وقت میبره.من رشتم برق هستش اینا رو هم اینور اونور یاد گرفتم .این برای ایمیلت اومده؟
اینم نتیجه دومیت
20 گرفتی (از دانش آموزام بهتر شده نمرت )
۲۰-آذر-۱۳۸۸, ۱۵:۵۸:۳۹
نه. خودم کش رفتم. وقتی بعد امتحان داشت فلشه برای سایتت میفرستاد
خوب پس زیاد خوب نشد. چون زده بودم نمرمو 110 بزنه.
یه کار بکن نشه وسط کار مثل این دستکاریش کرد.
۲۰-آذر-۱۳۸۸, ۱۶:۱۵:۳۷
(۲۰-آذر-۱۳۸۸, ۱۵:۵۸:۳۹)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]نه. خودم کش رفتم. وقتی بعد امتحان داشت فلشه برای سایتت میفرستادسلام
بگو چطوری کش رفتی تا اگه بلد بودم حلش کنم
اینجوری که همه میرن نمرشونو عوض میکنن
ضد حال خوردم
۲۰-آذر-۱۳۸۸, ۱۷:۱۷:۳۳
سلام
شما همه کارها رو تو فایل فلش انجام میدین و نتیجه رو میفرستین به دیتابیس این درست نیست .
شما ازمون رو بگیر جوابها رو بفرست به دیتابیس بعد همونجا با کلید مقایسه کن و جواب کارنامه رو بدست بیار و خروجی که نمره هست رو بفرست رو یه صفحه دیگه که نشون داده بشه .
یعنی فایل فلش بشه فقط سوال بدون کلید و یا محاسبه .
شما همه کارها رو تو فایل فلش انجام میدین و نتیجه رو میفرستین به دیتابیس این درست نیست .
شما ازمون رو بگیر جوابها رو بفرست به دیتابیس بعد همونجا با کلید مقایسه کن و جواب کارنامه رو بدست بیار و خروجی که نمره هست رو بفرست رو یه صفحه دیگه که نشون داده بشه .
یعنی فایل فلش بشه فقط سوال بدون کلید و یا محاسبه .
۲۰-آذر-۱۳۸۸, ۱۷:۲۵:۲۷
سلام
ممنون حامد جان
حالا آقای اجیلی چطوری اینکارو کرده؟این رو می خوام بدونم
راستش تعطیل کردم آزمون رو تا این مشکل رو راست و ریستش کنم
دیگه چه ایرادهایی داره؟روشهای تقلب دیگه هم داره؟
ممنون حامد جان
حالا آقای اجیلی چطوری اینکارو کرده؟این رو می خوام بدونم
راستش تعطیل کردم آزمون رو تا این مشکل رو راست و ریستش کنم
دیگه چه ایرادهایی داره؟روشهای تقلب دیگه هم داره؟
۲۰-آذر-۱۳۸۸, ۱۹:۴۴:۵۸
از دیتابیس و خود سایت که بگذریم از دو راه میشه فضولی کرد:
1- فایل فلش
میشه خود فایل فلشو باز کرد و دستکاری کرد توش که مثلا جواب سوالا رو خودش بده یا همیشه 20 بفرسته
یا این که فلش رو وقتی در حال اجرا است متغیر هاشو دستکاری کنیم. مثلا متغیری که توش نمره کل هستو بکنیم 20.
2- اطلاعات ارسالی فلش به سایت رو بین راه یقشونو بگیریم.
اینم که گفتم. مثلا با tamperdata وسط راه اطلاعاتو دست کاری میکنی. الان که حدود 10 کیلو چیز میفرستی به سال. اولش که باز کردم فکر کردم کدگذاری چیزی کردی. اومدم برنامه نوشتم % هاشو بکنه کاراکتر. دیدم به به. شد یه فایل HTML مامان. سوال و کلیداشو نمره. همه چی دم دسته
البته راهش همونه که آقا حامد گفتن. سوالا رو توی خود فایل فلش تصحیح نکنید. کلید سوالا هم توی فایل نباشه. فقط جواب ها رو بفررستید به سایت و نتیجه رو ازش بگیرید و نمایش بدید.
1- فایل فلش
میشه خود فایل فلشو باز کرد و دستکاری کرد توش که مثلا جواب سوالا رو خودش بده یا همیشه 20 بفرسته
یا این که فلش رو وقتی در حال اجرا است متغیر هاشو دستکاری کنیم. مثلا متغیری که توش نمره کل هستو بکنیم 20.
2- اطلاعات ارسالی فلش به سایت رو بین راه یقشونو بگیریم.
اینم که گفتم. مثلا با tamperdata وسط راه اطلاعاتو دست کاری میکنی. الان که حدود 10 کیلو چیز میفرستی به سال. اولش که باز کردم فکر کردم کدگذاری چیزی کردی. اومدم برنامه نوشتم % هاشو بکنه کاراکتر. دیدم به به. شد یه فایل HTML مامان. سوال و کلیداشو نمره. همه چی دم دسته
البته راهش همونه که آقا حامد گفتن. سوالا رو توی خود فایل فلش تصحیح نکنید. کلید سوالا هم توی فایل نباشه. فقط جواب ها رو بفررستید به سایت و نتیجه رو ازش بگیرید و نمایش بدید.