با سلام تو یه تاپیک در مورد درایور سنسور PIR درخواستی داشتم که با بی مهری دوستان مواجه شد. تو سایتا دنبالش گشتم یه نمونه ایرانی هست که همه از هم کپی کردن. و نمونه های خارجی هم درایورهای رو معرفی کرده که تو بازار اصلا اسم شون را نشنیدن.
با این وجود میخواستم بازم خواهش کنم اگر درایور خاصی رو میشناسید که تو بازار خودمو پیدا میشه، یه مساعدتی بکنید.
تنها کار که میخوام بکنم اینه که سنسه این سنسورو بدم به یه mega 8 تا اون یه تریاک رو کنترل کنه، همین.
با سپاس
منظورتون از درایور آی سیه یا مدار؟
مدار که دوستان زیاد گذاشتن. حتی خود منم یکی قبلاً گذاشتم!
ولی همه این مسائل به کنار، کافیه شما دیتا شیت سنسورو بخونین یا اینکه اطلاع داشته باشین که این سنسورا خروجیشون چجوریه؟ بقیش دیگه چیزی نیست.
(۱۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۰۷:۲۶)ilgar نوشته است: [ -> ]منظورتون از درایور آی سیه یا مدار؟
مدار که دوستان زیاد گذاشتن. حتی خود منم یکی قبلاً گذاشتم!
ولی همه این مسائل به کنار، کافیه شما دیتا شیت سنسورو بخونین یا اینکه اطلاع داشته باشین که این سنسورا خروجیشون چجوریه؟ بقیش دیگه چیزی نیست.
متشکرم از پاسختون اما مهندس جان توی هر دیتاشیت که میبینم سه قسمت را برای این سنسورها مورد نیاز حساب کرده
1. سنسور
2. تقویت کننده
3. مقایسه کننده
خوب من هم میخوام که این سنسور را مستقیم به یه AVR وصل کنم ظاهراَ باید خروجی اونرو تقویت کنم اما با کدام IC ؟
مگای من در حال کنترل یه تریاک تو همون پروژه ایی که باعث آشنایی من با ایران ویچ و این جمع صمیمی شد. حال میخوام اطراف دستگاهیی که به تریاک وصل رو با یه سنسور تشخیص حرکت بدن انسان کنترل کنم. که به محض ورود عمدی یا سهوی تریاک خاموش بشه.
آیا مدار اضافی برای این کار لازمه؟
آیا بین مگا و سنسور تقویت کننده و مقایسه کننده لازمه؟
البته شما و آقا هادی و آقای یکنفر و بقیه دوستان حسابی بنده رو شرمنده کرده اید. ولی خواهشنا اگر تجربه ای در این زمینه دارید. بفرمایید تا دوباره کاری نکنم.
ممنون
بعضي سنسورا مستقیما خروجی دیجیتال یا در سطح TTL ندارن. مثل سنسورهای اولترا سونیک که بعد از دریافت سیگنال لازمه تقویت بشه. بعد از تقویت هم عما آشکار سازی یا مقایسه با یه سطح خاص صورت میگیره. من با این سمسورا آمادش کار کردم و خودم نساختمش ولی مدارای مختلفی که دیدم همه این چیزایی که شما خودتون هم گفتینو لازم دارن (تقویت و شکار سازی و ...) اگه میخاین خودتون بسازین که از نقشه مدارات آماده میتونین استفاده بکنین.
http://forum.iranled.com/showthread.php?...9%88%D8%B1
ولی حتی میتونین از چشمی های آماده استفاده کنین. مزیت چشمی های آماده اینه که قاب و بسته بندی مناسبی برای نصب کردن دارن. لنز های اپتیکی دارن که شعاع و برد تشخیص سنسورو بالا میبره. حدود 10 تومن قیمتشه و ...
برای استفاده از این نوع آماده هم یه رله داره که با اون رله میتونین 5 ولتو به میکروتون قطع و وصلش بکنین.
(۱۶-آذر-۱۳۸۸, ۲۰:۵۶:۲۳)ilgar نوشته است: [ -> ]بعضي سنسورا مستقیما خروجی دیجیتال یا در سطح TTL ندارن. مثل سنسورهای اولترا سونیک که بعد از دریافت سیگنال لازمه تقویت بشه. بعد از تقویت هم عما آشکار سازی یا مقایسه با یه سطح خاص صورت میگیره. من با این سمسورا آمادش کار کردم و خودم نساختمش ولی مدارای مختلفی که دیدم همه این چیزایی که شما خودتون هم گفتینو لازم دارن (تقویت و شکار سازی و ...) اگه میخاین خودتون بسازین که از نقشه مدارات آماده میتونین استفاده بکنین.
http://forum.iranled.com/showthread.php?...9%88%D8%B1
ولی حتی میتونین از چشمی های آماده استفاده کنین. مزیت چشمی های آماده اینه که قاب و بسته بندی مناسبی برای نصب کردن دارن. لنز های اپتیکی دارن که شعاع و برد تشخیص سنسورو بالا میبره. حدود 10 تومن قیمتشه و ...
برای استفاده از این نوع آماده هم یه رله داره که با اون رله میتونین 5 ولتو به میکروتون قطع و وصلش بکنین.
ممنون از لطف شما، قبلا این نقشه و مشابه اونو دیده بودم. ولی بهرحال بازم ممنون