سلام دوستان
من توی سایت Paypal عضو شدم، اما وقتی لینک فعال سازی رو کلیک می کنم و کلمه عبور رو وارد می کنم با خطا مواجه می شم. تو یه سایت خونده بودم که باید با فیلتر شکن یا وی پی برم توی سایتش اما نمیدونم وی پی چیه و با چندتا فیلتر شکن امتحان کردم نشد.
اگه میشه کمکم کنید
ایران تحریمه
خودتو خسته نکن
متوجه بشن هم اموالت مصادره میشه تو paypal
ایران کی تحریم نبود دوست عزیز؟
AlertPay چی؟
اونم گیر میده؟
من خواستم عضو بشم، یه قسمت داشت که نفهمیدم چیه. اما اسم ایران توی لیستش بود
نقل قول: ایران کی تحریم نبود دوست عزیز؟
زمان شاه
نقل قول: AlertPay چی؟
اون ما رو تحریم نکرده ، اما سایت های کمی از اون پشتیبانی میکنن ( درگاه پرداخت اون رو دارن ) .
نقل قول: من خواستم عضو بشم، یه قسمت داشت که نفهمیدم چیه. اما اسم ایران توی لیستش بود
توی گوگل اموزش ثبت نام زیاد هست .
نقل قول: وی پی چی
بعضی از ISP ها برای شما یه ای پی ناشناخته ایجاد میکنن و شما با اون انلاین میشید ، در این حالت محدودیتی های مثل ایرانی بودن و.. از بین میره
(۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۰۰:۲۲:۲۱)1nafar نوشته است: [ -> ]بعضی از ISP ها برای شما یه ای پی ناشناخته ایجاد میکنن و شما با اون انلاین میشید ، در این حالت محدودیتی های مثل ایرانی بودن و.. از بین میره
ممنون دوست عزیز از توضیحاتت
حالا میشه ما خودمون این آی پی ناشناخته رو ایجاد کنیم؟
نقل قول: حالا میشه ما خودمون این آی پی ناشناخته رو ایجاد کنیم؟
بله با استفاده از میلترقکن میشه اما چون شما همیشه از یه مورد ثابت استفاده نیمکنید ، پس در هر بار ورود به سایت پای پال یک ای پی جدید دارید ، پی پال به شما مشکوک میشه و.......
در ضمن برای مسدود شدن اکانتوتن کافیه فقط یکبار با هی پی ایران وارد اکانتتون بشید
سلام
حالا این که می خوای ثبت نام کنی چی هست؟
بنظرم حساب لایبرتی از همه بهتره بعد هم وب مانی و مانی بوکرز
alert pay هم خوبه
واسه ویرفای کردن پیپال باید اکانت بانکی از یه کشور خارجی داشته باشید و یه IP ثابت از جایی که اکانت بانکی دارید ازش