ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برای یک ساخت سایت باید چه ادغاماتی کرد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
خواستم یک بسازم اما نمی دونم این پست ها را خواندم گیج شدم لطفا بطور ساده و... بگید
فضای خالی من 100مگا بایت است وعنوان سایتم رو می خوام مناسبتی باشه
حالا از شما می خوام بطور ساده وروان کمک کنید تا راه اندازیش کنم
فضا را خریداری کردم ولی دامین را خیر
خواستم خرید دامین که اعتبار یک ساله هست یعنی هر یک سال باید این مقدار هزینه پرداخت در این مورد هم توضیح دهید
بعد طراحی وب را با چه نوع نرم افزار هایی طراحی می کنند قالب سایتم نمی خوام انجمنی باشه می خوام به سلیقه خودم بسازم و عضویت هم داشته باشه باید چکار کرد

هاست ویندوز . لینوکس . هاستینگ وارز چیه

لطفا لینک اموزش نذارید توضیح بدید چون انها رو خوندم ونفهمیدم
ایول.

اودی حرف دل منو زدیااااااااااااااااااا.

خوب گفتی.

ولی من هنوز هاست هم نخریدم
هاست ویندوز و هاست لینوکس فرقشون توی نرم افزارشونه. هاست لینوکس رو برای PHP و MySQL ش میخرن ( اکثرا ) و ویندوز رو هم برای ASP و SQLServer . البته بعضی از هاست های ویندوز از PHP و MySQL و چیزای دیگه ای که هاست لینوکس داره هم پشتیبانی میکنند. و البته قیمت هاست ویندوز بیشتره.
هاست وارز مثل مملکت ما خر تو خره. چیز میز دزدی هم میتونی توش بزاری.
خرید هاست و دومین بصورت سالیانه است. البته هاست رو ماهیانه هم میفروشن بعضیا. شما مثلا 8000 تومن پول میدی برای یه دومین برای یه سال. تا یه سال این مال شماست. وقتی تاریخ مصرفش تموم شد میگیرن ازت. یا این که قبلش تمدید کنیش.

محتوای سایت هم بستگی به خودت داره. دو حالت داره:
1- خودت طراحی کنی. که اونوقت باید با چیزایی مثل Dreamweaver سایت بنویسی
2- از (CMS (Content Management System استفاده کنی. یعنی مدیریت محتوا. یه سیستم آماده ( مثل MyBB که این جا رو راه انداخته ) رو روی سایتت نصب میکنی و تنظیمش میکنی و استفاده. تعدادی از مجانی هاشو میتونی تو http://php.opensourcecms.com/ ببینی. اینجوری که گفتی جوملا و مامبو و از اینا به دردت میخوره.
نقل قول: 1- خودت طراحی کنی. که اونوقت باید با چیزایی مثل Dreamweaver سایت بنویسی

این که می گی چطوریه؟؟؟؟

با چه زبونی باید واسش بنویسی؟؟؟؟؟؟

نمیشه همون مدیریت محتوی ها رو دست کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۲۳:۵۹:۴۱)mahdi20 نوشته است: [ -> ]
نقل قول: 1- خودت طراحی کنی. که اونوقت باید با چیزایی مثل Dreamweaver سایت بنویسی

این که می گی چطوریه؟؟؟؟

با چه زبونی باید واسش بنویسی؟؟؟؟؟؟

نمیشه همون مدیریت محتوی ها رو دست کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا میشه. و برای کسایی مثل شما که برنامه نویسی وب کار نکردید و برای اونهایی که کار کردند هم Biggrin همون مدیریت محتوا ها بهتره.
برای این که خودت سایت بنویسی باید به یه زبون تحت وب مثل PHP,ASP آشنا باشی.
یعنی اونایی که شرکت های طراحی سایت هم دارن، از همین مدیریت محتوی استفاده می کنند؟

این مدیریت محتوی سورس کد هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه من بخوام توش تغییرات بدم، میشه؟؟؟؟؟

یعنی برای مثال، اگه عکس میمون بالای سایت هست، من میتونم عوضش کنم و درخت بزارم؟؟؟؟؟؟؟ (تغییرات کلی را میگم)
(۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۴۵:۴۳)mahdi20 نوشته است: [ -> ]یعنی اونایی که شرکت های طراحی سایت هم دارن، از همین مدیریت محتوی استفاده می کنند؟

بعضا آره. ( بعضی شرکت ها هم فقط با مدیریت محتوا سایت میسازن Biggrin ) و اکثرشون هم میتونن اگه بخواین یه سایت رو از پایه هم براتون بنویسن. البته هزینش میره بالا.

(۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۴۵:۴۳)mahdi20 نوشته است: [ -> ]این مدیریت محتوی سورس کد هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه من بخوام توش تغییرات بدم، میشه؟؟؟؟؟

آره. CMS های متن باز ( OpenSource ) همه دل و جگرشون جلو روتونه هر کاری بخواید میتونید بکنید.
البته اگه CMS ش درست حسابی باشه بخش تنظیمات مدیر آدم وار داره و خیلی کم پیش میاد نیاز به دست کاری سورس داشته باشه.

(۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۴۵:۴۳)mahdi20 نوشته است: [ -> ]یعنی برای مثال، اگه عکس میمون بالای سایت هست، من میتونم عوضش کنم و درخت بزارم؟؟؟؟؟؟؟ (تغییرات کلی را میگم)
بله. اینم عموما از همون بخش تنظیماتش میشه عوض کرد.
راستی. مگه میمون چشه؟ Biggrin
مرسی از توضیحاتت.Clap

فکر کنم الان باید برم سراغ خرید هاستWhistle

نقل قول: راستی. مگه میمون چشه؟

ببخشید آجیلی بیلی جون.Tongue

حواسم نبود که آواتور قبلیت میمون بوده.Shy

همینطوری گفتمWink میمون که چش نیست!!!!!! ابرو هستش Tongue
هنوزم هست.
حلاچه سایتی میخوای بزنی؟