۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۱۵:۳۶:۲۴
۲۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۱۴:۵۲
ای بابا کسی نیست که همچی برنامه ای را داشته باشه
۲۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۱۶:۴۹
(۲۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۱۴:۵۲)zer0tent نوشته است: [ -> ]ای بابا کسی نیست که همچی برنامه ای را داشته باشه
ماده (8) هر کس به طور غیرمجاز دادههای دیگری را از سیستمهای رایانهای یا مخابراتی یا حاملهای داده حذف یا تخریب یا مختل یا غیرقابل پردازش کند به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
۲۲-آذر-۱۳۸۸, ۰۰:۵۹:۴۵
(۲۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۱۶:۴۹)joker نوشته است: [ -> ](۲۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۱۴:۵۲)zer0tent نوشته است: [ -> ]ای بابا کسی نیست که همچی برنامه ای را داشته باشه
ماده (8) هر کس به طور غیرمجاز دادههای دیگری را از سیستمهای رایانهای یا مخابراتی یا حاملهای داده حذف یا تخریب یا مختل یا غیرقابل پردازش کند به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
قانون اول این ماده ها تو این سایت کاربردی ندارد چون اگردقت کرده باشید درباره آموزش ویروس نویسی است و ویروس برای ایجاد آرامش نیست و یا افزایش اطلاعات شخصی نیست چون کسی که دنبال ویروس و تروجان و هک هست حتما منظورش ایجاد کارهایی است که به مزاق بعضی ها خوش نمی اد و تا حالامن ندیدم ویروسی نوشته شده باشه که بی آزار باشه چون اون اصلا ویروس نیست
۲۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۳۹:۵۸
(۲۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۱۴:۵۲)zer0tent نوشته است: [ -> ]ای بابا کسی نیست که همچی برنامه ای را داشته باشهیه سرچ تو همین انجمن بکن یه bat میتونی اینکار رو بکنی پیشنهاد میکنم دستورات داس رو یاد بگیری میتونی راحت با note pad اینکار رو بکنی البته فقط جنبه مردم ازاری داره
۲۸-آذر-۱۳۸۸, ۲۳:۱۰:۴۴
من منظورم رو اشتباه بیان کردم یک برنامه ویروس یا شبه ویروسی می خام که با اجرای اون مجبور بشی هارد رو اف دیسک کنی تو یک جا خوندم با دستورات اسمبلی می شه همیچی کاری کرد کسی در این باره اطلاعی داره یا نه
۱۹-دى-۱۳۸۸, ۱۶:۵۴:۳۱
(۲۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۱۶:۴۹)joker نوشته است: [ -> ]سلام(۲۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۱۴:۵۲)zer0tent نوشته است: [ -> ]ای بابا کسی نیست که همچی برنامه ای را داشته باشه
من که شمارمو همه دارن ولی شماره من رجیستر نشده info نداره :-))
حالا چطور شده شما قوانین را معرفی میکنید؟
نکنه .... رفتی با بچه خوشکلها :-))
میدونی چقدر کتاب اموزش تروجان نویسی و هک و ویروس نویسیه :-))
محمد مسافر را پس اگر بگیرن اعدامش میکنن چقدر حال به سایت بانک داد :-))
شما نمیخواد فایل bat درست کنی که
واسه تخریب هارد باید بپری روی سکتور 0 هارد دیسک مانور بدی :-)
اونم با ااسمبلی واسه فرمت کردن هارد میتونی در
ویژوال بیسیک 6 از دستور shell کمک بگیری
با دستور shell فایل format.com را فراخونی کن :-)
البته راه روش خیلی زیاده ها
البته دستورات دیگر هم هست و اما یه برنامه نویس باحال یه برنامه به اسم
recover my file ساخت که میزاری سکتور به سکتور ریکاوری میکنه :-)
یه مقاله هم در مورد مخفی بودن در اینترنت بزارم چون میشه مثل اب خوردن خونمون را پیدا کرد :-))