من به عنوان یک تازه وارد از اینکه به جمع شما پیوستم واقعاً خوشحالم و از زحمات شما تشکر می کنم.
من به یک راهنمایی جهت طراحی یک یاهو مسنجر نیاز دارم حقیقتاً نمی دانم از کجا شروع کنم و نیازمندیهای آن چیست؟به راهنمایی شما نیازمندم
سوال هاتونو توی تاپیک ها بپرسید. نه توی تاپیک های دیگه. منتقل شد.
نقل قول: طراحی یک یاهو مسنجر نیاز دارم
منظورت کار با ياهو! مسنجر هست يا ساخت مسنجر؟
اگه ساخت مسنجر هست بايد آشنايی کامل با برنامه نويسی سوکت داشته باشی و برای طراحی هم بايد با پروتکلهاي ارتباطی آشنا باشی تا بتونی برای ارتباطات مسنجر الگوريتم مناسبی طراحی کنی
و تو زبان برنامه نويسی که کار ميکنی هم بايد تو سطح خوبی باشی
ساخت مسنجر نیاز دارم،حقیقتاً با برنامه نویسی سو کت آشنایی ندارم،اما با زبان دلفی، C++ و سی شارپ آشنایی دارم - راهنمایی بفرمایید چگونه شروع کنم ،اگه مقدوره کمی برام کد بنویسید یا توضیح بدید تا شروع کنم و ازتون راهنمایی بگیرم.
ممنونم منتظر جوابم
(۰۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۱۲:۵۴)ahmadeyan نوشته است: [ -> ]ساخت مسنجر نیاز دارم،حقیقتاً با برنامه نویسی سو کت آشنایی ندارم،اما با زبان دلفی، C++ و سی شارپ آشنایی دارم - راهنمایی بفرمایید چگونه شروع کنم ،اگه مقدوره کمی برام کد بنویسید یا توضیح بدید تا شروع کنم و ازتون راهنمایی بگیرم.
ممنونم منتظر جوابم
سلام
بیبین من راه تو رو رفتم
اما ساخت سرور میدونی چه سختی داره؟؟؟؟
رو فکر امنیت مسنجرت هم کار کردی؟؟؟؟؟
باید بری رو سرویس irc کار کنی
من رفتم تو کار script نویسی با نرم افزار mirc و با وی بی هم واسش پلاگین نوشتم یه چت روم توپ ساختم که حتا میتونستم از روی ای پی طرف را بندازم بیرون
و سرور webchat.org بود که امنیت بسیار بالایی داشت.
برو رو سرور irc کار کن
(۰۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۸:۰۱:۲۷)amintatu1990 نوشته است: [ -> ] (۰۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۱۲:۵۴)ahmadeyan نوشته است: [ -> ]ساخت مسنجر نیاز دارم،حقیقتاً با برنامه نویسی سو کت آشنایی ندارم،اما با زبان دلفی، C++ و سی شارپ آشنایی دارم - راهنمایی بفرمایید چگونه شروع کنم ،اگه مقدوره کمی برام کد بنویسید یا توضیح بدید تا شروع کنم و ازتون راهنمایی بگیرم.
ممنونم منتظر جوابم
سلام
بیبین من راه تو رو رفتم
اما ساخت سرور میدونی چه سختی داره؟؟؟؟
رو فکر امنیت مسنجرت هم کار کردی؟؟؟؟؟
باید بری رو سرویس irc کار کنی
من رفتم تو کار script نویسی با نرم افزار mirc و با وی بی هم واسش پلاگین نوشتم یه چت روم توپ ساختم که حتا میتونستم از روی ای پی طرف را بندازم بیرون
و سرور webchat.org بود که امنیت بسیار بالایی داشت.
برو رو سرور irc کار کن
اگه ممکنه سورس یه برنامه چت رو برام بفرستین.