ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک یک برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من یک برنامه دارم که خیلی برام مهمه که کرک کنم این برنامه ساخت برو بچ ایران.من اطلاعات زیادی از کرک کردن برنامه ها ندارم.
برا اکتیو کردن 3 تا چیز لازم داره
1-نام
2-کد موقت که 8 رقم هست و به این صورت EC1D-BC62 وارد شده
3-اکتیو کد که بعد از ارسال کد موقت دریافت میکنی.
خوب میخواستم بدونم نوع قفل چیه و ایا امکان کرک وجود داره با نه.همین
از همه شما متشکرم.
این مدل کد منو یاد آرمادیلو میندازه
EC1D-BC62

اگه همون باشه با ابزارهایی که براش اومده ( توی همینجا هم یکیش هست کار شادوو ) کافیه یه نفر را پیدا کنی که قبلا یک نسخه خریده باشه... سریالش موقتش شبیه سازی میشه و با اکتیو کد همون بنده خدا فعال میشه..
نه این نرم افزار اون نیست ولی همش روی همه سیستم ها یک کد 9 رقمی میده فقط 9 رقمی و من احتمال میدم سخت افزاری باشه خوب اگر کسی میتوانه کمک کنه بگه تا من برنامه رو بهش بدم.ممنون میشم یکی کمک کنه.در ضمن بعد از فعال سازی باز هم با یک اکانت باید به اینترنت وصل شد که اکانت رو من میتونم گیر بیارم
یک یوزر و پسورد که مال دوستم که برنامه رو داره جواب میده.
سلام
خوب هستيد
تا برنامه ديده نشه نمي شه فهميد با چه برنامه اي كدشده است
اما همون طور كه جوكر گفت شبيه آرماديلو است
خوب برنامه رو بذار
شايد بشه براش يه Loader ساخت
(۱۹-آذر-۱۳۸۸, ۰۰:۴۸:۴۲)joker نوشته است: [ -> ]این مدل کد منو یاد آرمادیلو میندازه
EC1D-BC62

اگه همون باشه با ابزارهایی که براش اومده ( توی همینجا هم یکیش هست کار شادوو ) کافیه یه نفر را پیدا کنی که قبلا یک نسخه خریده باشه... سریالش موقتش شبیه سازی میشه و با اکتیو کد همون بنده خدا فعال میشه..

سلام میشه این ابزارها رو اینجا بگذاری مخصوصاً اون برنامه ای که گفتی قبلاً یک نفر باید یک نسخه ازش خریده باشه و سریالش رو میشه شبیه سازی کرد ( اگه آموزش هم داشته باشه که چه بهتر )

ممنون از شما