ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ادیتور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت شما سروران عزیز:
بی مقدمه می رم سر اصل مطلب:
چه طور می شه در وی بی 6 یک ادیتور برای زبان های برنامه نویسی طراحی کرد ؟
در واقع من می خوام ادیتوری توسط خود وی بی برای خود وی بی طراحی کنم که تمام امکانتش رو هم داشته باشه . چه باید بکنم ؟

بذارید واضح تر بپرسم :
من می خوام یه برنامه تحت وب بنویسم (برنامه مقاصد شوم شخصی!) که در واقع ادیتور یک زبان برنامه نویسی مثل وی بی باشه به همراه تمام امکاناتش یا بهتر بگم می خوام ادیتور وی بی رو تحت وب بنویسم .
آیا امکان پذیره . اگر تحت وب نیست در حالت عادی چه طور ؟
ممنونم
اگر واقعا فقط ادیتور باشه که میشه یه کارایی کرد اما اگر کامپایلر منظورتونه که خیلی کار میبره اگر کامل مثل ویبی باشه که فک نکنم اصلا کار ماها باشه اونم تنهایی و اونم تحت وب !!
سلام ممنون كه جواب داديد
نه به هيچ وجه كامپايلر نيست حالا من چه كنم ؟
اگه منظورت ساختن محيط اسکريپت نويسيه تا يه حدی ميشه اما وقتو حوصله ميخواد
همه تابع هايی که ميخوای به کار ببريدو از قبل تعريف کنيد
بايد ببينی به چه زبونی ميخوای اسکريپت بسازی بعد طبق استاندارد اون زبان عمل کنی و دستورت رو جدا سازی و اجرا کنيد
خب شما اول لیست کلمات کلیدی اون زبان رو پیدا کنی
باید یه parser بنویسی (یه پارسر ساده که متن رو کلمه به کلمه جدا کنه کل متن رو نمیخواهد اخرین کلمه کافیه)تا متون تایپ شده توسط کاربر رو مورد انالیز قرار بده و به نسبت اون واکنش مناسب رو انجام بده
برای بخش editor هم باید از ritch edit استفاده کنی که قابلیت رنگی کردن کلمه و تک حرف رو داشته باشه
البته ritch edit قابلیتهای زیاد دیگه ای هم داره

در اخر هم میتونی موقع ذخیره یه parser دیگه بنویسی که شبیه debuger عمل کنه و در حالت دستوری قبل از ذخیره متن رو چک کنه و .....
در اخر اونو با پسوند مناسب ذخیره کنه
سلام دوستان
مثل هميشه شرمنده كرديد
ولي جواب جناب لرد كامل تر بود
جناب لرد در مورد موارد گرافيكي چه كنم و آيا ميشه بيشتر توضيح بديد؟
ممنونم
این قسمت دیگه به سلیقه شما بستگی داره
قبل از همه باید یه parser خوب بنویسین که سریع مشخص کنه کلمات رو

میتونین اعداد رو ابی
کلمات کلیدی شرطی رو زرد
حلقه رو قرمز
شروع و پایان رو سبز
کامنتها سبز یشمی
و.......
که قابلیت رنگی کردن در ritch edit وجود داره که شما میتونین بهش بگین از این کاراکتر تا این کاراکتر زرد باشه و البته تو ritchedit میشه از superscript (دلفی که این قابلیت رو داره)هم استفاده رد
میتونین یه menu هم بزارین که کاربر بتونه رنگها رو به نحوی که خودش میخواهد دربیاره
میتونین متدها رو هم تو یه دیتابیس بریزین که در ثورت زدن . اونو لیست کنه مثل autocomplete مربوط به IDE ها