ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چاپ مداری که با پروتئوس طراحی شده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۶:۵۹:۱۲)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس اتوروت فابریکی رو دو لایه تنظیم شده !!

خب یعنی اگه بخوام اول اتوروت کنم بعد لایه دوم را حذف کنم و و مدار را دستی در لایه اول بکشم باید چیکار کنم ؟
شما چیکار میکنی ؟
tools
design rule manager
net classes
از قسمت net class همه ارتباط ها رو انتخاب کن و pair1 رو none بذار.

آموزش پروتیوس که چندتا تو سایت هست. بگیر بخون جواب همه سوالات رو میگیری.
یه سوال در مورد همین net class ها بپرسم.
فرق خط signal با power چیه؟
چه خطوطی signal و کدوما power هستن؟
پاور برق مثبت و منفی و زمین هستش !

بقیه سیگنال !
توی پروتئوس هرچی دنبال سوکت پورت پرینتر گشتم نبود ( فقط com را تونستم پیدا کنم) توی کدوم کتابخونه اش هست و به چه اسمی ؟
تو ایسیس اسمش اینه :
کد:
CONN-D25M

تو آرس هم این :
کد:
D-25-M-R

یکم میگشتی پیدا میشدش !!
(۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۲:۰۴:۴۱)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]تو ایسیس اسمش اینه :
کد:
CONN-D25M

تو آرس هم این :
کد:
D-25-M-R

یکم میگشتی پیدا میشدش !!

ها دنبال PIn گشتم :)

وقتی میخوام بگم که این سوکت روی برد قرار بگیره ، باید نوع نری تعریف کنم یا مادگی ؟

یه سوال دیگه ، اپتوکوپلر ها تا پایه ورودی دارند 2تاپایه خروجی ، ولی توی شکلشون توی پروتئوس آی سی های 6پایه بودند... ، این مدلها که این داره اینطورین ؟چون اپتوکوپلر4 پایه ( سفید رنگها ) هم دیدم ، و این 6 پایه ها نوع فست بودند

بخوام یک مدار بکشم که کار ایزوله کردن پورت پرینتر را به عهده بگیره در عین حال پایه های 2تا 9 را هم وقتی بهشون پالس میدم اونطرف بتونم دریافت کنم و از اپتوکوپلرهای سرعت بالا هم بخوام استفاده کنم ، یه توضیح در مورد نحوه اتصال پایه های اپتوکوپلر به پورت پرینتر بهم بده ؟
ببین این که میگن درسته پایه 1و باید به یکی از پینها بخوره و پایه دو به گراند پرینتر ، از اونطرف پایه 3 . 4 را چطوری باید وصل کنم ؟
مهندس یه دونه سوکت پرینتر بخر و ببین کدوم مدلی باید تعریف بشه !

واسه اپتوکوپلر دیتاشیتشون رو ببین !
همه مدلیش هست !
معمولا 1 و 2 ورودی و 3 و 4 خروجی ! ( تو چهار پایه )
تو 6 پایه هم که مشخصه!!

در مورد بقیه حرف هات هم نفهمیدم چی چی میگی !!!
صفحه‌ها: 1 2 3