ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اتصال تعداد زیادی میکرو بهم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من می خوام تعدا زیادی میکرو را به یک میکرو اصلی وصل کنم که برای ادرس دهی وانتقال داده 32 بیت در نظر گرفتم تا تعداد گیرنده ها نا محدود باشه سرعت مهم نیست وفاصله خیلی زیاده
چیکار کنم
ممنون اگه کمک کنید
(۲۵-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۶:۵۹)el.naderi نوشته است: [ -> ]با سلام
من می خوام تعدا زیادی میکرو را به یک میکرو اصلی وصل کنم که برای ادرس دهی وانتقال داده 32 بیت در نظر گرفتم تا تعداد گیرنده ها نا محدود باشه سرعت مهم نیست وفاصله خیلی زیاده
چیکار کنم
ممنون اگه کمک کنید

ممنون از پاسخهایی که دادید
مهندس من بودم RS232 با باوود 300 کار می کردم !

چون خروجی سریال هم زیاد نیاز دارم ( همینطور ورودی ) تو بسکام این امکانش هست که تمام پایه های میکور رو به عنوان پورت سریال در نظر بگیری !!!!!

RS485 هم گزینه قشنگیه !!!

یکم بیشتر توضیح می دین قراره چی کار کنین !
هنوز کارتون واسه من نامفهومه !
ممنون
من می خوام یه سری دیتا را بین تعداد زیادی میکرو ردوبدل کنم یه چیزی تو مایه های شبکه کردنه اما میکرو ها ای پی ندارند که بشه شبکه کار کرد پس هر میکرو یی باید یه ادرسی داشته باشه تا زمانی که اطلاعات را می فرستی فقط گیرنده مورد نظر دیتا را برداره
این rs485 چیکار میکنه
rs485 واسه انتقال اطلاعات به صورت سریال و به صوت نیمه دو طرفه هستش که برای مسافت های طولانی استفاده می شه !!!!
تو ایدوپرام هر یک از میکروها یه کدی که مختص همون میکروه ذخیره میشه بعد قبل از هر ارسال پیام باید شماره میکرو انتخاب و قبل از داده ارسال بشه. تو بقیه میکرو هت هم به ازای داده های دریافتی اولین قدم مقایسه کد اول هستش اگر برابر بودن تو همون میکرو به برنامه ادامه میده وگر نه از بر میگرده به روال عادی برنامه یا استراحت.
این آی سی ها برای مسافتهای طولانی لازمن اگه میکروها کمتر از 20 متر باهم فاصله داشنه باشن استفاده از این آیسی ها لازم نیست
(۲۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۲:۰۳:۴۴)el.naderi نوشته است: [ -> ]ممنون
من می خوام یه سری دیتا را بین تعداد زیادی میکرو ردوبدل کنم یه چیزی تو مایه های شبکه کردنه اما میکرو ها ای پی ندارند که بشه شبکه کار کرد پس هر میکرو یی باید یه ادرسی داشته باشه تا زمانی که اطلاعات را می فرستی فقط گیرنده مورد نظر دیتا را برداره
این rs485 چیکار میکنه
اگه مشکل هزینه نداری تبدیل های rs232 به LAN هست ... 100 متر با کابل مستقیم و حدود 600 متر با تقویت کننده یا سوئیچ های ارزونقیمت جوابگو هست _
ماژولهای رادیوئی هم میتونی استفاده کنی
حتی ماژولهای شبکه روی کابل برق
و....
ممنون از پاسخهاتون
ماژولهای شبکه روی کابل برق چیه؟؟