ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فارسی ساز IPB رایگان !!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
بله احتمالا کمی باید شوکه شده باشید، به هر حال گروه IPB Farsi تصمیم گرفتند فارسی ساز خود را به طور رایگان منتشر سازند . از این به بعد همه کاربران فارسی زبان می توانند این بسته فارسی ساز را بخرند و هیچ هزینه ای پرداخت نکنند. با توجه به اینکه تنها سایت پشتیبان IPB به زبان پارسی IPBFarsi.com است سوء استفاده ای صورت نگیرد و بسته فارسی ساز ما دیگر توسط افراد دیگر بفروش نرسد.....
ادامه
سایت
یه سوال بی ربط : IPB چی هستش ؟

اون لینک ها رو هم دیدم و چیزی نفهمیدم !
(۲۷-آذر-۱۳۸۸, ۰۲:۰۷:۵۹)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]یه سوال بی ربط : IPB چی هستش ؟

اون لینک ها رو هم دیدم و چیزی نفهمیدم !

اینجا توضیح داده ؛
سلام من گسترش دهنده همین IPB به زبان فارسی هستم. IPB یک سیستم انجمن ساز هست که شما می تونید سایتی مثل همین چیزی که الان دارید توش پست می دید بزنید.
ممنون از شما دوست عزیز babyy بابت معرفی
این همون فارسی سازی نیست که به قیمت 10،000 میفروختن؟
اون فارسی سازی که 10 هزار تومان میفروختن ماله نسخه قدیمی IPB بود که سایتش invision.ir هست و هنوز نه سایت رو صاحب سایت بروز کرده و نه فایل زبان رو. این نسخه ای که من برای دریافت گذاشتم همون نسخه ای بود که به قیمت 15 هزار تومان فروخته می شد و به دلایلی احساس کردم که رایگان منتشر کنم.
موفق باشید
من فایل زبان ipb رو دیدم مثلا قسمت error هاش حدود 400 تا جمله طولانی هست
شما به صورت دستی ترجمه و جمله بندی کردین یا از سیستم های مترجم کمک گرفتین
(۲۷-آذر-۱۳۸۸, ۰۲:۰۳:۰۹)babyy نوشته است: [ -> ]با سلام
بله احتمالا کمی باید شوکه شده باشید، به هر حال گروه IPB Farsi تصمیم گرفتند فارسی ساز خود را به طور رایگان منتشر سازند . از این به بعد همه کاربران فارسی زبان می توانند این بسته فارسی ساز را بخرند و هیچ هزینه ای پرداخت نکنند. با توجه به اینکه تنها سایت پشتیبان IPB به زبان پارسی IPBFarsi.com است سوء استفاده ای صورت نگیرد و بسته فارسی ساز ما دیگر توسط افراد دیگر بفروش نرسد.....
ادامه
سایت

IPB not Free
http://ipbfarsi.com/ipb.html
مبلغ خرید 149.99 دلار آمریکا است که با شرایط زیر تویط IPS ارایه می گردد :
http://ipbfarsi.com/buy.html
نقل قول: به دلایلی احساس کردم که رایگان منتشر کنم.
Whistle
نقل قول: شما به صورت دستی ترجمه و جمله بندی کردین یا از سیستم های مترجم کمک گرفتین
تمام ترجمه دستی صورت گرفته اگر کمی دقت کنید از نوع جمله بندی متوجه می شید. من روی این برنامه از نسخه 1 تا به الان دارم کار می کنم و این ترجمه زحمت من از نسخه یک تا الان هست.
نقل قول: [تصویر:  whistle.gif]
بله این سیستم هم مثل VB پولی هست ولی دیگه زبانش پولی نیست.
در ضمن دوست من Joker جمله IPB not Free غلط هست و باید شما از یه is استفاده کنیدو
موفق باشید
(۲۷-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۵۶:۵۸)VAHID216 نوشته است: [ -> ]
نقل قول: شما به صورت دستی ترجمه و جمله بندی کردین یا از سیستم های مترجم کمک گرفتین
تمام ترجمه دستی صورت گرفته اگر کمی دقت کنید از نوع جمله بندی متوجه می شید. من روی این برنامه از نسخه 1 تا به الان دارم کار می کنم و این ترجمه زحمت من از نسخه یک تا الان هست.
نقل قول: [تصویر:  whistle.gif]
بله این سیستم هم مثل VB پولی هست ولی دیگه زبانش پولی نیست.
در ضمن دوست من Joker جمله IPB not Free غلط هست و باید شما از یه is استفاده کنیدو
موفق باشید

is شو نوشته بودم احتمالا وقتی اومدم تغییر رنگ not را بدم حذفش کردم :)
شما هم غلط املائی دارینآ "ا شرایط زیر تویط " تویط چیه ؟ :)

1- کار خوبی کردید یه محصول را رایگان در اختیار ملت قرار میدین .

2- خب پس نتیجه گیری اخلاقی اینکه اگه بخوایم 10 تومن ندیم فارسی ساز بخریم باید 150دلار بدیم آخرش یا نه ؟ :)
چطوره حالا که قصد حال پخش کردن دارید اونا رایگان بدین؟ نظرتون چیه؟ Wink
به قول خارجیا نال شده بدین دست مردم :) نه اصلا برای قشنگی براشون هم رایگان نصب و راه اندازی کنید روی هاستهاشون...Clap

البته اینم یک روش تبلیغه ولی خب ممکنه یه مشتری مثل من فکر کنه شما به روش غیر مستقیم داری تبلیغ سایتت را میکنی :) و سوال براش پیش میاد که چرا غیر مستقیم ؟ ( سواله دیگه ، خب بچه سوال داره )

شما کافیه توی گوگل فارسی ساز ipb را سرچ کنی و تعداد زیادی لینک رایگان دریافت زبان فارسی را در دسترس داشته باشید.
( البته شاید هم حتی تعدادی از این لینکها هم فارسی سازهای شما باشه ، من زیاد نگشتم )
مثلا ریلیز شده به تاریخ دوسه ماه پیش
http://www.online-dl.com/forum/showthread.php?t=6504
یا.....
که قدیمی هم باشن ، باز هم تفاوت ترجمه ای شون زیاد نیست و کسی بخواد مابه تفاوت 2-3 را هم دستی اضافه میکنه ( گوگل ترانسلیتور زنده باشه ، درسه عجیب غریب ترجمه میکنه ولی بلاخره با یک دور خوندن میشه ترجمه صحیحش را بازنویسی کرد )
( البته من با ibp کار نکردم و تخصصی توش ندارم )
اما به طور کلی از نظر تئوری اشکال نداره تبلیغاتت را بکن ، ولی مستقیم. ترس نداره که Clap
قشنگ بیا بگو من ipb میفروشم

پیوست :
( هرچند که قرار باشه من پول بدم بخرم ترجیح میدم vb را به جای ipb بخرم )
البته اگه تحریم نباشیم و فرض محال پول بدم که جزو محالاته به عنوان یک اصفانی :)
نقل قول: is شو نوشته بودم احتمالا وقتی اومدم تغییر رنگ not را بدم حذفش کردم :)
شما هم غلط املائی دارینآ "ا شرایط زیر تویط " تویط چیه ؟ :)
این اشکال هم مثل اشکال شما لپی بوده : D

نقل قول: 1- کار خوبی کردید یه محصول را رایگان در اختیار ملت قرار میدین .
ممنون از لطف شما
نقل قول: 2- خب پس نتیجه گیری اخلاقی اینکه اگه بخوایم 10 تومن ندیم فارسی ساز بخریم باید 150دلار بدیم آخرش یا نه ؟ :)
اون دیگه دست من نیست دست شرکت IPS که فکر نمی کنم این کار رو بکنه.
نقل قول: به قول خارجیا نال شده بدین دست مردم :) نه اصلا برای قشنگی براشون هم رایگان نصب و راه اندازی کنید روی هاستهاشون...
فعلا هدف من حمایت از IPB هست و دوست ندارم به سازندگان سیستم ضرر بزنم. برای قشنگی هم وقت ندارم وگرنه نصب هم می کردم دوست عزیز :)

نقل قول: البته اینم یک روش تبلیغه ولی خب ممکنه یه مشتری مثل من فکر کنه شما به روش غیر مستقیم داری تبلیغ سایتت را میکنی :) و سوال براش پیش میاد که چرا غیر مستقیم ؟ ( سواله دیگه ، خب بچه سوال داره )
من دیگه چیزی تو سایت نمیفروشم ، پول خرید IPB هم به جیب من نمیره به شرکت IPS می ره پس چیزی نیست که من بخوام تبلیغش رو بکنم و ازش سود ببرم ، پس تبلیغ نیست هدف کمکه.

نقل قول: شما کافیه توی گوگل فارسی ساز ipb را سرچ کنی و تعداد زیادی لینک رایگان دریافت زبان فارسی را در دسترس داشته باشید.
( البته شاید هم حتی تعدادی از این لینکها هم فارسی سازهای شما باشه ، من زیاد نگشتم )
مثلا ریلیز شده به تاریخ دوسه ماه پیش
http://www.online-dl.com/forum/showthread.php?t=6504
من دیگه ضامن رعایت قانون از دیگران نیستم و نمی تونم کسی رو مجبور کنم حتما ازقوانین بین المللی استفاده کنه نسخه رو بخره. این مورد رو گذاشتم به عهده خود کاربران. این مورد رو همه می دونن همچنین توسعه دهنده های IPB پس چرا بی خیال توسعه نمی شن ! خیلی راحت هست!

نقل قول: که قدیمی هم باشن ، باز هم تفاوت ترجمه ای شون زیاد نیست و کسی بخواد مابه تفاوت 2-3 را هم دستی اضافه میکنه ( گوگل ترانسلیتور زنده باشه ، درسه عجیب غریب ترجمه میکنه ولی بلاخره با یک دور خوندن میشه ترجمه صحیحش را بازنویسی کرد )
( البته من با ibp کار نکردم و تخصصی توش ندارم )
هر چند که گوگل ترجمه می کنه ولی بیشتر اوقات اشتباه می کنه و توابع موجود رو هم تبدیل به چیز دیگه ای می کنه و کسی هم که بخواد این کار رو بکنه باید خیلی مشکل داشته باشه چون که وقتی یه فایلی هست که کامل به دست انسان ترجمه شده استفاده می کنه و وقتش رو ساعت های طولانی (خیلی بیشتر از ترجمه عادی طول می کشه برای تصحیح) نمی زاره وگرنه این مورد را همه انجام می دادند.

نقل قول: اما به طور کلی از نظر تئوری اشکال نداره تبلیغاتت را بکن ، ولی مستقیم. ترس نداره که Clap
قشنگ بیا بگو من ipb میفروشم
متاسفانه شما از پایه منظور رو اشتباه فهمیدید. من نه IPB میفروشم و نه سود اون تو جیب من می ره که بخوام براش تبلیغ کنم. در ضمن من سایت IPBFarsi رو توی مجله گرافیکی گرافیک نو که پر بیننده ترین مجله الکترونیکی گرافیک به زبان فارسی هست تبلیغ می کنم . اصلا قصد تبلیغ نبوده نمی دونم شما چه جوری به این نتیجه رسیدید.

نقل قول: ( هرچند که قرار باشه من پول بدم بخرم ترجیح میدم vb را به جای ipb بخرم )
نظر شما بسیار درست هست طرفداران IPB تو ایران خیلی کم هستند و وی بی زیاد ، البته برای کاربرای غیر فارسی زبان بر عکسه ، ایران دیگه این طوری جا افتاده و ما هم احترام می زارم به همه.

نقل قول: البته اگه تحریم نباشیم و فرض محال پول بدم که جزو محالاته به عنوان یک اصفانی :)
امیدوارم با این صحبت های ما حداقل کسی اطلاعات بیشتری کسب کنه.

در ضمن یه بار دقت کنی شما و با دقت بیشتری بخونی می فهمی که من اصلا تاپیک رو نزدم و کار کاربر عزیز babyy بوده که قبلا من ایشون رو نمی شناختم. پس شما چه جوری می گه من قصد تبلیغ کردن سایتم رو داشتم !؟!!!!
صفحه‌ها: 1 2