سلام به شما اساتید عزیز
سورس برنامه ای را می خوام که در صورت باز بودن یاهو مسنجر 1 پی ام به همه سند کنه البته کاربر متوجه نشه
با تشکر
فکر نکنم از این خبرا اینجا باشه !
چرا خبری نیست یعنی کسی نمی خواد کمک کنه!؟
اینم کمک
اول باید ctrl+m رو بفرستی به یاهو پنجره send an instance message باز بشه بعد از Tab اول میتونی لیست اددی ها رو دربیاری tab رو میبری به دومی اونجا میتونی تو یه حلقه دونه دونه id هایی که میخواهی pm بدی تو با send message و یه inter هم تهش بفرست پنجره pmباز میشه و focus میاد روش حالا هندل اینو بگیر و مخفی بکنش بعد هندل تکست باکسشو بگیر هر چی که میخواهی بفرستی بنویس توش بعد یه اینتر بعد هم پنجرشو ببندی
مطمئن باش کسی این کد رو بهت نمیده چون نوشتنش به این اسونی نیست بهتره به فکر چیز دیگه باشی
ممنون از جواب ولی میشه کد بزارید درست متوجه نشدم!
سلام.
شما یوزر و پسورد آیدی مورد نظر رو داری؟
اگه داشته باشی میتونی به راحتی اد لیست رو در بیاری و با یه حلقه for پیغام رو برای همه بفرستی.
(۱۲-دى-۱۳۸۸, ۱۰:۵۶:۲۰)Payman62 نوشته است: [ -> ]اگه داشته باشی میتونی به راحتی اد لیست رو در بیاری و با یه حلقه for پیغام رو برای همه بفرستی.
فکر نکنم اینجور بشه ،
من اینکارو کرده بودم ؛ بعد از چند پیغام که بفرستی پشت سر هم واسه هر آیدی ، دیگه پیغام نمیره ،
(البته شاید مشکل از من بوده ؛ ولی گمون نکنم) چون من گزاشته بودم بعد از هر چند تا آیدی یه پیغام به آیدی خودم بده که مطمئنم بشم رسیده ، اوایل میرسید ، بعد از چند تا دیگه نرسید ...
احتمالا یه پکت جدا گونه باید باشه واسه اینکار.
مراجعه شود به برادر crazyfull .
(۱۲-دى-۱۳۸۸, ۱۰:۵۶:۲۰)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
شما یوزر و پسورد آیدی مورد نظر رو داری؟
پیمان جان اگه با ایدی طرف on بشه که تابلوئه
ممنون از راهنمایی شما عزیزان
کد ارسال پی ام به یاهو را ندارم
و اینکه میخوام یه ویروس بنویسم که روی سیستم هرکسی که رفت به همه پی ام بده
باید هندل پنجره رو بگیری همونطور که دوستمون گفت البته راه های دیگه ای هم هست ولی حجم برنامت میره بالا
دوست عزیز لطفا سورس بزارید
حجم مهم نیست