ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبديل عكس به متن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
چه طور مي تون عكسي يا در واقع نوشته اي رو كه به زبان فارسيه به متن تبديل كنم؟ آيا اصلا مي شه ؟
من یک برنامه قبلا از سایت گرفتم فکر کنم کار یکی از بچه های سایت خودمونه

این برنامه متن رو به عکس تبدیل میکرد

اگه اینجوریش بشه اونجوریش هم میشه

اینم برنامش

Tender
(۲۹-آذر-۱۳۸۸, ۱۷:۰۹:۴۷)Tender نوشته است: [ -> ]من یک برنامه قبلا از سایت گرفتم فکر کنم کار یکی از بچه های سایت خودمونه

این برنامه متن رو به عکس تبدیل میکرد

اگه اینجوریش بشه اونجوریش هم میشه

اینم برنامش

Tender

بله. برعکسش هم میشه ولی این کجا و آن کجا!

برای تبدیل عکس به متن باید از نرمافزار های OCR استفاده کنید یا خودتون یکیش رو بنویسید (که یه خرده سخته).
حرف شما درسته دوست عزیز من یادم نبود فکر کنم یک تاپیک در این مورد تو فروم هستش

ولی اونجا تغییر پیکسلی رو گفته اگه شما زحمت بکشین تغییر برداری رو توضیح بدین ممنون میشم
سلام
آقا اين ا سي ار ها عكس رو تبديل به متن مي كنند ولي خوب چه طور تبديل به نوشتش بكنم منظورم تبديل عكس يك نوشته به خط و فونته
ممنونم
" آقا این ا سی آر ها عکس رو تبدیل به متن می کنند " برابر است با " تبدیل عکس یه نوشته به خط و فونت" !!
دی دی عزیز منظور بنده اینه که فرض کن می خوام یه کاغذ نوشته رو اسکن کنم بعد نوشته هاش رو به صورت متن در بیارم. در واقع همون نوشته ها ولی استرینک هایی که کامپیوتر بتونه رو اونا عمل انجام بده. مثل همین نوشته های من.
مثل فناوریی که الان adob داره استفاده می کنه.
ممنونم
(۰۱-دى-۱۳۸۸, ۲۱:۴۵:۱۵)Agary نوشته است: [ -> ][*****]
دی دی عزیز منظور بنده اینه که فرض کن می خوام یه کاغذ نوشته رو اسکن کنم بعد نوشته هاش رو به صورت متن در بیارم. در واقع همون نوشته ها ولی استرینک هایی که کامپیوتر بتونه رو اونا عمل انجام بده.

خوب برادر من ، دارن میگن ocr این کارو انجام میده ،
تبدیل میکنه به همین متنی که داری میخونی !

----------------
در ضمن آدم به بزرگترش احترام میزاره .
عزيز من بنده اصلا قصد مسخره كردن نداشتم. فكر كردم نوشته ي جناب ديدي جنبه ي شوخي داره يا ايشون اصلا منظورم رو متوجه نشدن . نمي دونستم كه اين طور برداشت مي شه
من حقير تر از اونم كه بخوام استاد عزيزي مثل جناب ديدي رو مسخره كنم. اگر اين طور برداشت شده حقير همين جا از جناب ديدي عذر مي خوام
كساني با من آشنايي دارن مي دونن كه چنين آدمي نيستم
در هر حال بازم عذر مي خوام سؤ تفاهم شده
من قبلا با ا سي أر ها كار كردم اما براي اينكه مطمئن بشم كه منظورتون رو درست فهميدم اگر مي شه خود جناب ديدي لطف كنن و يه لينك دانلود إز برنامه براي حقير بذارن
بازم معذرت مي خوام
یکی از بهترین ocr ها که عربی رو پشتیبانی میکنه(گچ پژ نداره فقط)
من چند سالی میشه دارم و ازش راضیم
کد:
http://rapidog.com/readiris-pro-11-me-rapidshare.html