صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
فرکانس میکروت با فرکانس برنامه ات یکی نیست و بیشتره !!!
یا اینکه در حین نمایش ( مثلا نصف اطلاعات وارد ال سی دی شده ) یه وقفه ای صورت میگیرد و دیتای جدیدی به ال سی دی وارد میشه که خوب تداخل این اطلاعات باعث میشه ال سی دی اونوطری بشه !!
خب امروز در واقع بعد از 2 روز تمرین و ریاضت کشیدن به عنوان اولین بار تو عمرم که PCB به روش چاپ لیزری انجام دادم ( بمانداین فوت پرینتها چقدر سرکارم گذاشتن و اینا... ) یکی از مداراتم را از روی برد بورد منتقل کردم روی مدارچاپی.
عرضم به حضورتون که قصد داشتم با استفاده از کابل فلت LCD کاراکتری را کمی از برد فاصله بدم دیگه... جاتون خالی صبح تاحالا به 2 علت شدیدا سر کار بودم
اول اینکه از هولم ترک ها را کلفت کشیده بودم 35th یکی از ترکها موقع پرینت یا اتو به اندازه یک تارمو ( شایدم هم نازک تر ) به ترک بقلی اتصالی کرده بود ، این خودش 7-8 ساعت سرکاری.
بعد دیدم هنوز مشکل دارم ، مثلا فقط مربع سیاه میبینم... پایه ها را دونه دونه چک کردم دیدم بعله ، کابل فلت ! پایه شماره 11 اتصالم در واقع قطعه ( چون موقع پرچ کردنش کابل را با سوکتش + محافظش ( کمربندی) همزمان پرچ کرده بودم ، گند زده بودم ، حواستون باشه که مثل من شوت بازی در نیارین با کمربندش همزمان پرچ کنید :)
چقدر این دستگاهش بیخودی گرونه برای پرچ کردن !
خلاصه توی فاصله 60 سانتی متری ، بدون مشکل الان داره کار میکنه
این پست فقط جنبه sharing داشت و هیچ ارزش قانونی دیگری ندارد :)
نقل قول: والا ما که این پایه رو از همون اول با 33 اهم زمین کردیم باز نشد :
1 رو به 16 وصل کردم
2 رو با 22 اهم به 15 وصل کردم
2تغذیه
5 و1 زمین
jtag غیر فعال
می شه درباره پایه های 15 و 16 بیشتر توضیح بدین ؟ من یه جا خوندم که این دو تا مربوط به تغذیه LED پشت LCD است که به 5ولت وصل ميشه.
برای این lcd های پشت زمینه آبی چه کار کنیم پر نور تر بشن و واضح تر نشون بدن؟ مربوط به پایه های 15-16 هستن؟
(۱۸-مرداد-۱۳۸۹, ۱۷:۵۱:۱۳)sara.ee نوشته است: [ -> ]نقل قول: والا ما که این پایه رو از همون اول با 33 اهم زمین کردیم باز نشد :
1 رو به 16 وصل کردم
2 رو با 22 اهم به 15 وصل کردم
2تغذیه
5 و1 زمین
jtag غیر فعال
می شه درباره پایه های 15 و 16 بیشتر توضیح بدین ؟ من یه جا خوندم که این دو تا مربوط به تغذیه LED پشت LCD است که به 5ولت وصل ميشه.
برای این lcd های پشت زمینه آبی چه کار کنیم پر نور تر بشن و واضح تر نشون بدن؟ مربوط به پایه های 15-16 هستن؟
پایه های 16 و 15 C.LCD مربوط به led پس زمینه هست و هیچ ارزش دیگه ای نداره.
پایه ی سوم رو با یک مقاومت کمتر از 1k به پایه ی اول یا زمین وصل کنید ، مثلا 200 اهم تا واضح تر بشه و یا مستقیم زمین کنید
راستی انجمن پر از این بحث هاست. یه جستوجو کوچولو چاره ساز هست.
موفق باشید
من به این نتیجه رسیدم که آبی ها اساساً کم نورتر از سبزها هستن. با همون مدار , سبز رو تست کردم خیلی هم نورانی بودن ایشون!! گفتم شاید آبی ها قلق دارن و ما نمی دونستیم!!
بهترین راه تنظیم وضوح تصویر اینه که پایه سوم ال سی دی رو با یک پتانسیومتر حدود 5 کیلواهمی به پایه یک یا همون زمین وصل نمایید
نتایج کلی برای یک نمایش درست در lcd:
1. حتماً lcd را به پین هدر لحیم کنید. در غیر این صورت با متون ناشناخته ای مواجه خواهید شد.
2. پایه 16 به GND و پایه 15 به vcc حتماً وصل شود برای بک لایت lcd می باشد.به نظر من اگه اینا نباشند انگار lcd خاموشه!
3. مقاومت متصل به پایه 3 وضوح متون را مشخص می نماید. هر چه این مقاومت بیشتر باشد متن نوشته شده وضوح بهتری دارد که بهترینش 4.7 کیلو می باشد نه 100 اهم!!
4. از همه مهمتر باید دست به کار شد و دلت برای سوختن lcd نسوزه.
--------------------
یه سؤال: برای اینکه فقط بخواهیم lcd ریست شود ولی میکرو به کار خود ادامه دهد چه پیشنهادی دارید؟
طریقه اتصال شماره 3 رو بگین !!
چون 100 اهم برای من همیشه خوب بوده !
مقاومت 100 اهم بین پایه 3 و زمین قرار میگیره !!!
(۲۰-مرداد-۱۳۸۹, ۲۰:۲۳:۵۰)sara.ee نوشته است: [ -> ]یه سؤال: برای اینکه فقط بخواهیم lcd ریست شود ولی میکرو به کار خود ادامه دهد چه پیشنهادی دارید؟
خود lcd که برنامه ای نداره وباید میکرو ریست بشه!!
اگر هم مثلا مثبت ویا منفی خود lcd رو حین اجرای برنامه میکرو جهت ریست کردن lcd قطع کنی ودوباره وصل کنی دیگه اون برنامه میکرو روش نمایش داده نمیشه وباید خودمیکرو رو ریست کنی ..
مهندس دستور CLS کل صفحه نمایش و محتوای حافظه lcd رو پاک می کنه !!
البته cls در بسکام هستش و در کدویژن یادم نیست !!!
آره cls تو خود برنامه هستش ...
منظور من این بود که بدون میکرو وبرنامش گزینه ای برای ریست lcd وجود نداره .. وباید از طریق برنامه ویا ریست خود میکرو اینکار رو انجام داد
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10