سلام....
من اطلاعاتی در مورد این دو سنسو میخواستم.....سنسور گازNO2و سنسورO
بایاس این دو سنسور هم مثل tgs813 هست یا فرق میکنه؟؟؟؟
من مداری واسه tgs813 با میکرو طراحی کردم ....میخواستم بدونم که خروجی این دو سنسور هم مثل TGS813یا MQ-- است؟؟؟؟
اگر مقاله ای به زبان فارسی واسه این دو سنسور است بهم بگید...
سنسور اکسیژن احتیاج به مدار خاصی داره تا بشه ازش حروجی گرفت یا به صورت دیگه ایه؟؟؟؟
بسیار بسیار ممنون..
اگه دیتاشیتشو دارین بذارین ببینیم چجوریه
معمولاً تو دیتاشیت یه مدار درایور پیشنهاد میکنه
(۰۲-دى-۱۳۸۸, ۰۰:۰۸:۲۲)ilgar نوشته است: [ -> ]اگه دیتاشیتشو دارین بذارین ببینیم چجوریه
معمولاً تو دیتاشیت یه مدار درایور پیشنهاد میکنه
این دیتا شیت مربوط به سنسور اکسیژن
چیزایی که من از دیتاشیت فهمیدم:
این سنسور یه منبع جریان هستش که تو خروجی 65 تا 100 میکرو آمپر جریان میده. عین یه ترانزیستور مادون قرمزه که به جای پایه بیس باید گاز بهش برسه.
به پایه خروجی مقاومتی مابین 47 تا 100 اهم باید وصل بشه. با این حساب باتوجه به جریان میکرو آمپری که از مقاومت خواهد گذشت ولتاژی در حد چند میلی ولت میده که باید تقویت بشه. برای تقویت هم فکر کنم بشه از مدارات تقویت کننده سنسورهای PIR استفاده کرد
(۰۲-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۱۲:۵۶)ilgar نوشته است: [ -> ]چیزایی که من از دیتاشیت فهمیدم:
این سنسور یه منبع جریان هستش که تو خروجی 65 تا 100 میکرو آمپر جریان میده. عین یه ترانزیستور مادون قرمزه که به جای پایه بیس باید گاز بهش برسه.
به پایه خروجی مقاومتی مابین 47 تا 100 اهم باید وصل بشه. با این حساب باتوجه به جریان میکرو آمپری که از مقاومت خواهد گذشت ولتاژی در حد چند میلی ولت میده که باید تقویت بشه. برای تقویت هم فکر کنم بشه از مدارات تقویت کننده سنسورهای PIR استفاده کرد
مقاله ای در مورد سنسور اکسیژن است که من بتونم کامل اطلاعات مربوط به این سنسور رو داشته باشم؟؟؟
سلام و خسته نباشید
در مورد سنسور هیدروکربن میخواستم بپرسم که از چه سنسوری استفاده کنم لطف کنید
و یکی رو واسم معرفی کنید
اکسیژن چه طور هست! نیست!بگردم!نگردم
[سنسور گازها اصولا از یک المان حرارتی تشکیل شدن با 2 هادی خاص در اطراف این المان با گرم شدن این اعلمان و ورود گاز مربوطه به اون قسمت گاز عمل رسانش بین دو هادی رو انجام میده .و خروجی ولتاژش افزایش پیدا میکنه .حالا میتونین برای مقایسه بدین به opamp یا adc یه میکرو !!