۰۲-دى-۱۳۸۸, ۲۰:۳۸:۳۱
صفحهها: 1 2
۰۳-دى-۱۳۸۸, ۰۱:۲۰:۲۱
(۰۲-دى-۱۳۸۸, ۲۰:۳۸:۳۱)saeed450 نوشته است: [ -> ]كسي با tgs813(سنسور گاز) كار كرده ؟ اگه آره پايه 1 از كدوم پايه شروع ميشه ؟
سلام...
دوست عزیز این دیتا شیت این سنسور...
من با این سنسور مدار میزان نشتی گاز طراحی کردم...
موفق باشی...
۰۴-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۰۸:۲۳
ديتا شيت رو داشتم . ميخام ببينم پايه 1 از كدوم طرف شروع ميشه ؟ چون سنسور دايره هاي هست و از هر طرف ميشه پايه 1 رو در نظر گرفت . تو ديتا هم چيزي مشخص نيست
۰۴-دى-۱۳۸۸, ۲۰:۲۹:۴۳
(۰۴-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۰۸:۲۳)saeed450 نوشته است: [ -> ]ديتا شيت رو داشتم . ميخام ببينم پايه 1 از كدوم طرف شروع ميشه ؟ چون سنسور دايره هاي هست و از هر طرف ميشه پايه 1 رو در نظر گرفت . تو ديتا هم چيزي مشخص نيستسلام...
دوست عزیز اگه یه خورده با دقت به سنسور نگاه کنی میبینی که کنار یه پایه کوچقولو نوشته 4...
و در وسط سنسور هم یه فلش دایره ایه که جهت شماره پایه ها رو مشخص کرده...
من از سنسورم عکس گرفتم ....
موفق باشی.....
اینم یه فایل پی دی اف که کامل پایه ها رو مشخص کردم....
موفق باشی....
۱۲-دى-۱۳۸۸, ۲۰:۰۸:۴۶
اوكي . ولي من ميگم بي خيال سنسور گاز باشيد مدار من قسمت گازش جواب نداد چه برسه قسمت ميكرو و شماره گيريش . خيلي بد جواب ميده اين جور مدارا
۱۲-دى-۱۳۸۸, ۲۳:۰۴:۱۱
سلام...
چرا جواب نداد؟؟ .... واسه من که هنوز داره کار میکنه...
۱۳-دى-۱۳۸۸, ۱۳:۰۰:۱۸
(۱۲-دى-۱۳۸۸, ۲۳:۰۴:۱۱)ebka نوشته است: [ -> ]سلام...
مدارت ميشه بزاري . مال من در حال عادي خروجي رو فعال ميكنه بدوني كه گازي رو حس كنه . پتانسومتر هاشو هم تغيير دادم
۱۳-دى-۱۳۸۸, ۱۵:۱۰:۳۸
(۱۳-دى-۱۳۸۸, ۱۳:۰۰:۱۸)saeed450 نوشته است: [ -> ](۱۲-دى-۱۳۸۸, ۲۳:۰۴:۱۱)ebka نوشته است: [ -> ]سلام...
مدارت ميشه بزاري . مال من در حال عادي خروجي رو فعال ميكنه بدوني كه گازي رو حس كنه . پتانسومتر هاشو هم تغيير دادم
سلام....
فکر کنم فهمیدم مشکلت کجاست .... شما خروجی سنسور رو نسبت به زمین با یه مقاومت 4/7k اتصال بده....
همین.....
موفق باشی رفیق...
حتما مدارو هم میزارم....
شماتیکشو میکشم و میزارم توی چند روز اینده...
اخه امتحان دارم...
موفق باشی رفیق...
۱۳-دى-۱۳۸۸, ۱۸:۳۴:۳۳
مدارت همينه ديگه ؟ آند ديود رو با مقاومت ميگي زمين كنم ؟ شايد حل بشه ولي اختلاف ولتاژ خروجي وقتي كه گازو سنس ميكنه چقد ميشه مال تو (ولتاژ كاتد)؟
۱۹-دى-۱۳۸۸, ۱۹:۳۰:۴۴
درست شد.پايه 2 و 3 اپ امپ رو بايد با ولمتر چك كرد و اونقدر پتانسيومتر را تغيير داد كه برابر بشن. براي اينكه خروجي قطع و وصل نشه بهتره پايه 3 يه نيم ولتي كمتر باشه . البته در مورد اين مدار
يه رله هم ميشه گذاشت تو خروجيش واسه سويئچ كردن ميكرو . بهتره به ADC وصلش كرد
يه رله هم ميشه گذاشت تو خروجيش واسه سويئچ كردن ميكرو . بهتره به ADC وصلش كرد
۱۹-دى-۱۳۸۸, ۲۲:۱۸:۱۴
سلام...
من تا چند روز دیگه یه مدار کامل سنسور گاز با pcb و برنامه مربوطه و فیلم مدار میزارم....
امتحانام که تموم شد اولین کارم اینه....
موفق باشی رفیق...
من تا چند روز دیگه یه مدار کامل سنسور گاز با pcb و برنامه مربوطه و فیلم مدار میزارم....
امتحانام که تموم شد اولین کارم اینه....
موفق باشی رفیق...
صفحهها: 1 2