۰۴-دى-۱۳۸۸, ۱۲:۴۶:۰۶
۰۴-دى-۱۳۸۸, ۱۵:۰۶:۴۰
مهندس اگه می خوایی جایی وصلش کنی یه اسم بذار به اون نقطه و پایه های تغذیه رو به اون اسم بذار !!!!
نمی دونم تونستم منظورمو بیان کنم یا نه ؟؟؟
نمی دونم تونستم منظورمو بیان کنم یا نه ؟؟؟
۰۵-دى-۱۳۸۸, ۰۰:۲۵:۵۶
اگر میخواهی یک ورودی تغذیه یا زمین به اونها وصل کنی هیچ احتیاجی به این کار نیست. مثلا خود پروتیوس موقع شبیه سازی تغذیه میکرو رو برقرار میکنه ولی اگه بخواهید یه ال ای دی به میکرو وصل کنید یه سر اون رو به یه پایه دلخواه، سر دیگرو به یه زمین که میتونید از منوی ابزارها انتخابش کنید (در قسمت Terminals) وصل کنید. فایل هگزای خودت رو هم به میکرو بشناسون و بقیه کار رو بسپار به پروتیوس.
یه توصیه:
موقع سیم کشی در پروتیوس از BUS استفاده کن تا هم تغییرات آسون باشه و هم بعدا سردرگم نشی.
یه توصیه:
موقع سیم کشی در پروتیوس از BUS استفاده کن تا هم تغییرات آسون باشه و هم بعدا سردرگم نشی.
۰۵-دى-۱۳۸۸, ۰۱:۱۹:۱۳
مهندس منظور طرف رو نفهمیدی !
فرضا تو آی سی 4051 باید پایه VEE که مخفی هستش رو زمین کنیم !
خوب تو حالت معمول نمی شه این کارو کرد , چون خود پروتئوس اونو به VEE وصل کرده !!
می شه رفت تو مشخصات اون پایه مخفی و محل اتصال پایه فوق رو GND نوشت !!
فرضا تو آی سی 4051 باید پایه VEE که مخفی هستش رو زمین کنیم !
خوب تو حالت معمول نمی شه این کارو کرد , چون خود پروتئوس اونو به VEE وصل کرده !!
می شه رفت تو مشخصات اون پایه مخفی و محل اتصال پایه فوق رو GND نوشت !!
۰۵-دى-۱۳۸۸, ۱۲:۴۵:۱۶
سلام
با اجازه چون خودم مبتدی هستم به زبان شیوا و آسان مبتدی برای دوستم میگم.
ببین روی 4051 (فرض بالا) دوبار کلیک کن در پنجره ای که باز میشه یه دکمه هستش که نوشته Hidden Pins کافیه رو این دکمه کلیک کنی.
حالا پنجره ای باز میشه که معلوم میکنه پین های مخفی به کجا وصلن. تو میتونی اونا رو ( با فرض بالا) مثلا VEE رو به GND وصل کنی بعد از OK کردن دو پنجره زیر آی سی نوشته میشه VEE=GND
با اجازه چون خودم مبتدی هستم به زبان شیوا و آسان مبتدی برای دوستم میگم.
ببین روی 4051 (فرض بالا) دوبار کلیک کن در پنجره ای که باز میشه یه دکمه هستش که نوشته Hidden Pins کافیه رو این دکمه کلیک کنی.
حالا پنجره ای باز میشه که معلوم میکنه پین های مخفی به کجا وصلن. تو میتونی اونا رو ( با فرض بالا) مثلا VEE رو به GND وصل کنی بعد از OK کردن دو پنجره زیر آی سی نوشته میشه VEE=GND
۰۵-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۰۸:۰۲
ممنون از لطفتون