ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در سخت افزار تابلو روان(فوری)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من یه مدار 20 *7 درست کردم منم همین مشکلو دارم یه بار از یه تغذیه 4.8 ولت استفاده کردم یه بارم از باطری و رگولاتور
[attachment=4337]
4 تا 74373 گذاشتم پین های out put control رو به زمین و (enable(g ها رو به 4 پین میکرو.یه not هم گذاشتم اینم مدار:
[attachment=4338]
یکی گفت باید از power switching استفاده کنم ولی من دیدم کسایی که با همین رگولاتور درست کردن!
کسی میدونه مشکل کجاست(فوری)
سلام
من یه مدار 20 *7 درست کردم فایل پروتئوس کار میکنه ولی روی برد درست نشون نمیده یه بار از یه تغذیه 4.8 ولت 700 میلی آمپر استفاده کردم یه بارم از باطری و رگولاتور
4 تا 74373 گذاشتم پین های out put control رو به زمین و (enable(g ها رو به 4 پین میکرو وصل کردم. یه not هم گذاشتم اینم مدار:
[attachment=4339]

یکی گفت باید از power switching استفاده کنم ولی من دیدم کسایی که با همین رگولاتور درست کردن!
راستی من وقتی این فایل رو با ares به pcb تبدیلش میکنم matrix ها رو نمیاره میرم از کتابخونش بردارم دو نوع 18mm و 50mm میاره که جای پینهاش متفاوته مال من 5*7 هست به جای یه not هم 6تا میاره (به اندازه ورودیهاش)
[attachment=4340]
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه!لازمش دارم
سلام
اگه تو پروتوس جواب بده یعنی درسته !

مطمئنی که مدارتو درست بستی ؟
7*20 بسته به نوع رفرش فکر نکنم بیش تر از نیم آمپر بکشه ولی شما محض احتیاط با یک آمپر تست کن

حالا که بستی چه جور نشون میده که میگی درست نشون نمیده ؟
اگه منظورت شکل بالا باشه که عکسشو انداختی به نظر میرسه که نور ال ای دی ها با هم فرق داره ، درسته ؟
احتمال وجود نویز هم هست ، خازن رو حتما بزار هم برای تغذیه لج ها و همبرای خود رگلاتور
( منم قبلا همچین مشکلی داشتم ، تایپیک مشکل با تالو روان رو ببین )
مهندس مطمئنی سیم بندیت درسته !!!!!

چون من قبلا چنین مشکلی داشتم !!!!!

تک تک ستون و سطر ها رو تست کن و ببین درسته !

بعد زمان پالس کلاک 74573 رو یکم بیشتر کن !!!
ممنون آره نور led ها فرق داره مدارم درسته ولی فقط چند تا از ستون ها روشن و خاموش میشن که اولش بایدin the name of god میاورد یعنی یه خازن به مثبت 7805 و 4 تا برای لچها میشه بگی چطوری وصلش کنم
تک تک ستون و سطر ها رو تست کن و ببین درسته !
سطر وستونها درسته
بعد زمان پالس کلاک 74573 رو یکم بیشتر کن !!!
یعنی همون? refresh
من 5 گرفتم من اولین باره تابلو رئان میسازم زیاد وارد نیستم!
پالس لچ از میکرو میاد فرکانس میکرو رو 8 مگ گرفتم حالا منظورتونو نمیفهمم!
سلام.
بستن تابلو روان روی برد بورد خیلی اشتباه هست چون توی وصل کردن پایه های ورودی ایسی لچ یه جایی اشتباه رخ میده اگر هم اونجا اشتباه نشه وقتی داری خروجی رو به ماتریس میدی یه جایی اشتباه میشه.

در ضمن نقشه مداری که استفاده میکنی رو هم بزاری بهتره چون حتی این برد بورد رو آدم از نزدیک هم ببینه قاطی میکنه.
در ضمن نگفتی آیسی درایورت چیه؟
شاید مشکل از ایسی درایورت باشه.مقاومت رو سر راه ایسی درایورت گذاشتی ؟
تو پروتوس اگر بدون درایور هم نصب کنی احتمالا باید جواب بده ولی تو عمل اگر حتی درایور رو نصب کنی و مقاومت رو نذاری احتمالا همین مشکل پیش میاد.

در کل نقشه ای که داری استفاده میکنی رو بزار ببینیم چه کار کردی؟
[attachment=4342]
من به غیر از این آیسی ها چیز دیگه ای استفاده نکردم
7805
74ls373
7404
matrix 5*7
mega32
شما میتونید به pcb تبدیلش کنید ؟ اگه آره فایل پروتئوس رو بفرستم
(۰۴-دى-۱۳۸۸, ۱۳:۰۲:۲۸)taranom1 نوشته است: [ -> ]سلام
من یه مدار 20 *7 درست کردم منم همین مشکلو دارم یه بار از یه تغذیه 4.8 ولت استفاده کردم یه بارم از باطری و رگولاتور

4 تا 74373 گذاشتم پین های out put control رو به زمین و (enable(g ها رو به 4 پین میکرو.یه not هم گذاشتم اینم مدار:

مهندس چقدر اونجا سيم گذاشتي خودت ميدوني کي به کي هست ؟ من که قاط زدم
برای درایو کردن ماتریس میتونی از ULN2803 استفاده کنی.توی خروجیش هم مقاومت 3.3 یا 1 کیلو استفاده کن ببین کدومش بهتر جواب میده.
هر کاری کردم از این بهتر نشد ! واسه همین میخوام بدم مدار چاپی بسازن ولی pcb شو میخوان!!!
کسی بلد نیست تبدیل به pcb کنه!!!
مهندس بحث بودن نیست !

شما یکم خودت وقت بذاری می تونی !!!!

این هم یه 20*7 بودش که با 74573 هستش !!!!!!

[تصویر:  1261826012.png]
صفحه‌ها: 1 2