با سلام
می خواهم به محض اینکه یک گلوله 2 گرمی از فاصله 30 سانتی متری از زمین روی زمین افتاد سنسور بفهمد و مثلا یک پالس به میکرو بفرستد.
حلا به نظر شما از چه سنسوری استفاده کنم؟
(۰۵-دى-۱۳۸۸, ۱۵:۵۶:۲۳)SMNsoft نوشته است: [ -> ]با سلام
می خواهم به محض اینکه یک گلوله 2 گرمی از فاصله 30 سانتی متری از زمین روی زمین افتاد سنسور بفهمد و مثلا یک پالس به میکرو بفرستد.
حلا به نظر شما از چه سنسوری استفاده کنم؟
سلام....
دوست عزیز منظورتونو نفهمیدم....
گلوله روی زمین بیفته؟؟؟؟؟
جای مشخصی این گلوله میافته یا اینکه به صورت دیگه ؟؟؟؟
شما اگه پروژه رو به صورت کامل توضیح بدی فکر کنم بهتر باشه!!!!!
موفق باشی....
سلام
از یک مکان و فاصله مشخص (مکان روی یک میله و فاصله 30 سانتی متری) گلوله به طرف پایین پرتاب می شود. احتمال دارد مکان افتادن گلوله حدود یک سانتی متر خطا داشته باشد. مثلا اگه قرار بود روی جایی که ما قبلا مشخص کردیم بیفتد شاید 1 سانت اونورتر بیفتد ولی خطا بیشتر از یک سانت نیست.
حالا من می خواهم وقتی که اون گلوله از اون فاصله روی نقطه مورد نظر (مثلا زمین) افتاد سنسور بفهمه و یک پالس یا هرچی به یک آی سی بفرسته.
منظور از زمین یک تخته سه لا است.
ترازوهای زرگری رو دیدین از لودسل های حساسی مثل اون میشه استفاده کرد.
یا اگه افتادن گلوله صدا میده یه میکروفن بذارین و سیگنالو تقویتش کنین
(۰۹-دى-۱۳۸۸, ۱۶:۰۸:۱۸)SMNsoft نوشته است: [ -> ]سلام
از یک مکان و فاصله مشخص (مکان روی یک میله و فاصله 30 سانتی متری) گلوله به طرف پایین پرتاب می شود. احتمال دارد مکان افتادن گلوله حدود یک سانتی متر خطا داشته باشد. مثلا اگه قرار بود روی جایی که ما قبلا مشخص کردیم بیفتد شاید 1 سانت اونورتر بیفتد ولی خطا بیشتر از یک سانت نیست.
حالا من می خواهم وقتی که اون گلوله از اون فاصله روی نقطه مورد نظر (مثلا زمین) افتاد سنسور بفهمه و یک پالس یا هرچی به یک آی سی بفرسته.
منظور از زمین یک تخته سه لا است.
سلام...
فکر کنم بتونی از یه پیزو استفاده کنی..
که با لرزش فعال میشه...
مدار انچنان سختی نداره... اگه خواستی واست میذارم...
اسون ترین راهش همینه...
موفق باشی...
خواهش مندم همونی که با لرزش فعال می شه رو بیشتر توضیج بدین
ممنون...
سلام...
پیزو:مواد سرامیکی تحت تاثیر ولتاژ تغییر شکل میدهند,حالا برعکس اینم مسئله هم صادقه, یعنی عنصری ساخته شده از سرامیک پیزو الکتریک تحت تنش مکانیکی قرار گیره یه ولتاژ ایجاد میکنه,این تنش میتونه مکانیکی(همون لرزش) یا موج اکوستیک(صوت) باشه....
شما فقط باید این ولتاژ رو تقویت کنی......
همین....
موفق باشی رفیق.....
(۱۱-دى-۱۳۸۸, ۱۸:۵۲:۳۲)ebka نوشته است: [ -> ]سلام...
پیزو:مواد سرامیکی تحت تاثیر ولتاژ تغییر شکل میدهند,حالا برعکس اینم مسئله هم صادقه, یعنی عنصری ساخته شده از سرامیک پیزو الکتریک تحت تنش مکانیکی قرار گیره یه ولتاژ ایجاد میکنه,این تنش میتونه مکانیکی(همون لرزش) یا موج اکوستیک(صوت) باشه....
شما فقط باید این ولتاژ رو تقویت کنی......
همین....
موفق باشی رفیق.....
اسمش تو پروتئوس چیه؟
مهندس تو پروتئوس فقط بلنگوش هستش که بیز بیز می کنه !!!!!
بهتره شما بری یه بلندگوی پیزوالکتریک بخری ( مثل یه آهن گرد صاف نارنجی رنگ هستش و 100 تا 200 تومنه ) ( تو ساعت هاو ماشین حساب ها و گوشی های قدیمی ردپاش هستش ) و صل کن به ولت متر و بهش ضربه بزن !!!
سلام...
دوست عزیز اگه مدارشو نتونستی پیدا کنی بگو تا واست بکشم و بذارم...
موفق باشی رفیق....
سلام
ممنون می سم اگه مدارشو بزارین...