ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدار رمز با پرتوس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من یه مدار رمز با پرتوس طراحی کردم ولی کار نمیکنه میشه بهم بگید ایرادش چیه ؟
ورژن پروتئوس من پایینه بازش نکرد. اگه میتونید یه عکس ازش بذارید

در ضمن فایل فقط پروتئوسه؟ منظورم اینه که میکرو و برنامه نداره؟
مهندس درست شدش :

http://up.iranblog.ir/5/1261903914.zip

بهتره به جای کلید و LED از خود ورودی و خروجی دیجیتال پروتئوس استفاده بشه !!!!

مقدار مقاومت LED ها رو 220 کیلو گذاشتین !!!
مقدار مقاوت پووول دوون کلید ها هم مقدارش زیاد بودش !
گیت OR هم ورودیش ول بود که همیشه خروجی مثبت می داد !!!!!!

[تصویر:  1261882416.png]
ممنون که هم زحمت عکس رو کشیدید هم طراحی مدار...
حقیقتش من خیلی مبتدیم برا همین شاید مدارم اون شکلی طراحی شده بود
در مورده مقاومت ها حق با شما بود روی 220K قرار داده بودم ولی ورودی گیتor رو که دیدم مشکلی نداشت و وصل کرده بودم. پول دون کلید رو هم اصلا نمیدونم از کجا باید تنظیم کرد
البته الان مشکل اصلی من اینه که وقتی ورودی وارد میشه کاربر هرچقدر دوس داره میتونه ورودی وارد کنه و بعد از ۳ بار بازم میتونه ... حالا میخام بدونم به نظر شما جای کلید نباید تغیر کنه تا این مشکل وجود نداشته باشه ؟
مهندس این قضیه ایراد سه کلید ره بیشتر توضیح می دی !!!

یعنی چی ؟

خوب یه شمارنده بذار که بعد از سه بار کلیدن کلید خروجیش فعال بشه و دیگه نتونه از ورودی دیتا بگیره !!!
(۰۶-دى-۱۳۸۸, ۲۱:۴۴:۴۶)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس این قضیه ایراد سه کلید ره بیشتر توضیح می دی !!!

یعنی چی ؟

خوب یه شمارنده بذار که بعد از سه بار کلیدن کلید خروجیش فعال بشه و دیگه نتونه از ورودی دیتا بگیره !!!

ببینید من میخام وقتی کاربر ۳ بار رمز اشتباه وارد کرد دیگه نتونه رمز وارد کنه و مدار قفل بشه ، اون کلید رو هم باره همین گذاشتم که الان به نظرم اشتباه میاد
شمارنده که بعد از ۳ بار ریست بشه قرار دادم ولی اینو بلد نیستم که کلیدی که شما میگی رو چجوری بزارم.
با سلام
ممکنه فایل رو مجددا آپلود کنید
من چند وقته دنبال این پروژه هستم
لینک به نظر میاد مشکل پیدا کرده
ممنون

(۰۷-دى-۱۳۸۸, ۰۷:۲۶:۱۱)adameh_bahal نوشته است: [ -> ]
(۰۶-دى-۱۳۸۸, ۲۱:۴۴:۴۶)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس این قضیه ایراد سه کلید ره بیشتر توضیح می دی !!!

یعنی چی ؟

ببینید من میخام وقتی کاربر ۳ بار رمز اشتباه وارد کرد دیگه نتونه رمز وارد کنه و مدار قفل بشه ، اون کلید رو هم باره همین گذاشتم که الان به نظرم اشتباه میاد
شمارنده که بعد از ۳ بار ریست بشه قرار دادم ولی اینو بلد نیستم که کلیدی که شما میگی رو چجوری بزارم.

خوب من فکر می کنم منظورشون این بوده که در برنامه یه متغیر (مثلا x) از نوع بایت بساز و مقدار اولیه اون رو روی 3 بذار و هر بار که کار بر رمز رو اشتباه وارد کرد یکی ازش کم کن و وقتی به صفر رسید دستگاه قفل بکنه
اگر هم رمز درست بود دوباره مقدارش رو 3 کن
اگر برنامت رو بزاری شاید بتونم برات درستش کنم
فقط یادت باشه که متغیر رو از نوع eeprom بسازی که با خاموش و روشن شدن مقدارش دوباره ریست نشه
به شکل زیر :
Dim x As Eram Byte
برای مقدار دهی اولیه(به طوری که فقط یکبار مقدار دهی شود) هم من خودم نمیدونستم چطوری و از یه ترفند استفاده کردم که امید وارم بفهمی
کد:
Dim x As Eram Byte
Dim first_set As Eram Byte
If first_set <> 1 Then
x = 3
first_set = 1
End If

بعد می تونی قبل از شروع برنامه اصلی (مثلا قبل از شروع حلقه اصلی) چک کنی که x=0 نباشد و اگر بود مثلا به یک زیر برنامه پرش کند (با دستور gosub )
به این مثال توجه کن
کد:
shoro:
if x<>0 then
do
کد برنامه(که در ایتدای اون میتونی پسورد بخوای و اگه درست نبود با یک شرط از مقدار x یکی کم کنی و بعد دوباره با دستور goto shoro به ابتدای برنامه برگردی یا اگر درست بود x رو برابر 3 کنی )
loop
else if x=0 then
Cls
Lcd "  Access Denied"
gosub lock
end if

End

lock:
do
دستوراتی که در هنگام درست نبودن کد اجرا شوند (مثلا بوق زدن یا خاموش کردن چیزی)
loop
return