ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تایمر با 10 ورودی زمان مجزا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
خواهش میکنم
دوست من تو داری خودتو خیلی اذیت میکنی
یه نگا به کدی که آقای t3r!p3000 برات گذاشته بنداز تویه یه زیر برنامه به ازا فشار یه دکمه عدد دقیقه شروع به افزایش میکنه مثلا 23 24 25 26 و ... اصلا لازم نیست اول عدد 2 رو بگیری بعد بری سراغ 3 و 4و 5 ... اگه خوب دقت کنی اکثر دستگاها از ضبط ماشین تا... همه همین جوری set میشن. این روش خیلی خوبیه که هم تو سخت افزار و هم تو نرم افزار صرفه جویی میشه. من هم فقط پیشنهاد کردم از جداول و اسم های با مسما استفاده کنی.
ببین یک عدد زمان تو اکثر برنامه ها با فرمت "hh:mm:ss" ثبت میشه که البته میشه بصورت رشته ای درش اورد. بعد پیمایشش کرد. مثلا بگی hh=left(time,2) و بگی mm=right(time,2( خوب ببین عدد ساعت به دو متغیر تقسیم شد بعد میتونی اون متغیر رو به صورت integer تبدیل کنی
مثلا on(1)=val (hh)*100+val(mm) میبینی تو خونه جدول عدد 1020 ثبت شد. خودت بگو روش برعکس کردن و مقایسه کردنش چطوری باید باشه؟
(۰۸-دى-۱۳۸۸, ۱۵:۲۶:۰۹)saeidjan نوشته است: [ -> ]خواهش میکنم
دوست من تو داری خودتو خیلی اذیت میکنی
یه نگا به کدی که آقای t3r!p3000 برات گذاشته بنداز تویه یه زیر برنامه به ازا فشار یه دکمه عدد دقیقه شروع به افزایش میکنه مثلا 23 24 25 26 و ... اصلا لازم نیست اول عدد 2 رو بگیری بعد بری سراغ 3 و 4و 5 ... اگه خوب دقت کنی اکثر دستگاها از ضبط ماشین تا... همه همین جوری set میشن. این روش خیلی خوبیه که هم تو سخت افزار و هم تو نرم افزار صرفه جویی میشه. من هم فقط پیشنهاد کردم از جداول و اسم های با مسما استفاده کنی.
ببین یک عدد زمان تو اکثر برنامه ها با فرمت "hh:mm:ss" ثبت میشه که البته میشه بصورت رشته ای درش اورد. بعد پیمایشش کرد. مثلا بگی hh=left(time,2) و بگی mm=right(time,2( خوب ببین عدد ساعت به دو متغیر تقسیم شد بعد میتونی اون متغیر رو به صورت integer تبدیل کنی
مثلا on(1)=val (hh)*100+val(mm) میبینی تو خونه جدول عدد 1020 ثبت شد. خودت بگو روش برعکس کردن و مقایسه کردنش چطوری باید باشه؟
سلام...
اگه درست فهمیده باشم شما اومدین یه عدد مثلا 10 رو در 100 ضرب کردین که میشه 1000 و با mm جمع کردین که شد 1022 .... ایول ...فهمیدم...
حالا اگه برعکسشو بخواییم باید بر 100 تقسیم کنیم باقیمانده میشه Mm و خارج قسمت میشه ساعت....
چجوری خارج قسمتو باید بریزم تو متغییر؟؟؟
ای بابا یکم خودتم بگرد
ببین فرض کن یه عدد تقسیم بر 100 کنی خوب یه عدد اعشار بدست میاد که اگر قسمت صحیح اونرو که با تابع INT بدست میاد رو ازش کم کنی حالا خارج قسمترو بر دوباره در 100 ضرب کنی دوتا عدد خواهی داشت.
راستی درمورد سخت افزارتم یه توضیح بده چون دیدم که از رله استفاده کردی و نگفتی که از چه میکرویی استفاده میکنی.
توصیه میکنم به جای رله که هم قدیمی شده و دیگه تو مدارات الکترونیک ازش استفاده نمیشه و هم کُند. از تریاک استفاده کن. تریاک ها و تریستورها جزء Switch Devices هستند. و برای قطع و وصل جریان AC بکار میره که میتونی از یک درایور که با میکروکنترلر تحریک میشه تریاک رو تحت کنترل داشته باشی. تو که با رله کار میکنی کوچیک شدن بردت یه جورایی به شک میندازدت اما نترس همون نتیجه رو میبینی. اگه نظرت عوض شد بگو.
صفحه‌ها: 1 2