سلام دوستان
من با یک مشکلی برخورد کردم که من از یک سیستم نتایجی با فرمت txt در هر دقیقه میگیرم که نتایج رو در زمانهای مختلف در دو تکست ضمیمه کردم
مشکل من در ثبت نتایج زمان( bl (bluck شدن یک APL و زمان
wo (work)شدن همان APL است
(۰۸-دى-۱۳۸۸, ۲۲:۵۶:۴۵)niko2008 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
من با یک مشکلی برخورد کردم که من از یک سیستم نتایجی با فرمت txt در هر دقیقه میگیرم که نتایج رو در زمانهای مختلف در دو تکست ضمیمه کردم
مشکل من در ثبت نتایج زمان( bl (bluck شدن یک APL و زمان
wo (work)شدن همان APL است
بعد دو هفته جوابی نیست که ببینیم؟
کاربر گرامی
سوالتون واضح نیست لطفا بیشتر و دقیقتر در مورد مشکلتون توضیح بدید و آیا اون سیستمی که این لوگ ها رو
ثبت می کنه رو می خواین اصلاح کنید یا برنامه ای برای کار با اونها طراحی می کنید.
خوب این زمانو میخوای چکار کنی سوالت واضح نیست برنامتو بیشتر توضیح بده
(۱۴-دى-۱۳۸۸, ۲۰:۵۳:۳۰)kimiafars نوشته است: [ -> ]خوب این زمانو میخوای چکار کنی سوالت واضح نیست برنامتو بیشتر توضیح بده
سلام
عرض کنم خدمت دوستان که یه سیستم گزارشی از کارکرد سیستم (مثلا 98 (apl=98) مورد از قسمتBV33) را به عنوان خروجی از صحت کارکرد work بودن سیستم(wo) و عدم کارکرد درست سیستم (BL) رو به کاربر نشان میده چون حجم اطلاعات خروجی سیستم خیلی بالا است و در هر دقیقه این اطلاعات رو میده ثبت دستی زمان BL شدن یه قسمت از سیستم و همچنین زمان دقیق WO شدن آن برای کاربر سخته(زمانها رو خود سیستم در گزارش میده)
حالا من میخوام فایلی روکه با این فرمت میگیرم رو بخونم و BL هاشو استخراج کنم خوب تا اینجا مشکلی نیست خوندم و ثبت کردم
مشکل من در ثبتWO شدن BL های سیستمه که در دقیقه بعدی از نتایج خروجی سیستم WO شدن . بنطر شما من این BL های خوانده شده رو چطوری ذخیره و دوباره فراخوانی کنم که ایا WO شدن یا نه؟
(۱۶-دى-۱۳۸۸, ۰۱:۰۱:۵۴)niko2008 نوشته است: [ -> ] (۱۴-دى-۱۳۸۸, ۲۰:۵۳:۳۰)kimiafars نوشته است: [ -> ]خوب این زمانو میخوای چکار کنی سوالت واضح نیست برنامتو بیشتر توضیح بده
سلام
عرض کنم خدمت دوستان که یه سیستم گزارشی از کارکرد سیستم (مثلا 98 (apl=98) مورد از قسمتBV33) را به عنوان خروجی از صحت کارکرد work بودن سیستم(wo) و عدم کارکرد درست سیستم (BL) رو به کاربر نشان میده چون حجم اطلاعات خروجی سیستم خیلی بالا است و در هر دقیقه این اطلاعات رو میده ثبت دستی زمان BL شدن یه قسمت از سیستم و همچنین زمان دقیق WO شدن آن برای کاربر سخته(زمانها رو خود سیستم در گزارش میده)
حالا من میخوام فایلی روکه با این فرمت میگیرم رو بخونم و BL هاشو استخراج کنم خوب تا اینجا مشکلی نیست خوندم و ثبت کردم
مشکل من در ثبتWO شدن BL های سیستمه که در دقیقه بعدی از نتایج خروجی سیستم WO شدن . بنطر شما من این BL های خوانده شده رو چطوری ذخیره و دوباره فراخوانی کنم که ایا WO شدن یا نه؟
دوستان لطفا نظر بدین
آفرین به خودم که حریفی پیدا نکردم واقعا