کلاسی به نام Ratio ایجاد کنید که اعمال محاسباتی (عملگرهای مقایسه ای و ... ) را روی عدد کسری انجام دهد.
سپس برنامه ای بنویسید که از این کلاس استفاده نماید.
اعضای داده ای کلاس عبارتند از: صورت و مخرج کسر
توابع عضو کلاس عبارتند از :
جمع 2 عدد کسری ، تفریق 2 عدد کسری ، چاپ اعداد کسری به صورت کسری ، ضرب 2 عدد کسری ، تقسیم 2 عدد کسری ، چاپ اعداد کسری به صورت اعشاری
اگر کتاب جعفر نژاد قمی رو دارید یه نگاهی بهش بندازید.اگر ندارید تهیش کنید.کمکتون می کنه.
:smile:
اگر کسی جواب این سوال رو داره لطفا بزاره من هم احتیاج دارم
:smile:
اگر کسی جواب این سوال رو داره لطفا بزاره من هم احتیاج دارم
(۰۹-دى-۱۳۸۸, ۱۳:۵۱:۳۲)طنین نوشته است: [ -> ]کلاسی به نام Ratio ایجاد کنید که اعمال محاسباتی (عملگرهای مقایسه ای و ... ) را روی عدد کسری انجام دهد.
جمع 2 عدد کسری ، تفریق 2 عدد کسری ، چاپ اعداد کسری به صورت کسری ، ضرب 2 عدد کسری ، تقسیم 2 عدد کسری ، چاپ اعداد کسری به صورت اعشاری
سلام
شما که حتی زحمت نوشتن یه سلام به خودتون رو نمیدید و اومدید متن سوال رو کپی کردین اینجا یکی براتون بنویسه ! ؟
از این خبرا نیست اینجا
اشتباه تشریف آوردین!!!
ای بابا.خب بیچاره میره معتاد میشه.
نه خیر . قضیه این نیست .
مشکل از اینجاست که ما همه چی رو آماده میخایم ، حتی چیزهایی که به عنوان تمرین به ما داده شده .
(۰۹-دى-۱۳۸۸, ۱۳:۵۱:۳۲)طنین نوشته است: [ -> ]کلاسی به نام Ratio ایجاد کنید که اعمال محاسباتی (عملگرهای مقایسه ای و ... ) را روی عدد کسری انجام دهد.
عجب اوضاییه !!!
عزیزان من شما شروع کنید به کد زدن . مشکلی داشتید بیاین اینجا بپرسین
شما حداقل بیا بگو من اینجاشو نوشتم و حالا دیگه بقیشو بلد نیستم . خودم شخصا میام کمکتون میکنم.
موفق باشید