سلام
چند تا سوال در زمينه گوشي دارم
1-با گو شي من 2600cفقط ميشه بري تو اينترنت و فقط بخواني نميتوني چيزي بنويسي
آيا همه گوشيا اينجوريه؟؟
2-با گوشي هايي كه از فايل هاي officeپشتيباني ميكنن فقط ميشه خوند يا ويرايش هم ميشه كرد؟
3-نظرتون در مورد اين گوشي چيه؟كسي تا حالا داشته؟خوبه يا بده؟؟
http://gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=529
اگه اون بياد ميدوني چقدر شارژكم ميكنه
همين الان GPRSش سر به فلك ميزنه يهبار مياي توي ايران ويچ+ارسال هاي امروز رو نگاه كني 80تومن كم ميكنه
علي فروشگاه اينترنتي تو مشهد سراغ نداري كه مجبور نشم پول پست بدم و....
داشتي لينك بده
علی جون یه چیزی ویرایشگر فایل های آفیس فقط انگلیسی هست و فارسی رو نمیشناسه
دوم فایل آفیس اینا کویک آفیس هست که نمیدونم چه فرقی با مایکروسافت آفیس داره!!!!
یکی هم اینا یه بار مصرفه!!!
ولی اون یکی زین العابدین هم بد نیود.
من فهمیدم که گوشی های ال جی بیشترین سود رو واسه فروشنده ها دارند و واسه همین وقتی میری نمایندگی نوکیا اونا ال جی رو بهت پیشنهاد میکنند.و ال جی رو بهت میفروشند.
البته امکانات خوبی داره ولی واسه تعمیرات و....
(۲۹-دى-۱۳۸۸, ۰۸:۴۰:۲۱)sarv نوشته است: [ -> ]تمام فروشنده های احمد آباد منو میشناسن از بس .....
چه جالب!!اصفهان هم بورس موبایل فورشی توی احمد آباده
1- الان خیلی از گوشی ها مرورگر های کامل دارن. شما همه کار می تونین بکنین ! از خوندن تا نوشتن. تقریبا گوشی های به روز نیاز به همه چیز رو مرتفع کردن.
2-گوشی های PPC که ویندوز موبایل دارن، امکاناتی در حد ویرایش همی می دن. برای بقیه هم برنامه هایی اومده ف هر قدر گوشیتون کاملتر باشه، شما امکان استفاده بیشتری رو دارین.
3-فقط ابعاد کوچیک نمایشگر گوشی برای من امتیاز خوبی نیست. اگر هدف شما وبگردی باشه، توو این صفحه ریز دچار مشکل میشین.
من به شما 5800 نوکیا رو پیشنهاد می دم. تا 275 تومن هم دیدم که رسیده.
در مورد باز کردن سایتها، الان ایرانسل سرویسی گذشاته که 50 مگ پهنای باند رو با 4000 تومن می تونین تهیه کنین. فکر نکنم سند و رسیو هر بار انجمن اومدن شما بالای 2 مگ بشه، این یعنی 25 روز 4000 تومن.
مد هایی هست که انجمن رو برای نمایش توو گوشی موبایل خلاصه می کنه ! SMF که من توو انجمنم ازش استفاده کردم سر خورد داره، از MyBB بدم میاد. درجریان نیستم که داره یانه اما حداقل دیگه مد ش باید باشه
سلام من بین گوشی samsung galaxy s9, iphone x مون
(۱۷-تير-۱۳۹۷, ۱۲:۳۱:۴۷)mahdi-mrz نوشته است: [ -> ]سلام من بین گوشی samsung galaxy s9, iphone x مون
سامسونگ بگیر
من اپل دارم
دسترسی خیلی محدودی بهت میده و انتقال اطلاعات و دریافت اطلاعات گوشیت خیلی دست و پاگیر هست
مثلا باید حتما از طریق رایانه آهنگ بریزی داخلش
لوازم جانبی اپل هم خیلی گرونه(الکی گرونه)