سلام
روي خازن استوانه اي شکل و روي برچسبش يه نوار کوچولوي سفيد هست که توش پشت سر هم نوشته منفي . ميخواستم بدونم تو وصل کردن خازن اگه اين نوشته رو رعايت نکنم يعني جايي که نوشته منفي بزنم به مثبت و مثبت رو بزنم منفي آيا در عملکرد خازن تاثير ميزاره؟
تا اونجايي که من بلدم ساختار خازن دو تا صفحه هست و فکر نميکنم مثبت منفي تاثير داشته باشه . نظر شما چيه ؟
کار خواصی نمی شه فقط ممکنه خازن بترکه !!!
چون جنس دو صفحه ای که می گی با هم فرق داره باعث شده که قطبیت داشته باشه !!!
پس درست کار ميکنه .نزديک بود تمام خازن هاي روي برد رو پياده کنم.
چی ؟
دو روز دیگه می بینی همه خازن ها باد کردن و چن روز دیگش کم کم صدای ترکیدنشون رو می شنوی !!
ساختمان پیل الکترولیتی رو میدونین ( تو آزمایشگاه دو تا الکترود از جنس متفاوت میذاشتیم)، اساس کار خازن الکترولیتی هم یه چیزی تو همون مایه هاس(ولی نه مثل اون)
سلام....
دوست عزیز پایه های خازن رو درست جا بزن منفی به سمت قطب منفی و مثبت هم همینطور به سمت قطب مثبت....
مثل عکسی که واست گذاشتم...
موفق باشی..
یه بار که خازن بترکونی می فهمی که باید درست وصل بشن
صدای خیلی دلنشینی داره حتی یه ۱۰۰ میکرو فارادش
جدی برعکس بذاریم کار می کنه؟! چه جالب! !
جالبتر اینکه می گین می ترکه! باید امتحان کنم!
دلیلش چیه؟(اینکه برعکس کار می کنه و می ترکه)
خوبه دلیلشو گفتم !
چون جنس دو الکترود با هم فرق داره !
شما برای نتیجه بهتر یه خازن 2200 میکرو 6.3 یا 10 ولتی رو برعکس بزن به 24 ولت ! ( مثلا خروجی ترانس 24 که یکسو کردی )
بعد ده ثانیه حس می کنی چهارشنبه سوری شده !
هر چی خازن با کیفیت تر و اصلیتر باشه نتیجش بهتره !!!!!
به برق هم می شه وصل کرد که عالیه ولی چون ممکنه برق بگیرتتون و بمیرین و تقصیرو بندازین گردن من توصیه نمی شه !!!!
یادش بخیر تو هنرستان چند تا دستگاه ( همون پاورهای آزمایشگاهی که هر کدوم 30+30 ولت می دادن ) رو با هم سری می کردیم برقشو و با سیم بلند وصل می کردیم به یه خازن خیلی گنده مینداختیم بیرون پنجره و همزمان برق میزها رو وصل می کردیم !!!!!!!
ویرایش جدید :
تایپیک فوق رفت تو بخش الکترونیک چون به avr هیچ ربطی نداشت !
مواظب چشمهاتون هم باشید ....