سلام
1. واسه اینکه اطلاعات چند تا لیست باکس ذخیره بشن و بعد از اجرای برنامه 2باره خونده بشن باید از چه کدی استفاده کنیم ؟ بدون استفاده از کد نمیشه ؟
2. اگر SortBy 2تا لیست باکس رو فعال کنیم , اطلاعات هردوتاشون مرتب میشن اما اگر بخوایم اطلاعات لیست باکس اول مرتب بشن و اطلاعات لیست باکس دوم همونطوری که بودن روبروشون قرار بگیرن از چه کدی باید استفاده کنیم ؟
اگر سوال های من یه مقدار مبتدی هستن , ببخشید چون من خیلی وقت نیست که کار با وبژوال بیسیک رو شروع کردم .
با تشکر
سلام دوست عزیز .
برای ذخیره آیتم های لیست باکس :
کد:
Open "d:\a.txt" For Output As #1
For i = 0 To List1.ListCount
Print #1, List1.List(i)
Next i
Close #1
برای ریختن آیتم ها از فایل در لیست باکس (بازیابی اطلاعات ) :
کد:
Open "d:\a.txt" For Input As #1
Do Until EOF(1)
Line Input #1, st
List1.AddItem st
Loop
Close #1
موفق باشید .
ممنون
اما این که فقط جواب سوال اولم هست . لطفا" در صورت امکان جواب سوال دومم رو هم بدین .
یه سوال دیگه برام پیش اومد : آیا میشه کاری کرد که وقتی از برنامه ای که به صورت exe میسازیم خارج میشیم اطلاعات کل برنامه (شامل :تکث باکس و ...) ذخیره بشن و بعد 2باره بازیابی بشن ؟
با تشکر
نقل قول: اما این که فقط جواب سوال اولم هست . لطفا" در صورت امکان جواب سوال دومم رو هم بدین .
سوال دومتون رو خوب متوجه نشدم ، واضح تر منظورتون رو بگید .
نقل قول: یه سوال دیگه برام پیش اومد : آیا میشه کاری کرد که وقتی از برنامه ای که به صورت exe میسازیم خارج میشیم اطلاعات کل برنامه (شامل :تکث باکس و ...) ذخیره بشن و بعد 2باره بازیابی بشن ؟
بله با استفاده از راه های مختلفی مثل ذخیره و بازیابی در فایل ، ذخیره و بازیابی در رجیستری و ... امکان پذیره .
مثال از روش ذخیره و بازیابی در رجیستری:
یک عدد تکست باکس بر روی فرم قرار بده و کد ذیر رو بریز تو فرمت :
کد:
Private Sub Form_Load()
Text1.Text = GetSetting("iranvig", "1120", "Textbox1")
End Sub
Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
SaveSetting "iranvig", "1120", "Textbox1", Text1.Text
End Sub
البته در مورد این موضوع ها قبلا بحث شده ، بهتره جستجو کنید .
موفق باشید .
ممنون
دیگه سعی می کنم اگر سوالی داشتم اول دنبال جوابش بگردم و اگر پیدا نکردم بعد بپرسم ...