ايران ويج

نسخه‌ی کامل: انتقال اطلاعات از یوزر به سرور و برعکس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من برنامه ای را می خواهم بنویسم که البته بلد نیستم
یک صفحه که از کاربر نام و رمز عبور می گیرد در صورت درست بودن میره صفحه بعد میگه کارها با موفقیت انجام شد . حال آنکه با این کار باید این اتفاقات رخ دهد

1 سرور و سیستم شخص هر کدام در درایو d دوتا فولدر دارند به نام s , v
2 از سیستم شخص (دفاتری که نام کاربری دارند) محتویات فولدر s به فولدر v مرکز منتقل شود
3 از سرور محتویات فولدر v به فولدر s شخص (دفاتری که نام کاربری دارند) منتقل شود اما این یک شرط دارد اینکه
در سرور در فولدر v فایلهای زیادی وجود دارد اما باید فایلی ارسال شود که پسوند آن همنام یوزر ورودی باشد .

اگر نام کاربر car1 است فقط فایلهایی منتقل شود که پسوندشان car1 است

ممنون اگر کسی مکم کند و میل خود را بگذارد تا با او تماس بگیرم و از راهنمایی ایشان برخوردار شوم
سلام

نقل قول: از سیستم شخص (دفاتری که نام کاربری دارند) محتویات فولدر s به فولدر v مرکز منتقل شود
تا اونجا که من میدونم این کار به صورت اتوماتیک انجام نمیشه ؛
چوت اطلاعات کاربران و به خطر میندازه ؛
باید یه برنامه نصب شه رو سیستم کاربر ؛
(۱۴-دى-۱۳۸۸, ۱۳:۴۷:۳۲)babyy نوشته است: [ -> ]سلام

نقل قول: از سیستم شخص (دفاتری که نام کاربری دارند) محتویات فولدر s به فولدر v مرکز منتقل شود
تا اونجا که من میدونم این کار به صورت اتوماتیک انجام نمیشه ؛
چوت اطلاعات کاربران و به خطر میندازه ؛
باید یه برنامه نصب شه رو سیستم کاربر ؛

شما می فرمائید اصلا امکان پذیر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام

این چیزی که شما میخوایین ، از طریق وب ، به صورت اتوماتیک ، من بعید میدونم ؛
----
فایل میشه فرستاد ، ولی کاربر باید بفرسته ، اتوماتیک نمیشه (تا اونجا که من میدونم !!
از سرور فایل میشه فرستاد به کاربر ، ولی صفحه دانلود باز میشه واسه کاربر ، نمیتونین از طرف سرور بگن فایل کجا سیو شه !!
---
واسه اینکارا لازمه چند خطی بنویسید ،
اگه یه برنامه مثلا با وی بی برای یوزر هاتون بنویسی میتونی این کار رو انجام بدی به این صورت که شما برای هر یوزر یه کد تعریف میکنی که اگر اون کد به برنامه وی بی رسید ویبی برات فایلها رو کپی کنه حتی میتونه حذف کنه وغیره
اون کد اول هم که گفتی یوزر و پس مگیره که اساتید php کمکت میکنند