ممنون
مگه وقتی رفرنس رو نگیم داخلی یا خارجی خودش به صورت پیش فرض داخلی در نظر نمیگیره؟
در مورد sum هم درست میفرمایید من کد رو کپی کرده بودم از قرارا اوون قسمتش جا مونده
پس الان اگر مدار درست باشه باید درست نشون بده دیگه مهندس؟
مدار رو هم یه نگا بنداز ببین همه چیز سر جاشه
خیلی ممنون
پیش فرض رفرنس خارجی هستش !!!
مدار به نظر درست میاد !
دما رو نشون داد
ممنون
ولی تو lcd دما رو نشون میده بعد میاد دمای جدید رو با قبلیه جمع میکنه و ...
یعنی متغیرمون رو نمیاد تو هر بار اجرای حلقه ریست کنه و مقدار جدید رو به قبلیه اضافه میکنه
ما دستور
dim w as word
رو بالایه حلقه نوشتیم که منطقی بنظر میرسه همچین مشکلی پیش بیاد
من اومدم تو پایان حلقه w=0 کردم.
اون مشکل حل شد ولی تو lcd یه بار میاد دما رو نشون میده دفعه بعد میاد میزنه صفر دفعه بعد دوباره دما و همینطور الا آخر
خط به خط برنامه رو چک میکنم نباید همچین چیزی رخ بده
درسته
فقط کافیه تو برنامه منقبل لوپپ سام رو برابر صفر قرار بدی !
سلام
من يه مشكلي با lm35 دارم و اونم اينه كه وقتي به مدار وصلش ميكنم ولتاز مدار قطع ميشه و خيلي هم داغ ميكنه
علتش چيه ؟
پايه هاش رو هم از ديتاشيت نگاه كردم درست بود
(۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۱:۰۳:۲۷)mehrdad_italy نوشته است: [ -> ]سلام
من يه مشكلي با lm35 دارم و اونم اينه كه وقتي به مدار وصلش ميكنم ولتاز مدار قطع ميشه و خيلي هم داغ ميكنه
علتش چيه ؟
پايه هاش رو هم از ديتاشيت نگاه كردم درست بود
حتما برعکس میزنی!!!
یا اینکه خراب شده
اتصال کوتاه شده
استفاده نکن ازش تغذیت آسیب میبینه
با سلام خدمت اساتید
من یک lm35 رو طبق نقشه تو دیتا شیتش بصورت فول نصب کردم چون میخوام از -20 درجه تا +20 رو برام سنس کنه. طبق معمول هم عدد سنس شده در ACD رو تقسیم بر4 کردم اینجور دمای یک تیکهیخ رو 0 درجه نشون داد اما دمای اطاق که با یک دماسنج جیوه ای حدود 25 تا 25 درجه است رو فقط 14 درجه نشون میده.
میشه بفرمایید مشکل چیست؟
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۲:۲۲:۰۹)saeidjan نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت اساتید
من یک lm35 رو طبق نقشه تو دیتا شیتش بصورت فول نصب کردم چون میخوام از -20 درجه تا +20 رو برام سنس کنه. طبق معمول هم عدد سنس شده در ACD رو تقسیم بر4 کردم اینجور دمای یک تیکهیخ رو 0 درجه نشون داد اما دمای اطاق که با یک دماسنج جیوه ای حدود 25 تا 25 درجه است رو فقط 14 درجه نشون میده.
میشه بفرمایید مشکل چیست؟
چرا بر 4 تقسیم کردی؟؟؟؟
بر 2 تقسیم کن
با تشکر از جواب تلگرافیتون
1-الان که بر 4 تقسیم شده دمای یخ رو صحیح میگه دمای اطاق رو اشتباه میگه.
2- وقتی تقسیم بر 2 بود دمای اطاق رو صحیح میگفت اما دمای یخ رو 15 تا 20 درجه نشون میداد. البته شماتیک های مخلفی رو که در این سایت و سایتهای دیگه و حتی کتاب آقای کاهه بوده رو تست کردم. ممنون میشم یه راهنمایی کوچیک بکنید.
آیا مشکل از خود lm35 منه؟