من میخوام یه دستگاهی بسازم که داخل یه جعبه ای نصب میشه و این جعبه گاهی اوقات دچار ضربه هایی میشه و من میخوام مقدار این ضربه رو اندازه گیری کنم و در صورت نیاز کارهای محافظتی رو انجام بدم
سنسورهایی اماده تو بازار هست اما نمیتونن مقدار ضربه را اندازه گیری کنن و با تنظیم حساسیت فقط میگن ضربه خورده یا نه.
این رو هم بگم ضربه ها مثلا در حد مشت محکم یه انسانه و میخوام با دقت قابل قبولی میزان ضربه را اندازه گیری کنم.
کسی تو این زمینه کار کرده؟
این جعبه محلش ثابته ؟ فکر کنم بتونی از سنسورهای شتاب سنج استفاده کنی
پیوست:
من قبلا روی یک دستگاه تست ضربه فوق دقیق (100کیلو هرتز نمونه برداری) کار کردم ولی فکر نمیکنم به کار شما بیاد مبلغش هم در حد همین کیلو هرتز زیادبود :)
مهندس فکر کنم فقط صفحات پیزو به دردت می خوره !
دزدگیر ماشین ما که از اینهاگذاشته !
البته یه وزنه و فنز بهش چسبونده !!!!
اونطوری با توجه به ضربه ای که بخوره خروجی پیزو ولتاز بیشتری خواهد داشت !!!!
البته واسه اندازی ضربه هستش و نه قدرت مشت !
واسه اون شاید لازم باشه یه ترازو درست کنی !!!! ( با لود سل )
سلام باتوجه به اینکه دوستمون گفتند آیا میشه دستگاهی ساخت یامداری طراحی کرد که بشه ضربه ها مثلا در حد مشت محکم یه انسان یاضربه پا و بشه با دقت قابل قبولی میزان ضربه را اندازه گیری کرد؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
(۱۵-دى-۱۳۸۸, ۰۳:۳۰:۰۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]واسه اون شاید لازم باشه یه ترازو درست کنی !!!! ( با لود سل )
حق با این دوست عزیزه شما باید از یک سنسور لودسل استفاده کنی که روی اون جسمی که باید به اون ضزبه بخوره نصب شه البته با زاویه نود درجه نسبت به جهت ضربه. اینجوری کشش سطحی اون جسم به لود سل منتقل میشه و خروجی متناسب با ضربه تغییر میکنه شما هم میتونی شدت ضربه رو اندازه گیری کنی
شتاب سنج فکر کنم بهترین راه باشه
سلام
هميشه ضربه بر اثر تغييرات شتاب بوجود مياد ( jerk ) يعني مشتق دوم سرعت نسبت به زمان
( مثلا تفاوت بين تاثير نيروي 2 كيلوي چكش بر روي انگشت و نيروي 2 كيلوي يك وزنه به آرامي قرار داده شده بر روي انگشت )
تفاوت لودسل و شتاب سنج در اينجا مشخص ميشه
لودسل را نيز مي توان با سازوكاري به چيزي مثل شتابسنج تبديل نمود a=f/m البته يك بعدي
پس پارامتر مورد بررسي در ضربه ميزان تغييرات شتاب هست يعني تغييرات نيروي حاصل يك جرم مشخص در يك واحد زماني مشخص نه صرفا تغييرات نيرو
البته نميدونم كه تغييرات شتاب ثبت شده توسط سنسورهاي شتاب سنج تا چه حد قابل اعتمادند ( سرعت ثبت تغييرات )
پاينده باشيد
سلام
از دوستان کسی با این سنسور کار کرده؟
می خوام شدت یک ضربه رو بسنجم. دقیقم هم نباشه مهم نیست فقط در حد اینکه شدت یه ضربه رو بتونم توسه تا رنج قرار بدم: کم , متوسط و زیاد.
ساده ترن راهش اینه که سه تا سوئیچ بزارم روسه تا صفحه بعد با رسیدن هرضربه به هر صفحه سوئیچ مربوطه فعال میشه و بعد...
اما می خوام استانداردتر باشه.
نظری دارید؟