ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال و دريافت پيامك در vb.net
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من توي اسن قسمت مي خوام ارسال پيامك با مودم جي اس ام رو آموزش بدم .

در صورت داشتن تعداد امتياز و تعداد بازيد بالا ادامه ميدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

براي شروع به يك مودم Gsm نياز داريد

كساني كه داخل شهر تهران زندگي مكنن .
باخط تلفن ثابت و مودم معمولي مي توانند اين كار رو انجام بدهند

من روي مودم GSM كار مي كنم .
روي موبايل امتحان نكردم ولي دوستام ميگن جواب ميده .
حلا نحوه اتصال به پورت و تنظيمات اوليه رو ميگم :
به دورش مي تونيم اين كار رو انجام بديم
اول : اضافه كردن كنترل SerialPort به برنامه .
دوم : از طريق كد نويسي
من كه فرك مي كنم روش اول آسون تره ! ولي اگه كسي خواست براش توضيح ميدم .
خواص كنترل SerialPort رو به صورت زير تنظيم كنيد

Name : Port
BaudRate : 115200
DataBit :8
PortName : COM1
discardnull : True
dtrenable : True
readbuffersize : 10000
readtimeout : 1000
writebuffersize : 10000
writetimeout : 1000

حالا تو رويداد Form_Load عبارت زير را بنويسيد .

If Port.IsOpen = False Then
Port.Open
End If
اين كد پورت رو چك ميكنه ببينه باز هست يا نه اگه بسته بود پورت رو باز مي كنه تا ما دستورات AT رو بنويسيم .
يك نمونه مثال كد AT در محيط HyperTerminal
AT
OK
AT+CMGF=1
OK
AT+CMGL="ALL"
+CMGL: 1,"REC READ","+989353659299",,"06/11/11,00:30:29+32"
Hello, welcome to our SMS tutorial.
+CMGL: 2,"REC READ","+989353659299",,"06/11/11,00:32:20+32"
A simple demo of SMS text messaging.

OK
توضیح :

خط اول: "AT" برای بررسی شرایط به مودم GSM/GPRS فرستاده می شود. GSM/GPRS کد نتیجه "OK" (خط دوم) را بازمی گرداند، که به این معنی است که ارتباط بین برنامه HyperTerminal و مودم GSM/GPRS خوب کار می کند.

خط سوم: +CMGF به مودم دستور می دهد تا در حالت متنی SMS عمل کند. نتیجه "OK" بازگردانده می شود (خط 4)، که نشان می دهد خط کد "AT+CMGF=1" با موفقیت انجام شده است. اگر کد "ERROR" بازگردانده شود، شبیه آنست که مودم از حالت متنی SMS پشتیبانی نکرده است.

خط 5-9: +CMGL برای لیست کردن تمام پیام های متنی SMS در حافظه پیام مودم GSM/GPRS بکارمی رود. در این مثال دو پیام متنی SMS درحافظه پیام وجود دارد: "Hello, welcome to our SMS tutorial." و "A simple demo of SMS text messaging." . "+989353659299" شماره تلفن موبایل فرستنده است. "06/11/11,00:30:29+32" و "06/11/11,00:32:20+32" زمان دریافت پیام های متنی SMS توسط SMSC را به ما می گوید. "+32" ناحیه زمان (time zone) است.

توجه: واحد، یک ربع ساعت است. بنابراین ، +32 به معنی GMT+8 ساعت، 32ربع ساعت = 8 ساعت. "REC READ" هردو پیام متنی که ازقبل خوانده شده را نشان می دهد.

خط 11: کد نتیجه "OK" نشان می دهد که اجرای +CMGL با موفقیت انجام شده است.

برای فعال کردن نرم افزار دریافت پیام های متنی، باید source code ی برای اتصال و فرستادن AT Command ها به تلفن موبایل یا مودم GSM/GPRS بنویسید، درست شبیه برنامه terminal بنویسید (مثل HyperTerminal ویندوزمایکروسافت). می توانید source code ی در C،C++،Java،Visual Basic،Delphi، یا هر زبان برنامه نویسی دیگر که دوست دارید بنویسید.

چند نمونه از چند صد دستورات AT
توضیح
AT command
ارسال پیام
AT+CMGS
ارسال پیام از مکانی که ذخیره شده است
AT+CMSS
نوشتن پیام در حافظه
AT+CMGW
حذف پیام
AT+CMGD
ارسال دستور
AT+CMGC
ارسال چندین پیام
AT+CMMS
...............................................................
سلام
برای آموزش این کار دو کار لازمه : 1) ارتباط با پورت ها 2) ارسال AT Command ها به پورت
به نظر من یه آموزش برای ارتباط با پورت بزار ، AT Command ها هم که آموزش نمیخان فکر کنم فقط PDF مرجع این دستورات رو بزاری کافیه.
اگر هم خواستی آموزش درست حسابی بدی فرمت کد گذاری PDU رو توضیح بده که خیلی بدرد می خوره
با تشکر
به نظرم:
مهمترين بخشش ساختار و ايجاد فرمت PUD هستش که به صورت ساده و کامل توضيح داده بشه. تو سايت برنامه نويس کامل توضيح داده شده اما به نظرم يک مقدار گنگ بود
ايجاد بانک دستورات AT همراه با توضيح فارسی هم فکر ميکنم خوب باشه
این موضوع فقط برای آموزشه اگه کاری با حرفی دارید پیام بفرستید .
در مورد تمامی فوت و فن ها هم صحبت می کنیم .
من از اول شروع کردم برای کسانی که چیزی بلد نیستند .